log5 28.06.06, 14:51 Czy ktoś pracował na tych systemach wspomagających zarządzanie nieruchomościami i może wskazać dobre i złe strony tych programów :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxxll Re: Granit czy Słonie 28.06.06, 19:30 lepiej Weles2 lub wyższy www.weles.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nowy64 Re: Granit czy Słonie 29.06.06, 11:46 ja osobiscie polecam Slonie, Granita nie znam wogole, a WELES.... jest prosty, ale brakuje mu wielu podstawowych funkcji... jest po prostu zwykly. Odpowiedz Link Zgłoś
bbabczyk Re: Granit czy Słonie 30.06.06, 20:07 Dlatego że jest prosty to ...out. Chybo komuś się pomieszało w główce. Koleś Ty chyba na oczy nie widziałeś tego programu, a wyrokujesz. Weles2Fk trzeciej generacji to jest COŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: Granit czy Słonie 30.06.06, 21:47 bbabczyk napisał: > Dlatego że jest prosty to ...out. Chybo komuś się pomieszało w główce. Koleś Ty > > chyba na oczy nie widziałeś tego programu, a wyrokujesz. > > Weles2Fk trzeciej generacji to jest COŚ. Słuchaj xxll-ku, albo się odemnie odwalisz albo twoja mizerna czacha znajdzie się w Czermnej, tam gdzie pochowano takie jak twoje,zarażone łby. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Granit czy Słonie 01.07.06, 11:13 babczyk napisał: > bbabczyk napisał: > > > Dlatego że jest prosty to ...out. Chybo komuś się pomieszało w główce. Ko > leś > Ty > > > > chyba na oczy nie widziałeś tego programu, a wyrokujesz. > > > > Weles2Fk trzeciej generacji to jest COŚ. > > > > Słuchaj xxll-ku, albo się odemnie odwalisz albo twoja mizerna czacha znajdzie > się w Czermnej, tam gdzie pochowano takie jak twoje,zarażone łby. Tobie się juz na mózg rzuciło, udaj sie na odwyk bo ta twoja połowica bedzie miała gehenne z toba . Jak nie będziesz tykał innych forumowiczów to ci może spokój dadzą, to tylko zależy od ciebie Babczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
martik2 WELES2 29.06.06, 21:15 Proponuje Weles2 najnowszej wersji jeszcze nie widziałem ale wiem ze nad nią pracują, na razie wad nie widzialem, na plus: szybko można go opanowac, wiele rzeczy działa intuicyjnie, ma wszystko co potrzeba zarządcy żadnej funkcji mi nie brakuje, pisał go zarządca-informatyk a nie sam programista POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
dobud Re: WELES2 29.06.06, 22:15 Najlepie SŁOŃ W GRANICIE :-) ;-).......teraz moda na pominiki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztog Re: 02.07.06, 13:23 Pomniki są OK. :-] Te czaszki i reszta kości, gdy były chowane w kaplicy, to były zupełnie martwe i juz niezarażone. Kilka lat leżenia na powietrzu zupełnie je wyleczyło. KG Odpowiedz Link Zgłoś