ktojakkto1 04.08.07, 21:49 A kimże jest ten xxxll który jest tak wszech obecny na tym forum? Czy jest ekspertem czy tylko osobą która podnosi w górę swe, ego. Sądzę że odpowiedzi będą nie adekwatne do wystąpień, xxxll-a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxx.ll Re: A kimże jest tem xxxll 05.08.07, 12:29 Jest to człowiek sfrustrowany, pozbawiony ambicji i honoru. Życie wywarło na nim piętno a upust daje na tym forum. Tu może sobie do woli puszczać wodze fantazji a My musimy go znosić:( A tak, to już wszystko O. K:) Odpowiedz Link Zgłoś
vxxll xxxll to nasz forumowy przygłupek, tak o nim piszą 05.08.07, 16:19 do xxxll Autor: grandy Data: 04.08.07, 16:09 -------------------------------------------- Przecież wiesz Jendruś, że od dawna mam Cię za idiotę, więc nie będę z Tobą prowadził dyskusji na Twoim poziomie. Najpierw sprowadzisz rozmowę na umysłowe niziny, a później pokonasz mnie tam swoim doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
yappaa Re: A kimże jest tem xxxll 05.08.07, 16:54 Jest takim samym jak my wszyscy tu na tym forum! :) Do wszystkiego ma prawo i z tego korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
vxxll Re: A kimże jest tem xxxll 05.08.07, 17:00 ja sobie wypraszam porównanie z tym złodziejem Odpowiedz Link Zgłoś
abrodz Re: A kimże jest tem xxxll 22.09.07, 00:22 vxxll napisała: > ja sobie wypraszam porównanie z tym złodziejem Odpowiedz Link Zgłoś
hallerek Re: A kimże jest tem xxxll 10.06.08, 14:34 xxxll-ek to dyletant i ignorant, nie zna nawet ustawy o własności lokali Odpowiedz Link Zgłoś
jendrus4608 Re: A kimże jest tem xxxll 05.08.07, 17:07 dom.money.pl/rejestry/zarzadcy/brodziak,andrzej,wroclaw,organizacja,719,148.html Odpowiedz Link Zgłoś
yappaa Re: A kimże jest tem xxxll 05.08.07, 17:26 A czy to prawda? Te dane są dostepnę przez każdego ? Przecież no sam by sie nie reklamował pani jendrus4608? można by to podać inne dane np. dom.money.pl/rejestry/zarzadcy/grandys,przemyslaw,wolomin,organizacja,7867,705.html Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.wildstein1 Re: A kimże jest tem xxxll 05.08.07, 17:23 gooru.pl/lista/index.php?PHRASE=brodziak&lang=pl&oq=brodziak+andrzej&search=Szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
yappaa Re: A kimże jest tem xxxll 05.08.07, 17:28 gooru.pl/lista/index.php?PHRASE=Grandys&lang=pl&oq=brodziak Odpowiedz Link Zgłoś
yappaa Re: A kimże jest tem xxxll 05.08.07, 17:30 gooru.pl/lista/index.php?PHRASE=Kalinowski&lang=pl&oq=Grandys&search=Szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
ktojakkto1 Re: A kimże jest tem xxxll 30.08.07, 15:00 Ponawiam więc to pytanie. > A kimże jest ten xxxll który jest tak wszech obecny na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx.ll Re: A kimże jest tem xxxll 30.08.07, 15:36 O tym człowieku można by było napisać książkę ale nie o to chodzi. Krótko mówiąc jest to - Tetryk tego forum i ni w ząb nie można się go pozbyć. Wszechwiedzący dyslektyk i Rambo w jednej osobie. Tak ja króciutko! bum go naswała Odpowiedz Link Zgłoś
grandy dureń wg. Kisielewskiego 31.08.07, 11:51 "Gdyby dureń zrozumiał, że jest durniem, automatycznie przestałby być durniem. Z tego wniosek, że durnie rekrutują się jedynie spośród ludzi pewnych, że nie sa durniami." Stefan Kisielewski Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: A kimże jest tem xxxll 31.08.07, 18:12 ktojakkto1 napisała: > A kimże jest ten xxxll który jest tak wszech obecny na tym forum? > > Czy jest ekspertem czy tylko osobą która podnosi w górę swe, ego. > > Sądzę że odpowiedzi będą nie adekwatne do wystąpień, xxxll-a. Jest osobą, która z reguły nie odpowiada na zadawane pytania a sam przy okazji wali pięścią w pytającego stawiając mu jakieś bzdurne zarzuty czy też, zadając wiele bzdetnych pytań . Odpowiedz Link Zgłoś
cento11 Re: A kimże jest tem xxxll 08.09.07, 20:14 Fajne ciekawostki piszecie... Odpowiedz Link Zgłoś
xxvll Re: A kimże jest tem xxxll 11.09.07, 23:05 ktojakkto1 napisała: > A kimże jest ten xxxll który jest tak wszech obecny na tym forum? Jendruś to właściciel wielkiej licencji i małego rozumku. Odpowiedz Link Zgłoś
pustynna_roza Re: A kimże jest tem xxxll 16.09.07, 15:36 to legenda tego forum, wieszcz i mentor w jednym..... Odpowiedz Link Zgłoś
yaappa Re: A kimże jest tem xxxll 28.10.07, 19:32 pustynna_roza napisała: > to legenda tego forum, wieszcz i mentor w jednym..... i złodziej artykułów Odpowiedz Link Zgłoś
yappaa Re: A kimże jest tem xxxll 28.10.07, 19:56 yaappa vel Babczyk napisała: :0) zmina płci!!!! Wiesz Pawełku masz rację, to jest złodziejstwo i szujowstwo w twoim wydaniu - babczyk; podszywasz się pod mój nick i nie tylko by szkodzić i niszczyć; to jest twoje kredo życiowe .... a może jesteś w amoku alkoholowym. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: [Do Wiadomości....] 28.01.08, 07:16 andrzej_brodziak_pseudo_xxxll napisała: > [Wiadomość została usunięta ze względu na krytykowanie użytkownika XXXLL.] > Uwaga: Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając na czerwony kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
wspolnota.jaracza Gdzie się podział post siostry Brodziak? 02.08.08, 23:55 > andrzej_brodziak_pseudo_xxxll napisała: > > [Wiadomość została usunięta ze względu na krytykowanie użytkownika XXXLL.] Gdzie się podział post siostry Brodziak? Odpowiedz Link Zgłoś
wspolnota.hallera xxxll to chamowaty osobnik 13.06.08, 13:50 Tak "dżentelmen" xxxll-ek rozmawia z kobietą: xxxll napisał: > Za dużo przyjmujesz chłopów i spe.. uderza ci do główki, a za mało > przebywasz na salach sądowych w sprawach wspólnotowych. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=523&w=74286601&a=74372508 Odpowiedz Link Zgłoś
wspolnota.chollera Re: xxxll to chamowaty osobnik 14.06.08, 14:11 Tak sobie pomyślałam, że wiele jest racji w przytoczonym cytacie, bo przesiadując od rana do wieczora na sali sądowej, tak mnie od tego przesiadywania 'boli głowa', że nie mam już ochoty na przyjmowanie chłopów :-( a tak bym chciała! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś