m.smo707 28.10.08, 19:15 Czy weszły jakieś przepisy w sprawie obowiązku dociepleń budynków mieszkalnych przed końcem tego roku? Wiem, że idzie zima, ale w poprzednim sezonie aż takiego tempa nie było! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qaqa5115 Re: globalne docieplanie 28.10.08, 20:11 to u ciebie efekt cieplarniany jeszcze nie działa? ja już zdemontowałem grzejniki,a wodę podgrzewam na dziurze ozonowej<=.=> Odpowiedz Link Zgłoś
m.smo707 Re: globalne docieplanie 01.11.08, 08:48 Ja się pytam poważnie. Mój blok na grube ceglane mury, wymienione okna. Kaloryfery na zimę w mieszkaniu przykręcam do minimum, bo piony grzeją wystarczająco. Średnia temperatura zmią w mieszkaniu 18 stopni. To jak z tym docieplaniem? Jest jakaś dyrektywa, że wspólnota musi to zrobić w jakimś określonym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Re: globalne docieplanie 01.11.08, 08:54 m.smo707 napisała: > Jest jakaś dyrektywa, że wspólnota musi to zrobić > w jakimś określonym terminie? Odpowiadam poważnie: nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: globalne docieplanie 01.11.08, 13:01 m.smo707 napisała: > Czy weszły jakieś przepisy w sprawie obowiązku dociepleń budynków > mieszkalnych przed końcem tego roku? Wiem, że idzie zima, ale w > poprzednim sezonie aż takiego tempa nie było! Myślę,.... że chodzi ci o świadectwa energetyczne? ---------------------------------------------------------------- Zarządzanie - to sztuka bądź praktyka, rozumnego stosowania środków dla osiągnięcia wyznaczonych celów -(Henri Fayol). wyroki sądowe - www.ebos.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś