ykke 11.07.03, 11:46 Mam dwa szczury w wieku 2 lata. Otóz jeden z nich często rano ma jakby zakrwawione nozdrza.O czym to swiadczy? Do tego ma chorą, swedzącą skórę-w strupkach i przerzedzoną sierść. Jak mu pomóc, czym smarować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chudaolga Re: Chory szczurek... 16.07.03, 10:11 to nie jest krew ale może być to objaw choroby - id� z nim do weterynarza. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.pietron Re: Chory szczurek... 18.07.03, 17:39 Pokazać szczurka lekarzowi – takie objawy mogą świadczyć o różnych schorzeniach począwszy od grzybicy a na hemofilii dosyć częstej u szczurów kończąc – pokaż go lekarzowi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Chory szczurek... 02.08.03, 12:12 ykke napisała: > Mam dwa szczury w wieku 2 lata. Otóz jeden z nich często rano ma jakby > zakrwawione nozdrza.O czym to swiadczy? Do tego ma chorą, swedzącą skórę-w > strupkach i przerzedzoną sierść. Jak mu pomóc, czym smarować? Ykke, to Ty masz szczurka ? Nie wiedziałam ! Napis koniecznie co z nim, moje dwa wariaty żyją i mają sie dobrze. Pozdrowienia ! Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Chory szczurek... 13.08.03, 19:20 keltoi napisała: > ykke napisała: > > > Mam dwa szczury w wieku 2 lata. Otóz jeden z nich często rano ma jakby > > zakrwawione nozdrza.O czym to swiadczy? Do tego ma chorą, swedzącą skórę-w > > > strupkach i przerzedzoną sierść. Jak mu pomóc, czym smarować? > > Ykke, to Ty masz szczurka ? Nie wiedziałam ! Napis koniecznie co z nim, moje > dwa wariaty żyją i mają sie dobrze. > Pozdrowienia ! No szczury jakos żyja, tylko jeden bardzo chudnie. W dodatku te upały chyba je dobijają:( A skąd Ty mnie znasz i kim jesteś:))))))? pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Chory szczurek...(odp keltoi) 17.09.03, 21:22 ykke napisała: > No szczury jakos żyja, tylko jeden bardzo chudnie. W dodatku te upały chyba je > dobijają:( Z moimi też tak było - wpełzały za kanapę lub pod wannę i odmawiały współpracy. Za to odrabiały w nocy - aż im chciałam klatkę kupić i je zamknąć.. > A skąd Ty mnie znasz i kim jesteś:))))))? pozdrawiam!!! Z innego Forum - Ciąży.. ;) Pozdrowienia dl Rodziny+Szczurów Odpowiedz Link Zgłoś