majenkir 09.06.10, 13:32 Tygrys-pies-panda, czyli jak sie bawia Chinczycy www.dailymail.co.uk/news/article-1284646/Meet-Tiger-Dog-Chinese-owners-dye-pets-look-like-wild-animals.html Przyznam bez bicia, ze male pandy mnie powalily :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listekklonu Re: Farbowane lisy 09.06.10, 14:32 Śmiesznie wyglądają:) Ale mam złe skojarzenia przy połączeniu słów "Chińczycy" i "psy". Odpowiedz Link Zgłoś
rianka Re: Farbowane lisy 09.06.10, 15:47 Ach ci Chińczycy, wszystko podrobią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Farbowane lisy 10.06.10, 03:39 o boze :/ wizualnie, podoba mi sie ale drze z przerazenia na mysl co oni uzyli do farbowania bo watpie aby byl to Kool Aid albo buraki... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Farbowane lisy 10.06.10, 14:24 Eee, a czy my sie farbujemy burakami? Troche chemii jeszcze nikomu nie zaszkodzilo :P. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Farbowane lisy 11.06.10, 00:15 tez chodzi nie tyle o sama chemie (bleach, poparzenie) co jeszcze o sposob aplikowania tej chemii nie wiem jak delikatnie obchodzono sie z tymi zwierzakami teraz ladnie fajnie ale jak np bylo podczas farbowania czy nikt nie poparzyl skory czy nie napakowal farby do oka, nie wykrecal lapy lba zeby zwierze stalo spokojnie itd Minnie Odpowiedz Link Zgłoś