misiek121319 02.07.07, 09:28 ile kosztuje pierwsza wizyta u weta z kotkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salimis Re: koszty 02.07.07, 09:49 To zależy po co się udajesz z kotkiem do weta.Jeśli po podstawowe szczepienia to koszt ok.50 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: koszty 02.07.07, 20:17 Zależy gdzie, u jakiego weta i po co... Od 5 do 550 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
beali Re: koszty 02.07.07, 21:45 Podczas pierwszej wizyty raczej się szczepi. To przegląd, odrobacznie i co tam kotu potrzebne np. czy ma świerzbowca, pchły. Czy wet poda mu witaminy itd. Potem kolejne odrobaczanie,a nawet trzecie i dopiero szczepienia. Za pierwszą wizytę podczas której nasz wet dal kotu środek przeciwpchelny na karczek, odrobaczył pastą wetminh, wyczyścił uszy i dal coś na świerzbowca, prócz tego dostała zastrzyki z witaminami, wapnem zapłaciłam 35zlotych Druga wizyta: czyszczenie uszu kolejny raz+preparat na świerzb, witaminy i wapno, odrobaczenie to 30zł. Ten wet nie jest drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
beali Re: koszty 02.07.07, 21:49 Raczej się NIE szczepi podczas pierwszej wizyty. Sorry,jestem nieprzytomna chyba;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna_ax tak jak mowi beali... 03.07.07, 08:15 Jestem swiezo upieczona kocia mama :). Pierwsza wizyte mielismy juz w 3 tyg. (porzucone kocię). Na pierwszej wizycie nie ma szczepien! Trzeba najpierw odrobaczyc (konieczne przed szczepieniami!) Na pierwszej wizycie wet posmarowal karczek jakimś śmierdzidłem na pchelki (bo łaziły po brzuszku :)) i dal kropelki na "kostrupate" oczko (niestety bylam tak bardzo podekscytowana nowym przychówkiem, że nie pamietam ile zaplacilam za wizyte ;) - cos kolo 20-25 zł + mleko dla kociat jakies 20 zl). Na drugiej wizycie bylam tydzien pozniej (ok. 4 tyg. kocie) na odrobaczaniu bananową pastą - zaplacilam 5 zł (książeczkę zdrowia dostałyśmy gratis). Następna wizyta (znowu odrobaczanie) bedzie po 2 tygodniach od pierwszego (czyli pewnie znowu 5 zl, chyba ze dojdzie jakies czyszczenie uszek czy inna sprawa) i dopiero ok. 7 tyg. zycia pierwsze szczepienia (kosztow jeszcze nie znam :)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś