kloko 31.03.06, 10:55 mam pewien problem moj pies suczka mieszaniec od jakiegos czasu jest strasznie wychodzona (ale je i pije jak zawsze)jest mniej aktywna tylko takie objawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja Re: Kundelek :(:(:( pomocy 31.03.06, 10:58 kloko napisała: > mam pewien problem moj pies suczka mieszaniec od jakiegos czasu jest > strasznie wychodzona (ale je i pije jak zawsze)jest mniej aktywna tylko takie > objawy. bym podejrzewala, ze ma robaki, skoro schudla. A lekarz ją widzial? Bo to moze byc tez cos innego. A przez Internet to nawet temperatury zmierzyc nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.jozwik Re: Kundelek :(:(:( pomocy 31.03.06, 14:33 Jedyna porada jaka mi przychodzi do głowy to taka aby złożyć wizytę z suczką w lecznicy weteryanryjnej. Suczka może być zarobaczona, moze miec także tysiac innych powodów niejedzenia, może miec np. problem z nerkami, z wątrobą, z żoładkiem, z jelitami, itp itd. Nie mamy szklanej kuli :( Odpowiedz Link Zgłoś