Dodaj do ulubionych

tani e-sklep zoologiczny

• kleksania Re: tani e-sklep zoologiczny 19.07.17, 12:27
      Ja kupowałam wszystko dla naszego Kleksika w sklepie Zooplus. Mają darmowa wysyłkę kurierem juz chyba od 70 zł, mozna sobie dokupić za parę złotych rabat 4% lub 12% - do tego program z punktami bonusowymi, liczne promocje i niespodzianki - jak sie zapiszesz do newslettera, będziesz o wszystkim informowana - moim zdaniem naprawdę warto. Bardzo rzetelny sklep, szybka wysyłka, różne opcje zapłaty i dostawy. I niesamowicie bogaty asortyment. Do tego współpracuje z Payback - jesli wchodzisz do sklepu przez stronę Payback, to dodatkowo zbierasz i tam punkty :) Ja polecam! Zresztą wielu moich znajomych też tam kupuje i nikt nie narzeka :) Powodzenia!
      • funghi69 Re: tani e-sklep zoologiczny 25.07.17, 08:32
        Polecam sklep www.krakvet.pl Gwarancja najniższej ceny. Darmowa wysyłka od 79 zł. Bogata oferta i szybka realizacja zamówienia.
    • funghi69 Re: tani e-sklep zoologiczny 11.09.17, 14:50
      W e-sklepach zoologicznych zaopatruję się regularnie. Przez parę lat tych sklepów było kilkadziesiąt. Na obecną chwilę pozostaję przy dwóch: zooplus oraz krakvet. Oba mają darmową przesyłkę od 79 zł. W Krakvecie mogę odbierać osobiście jeżeli zdarza mi się domawiać pojedyncze rzeczy. Szybko realizują zamówienie. Zooplus polecam ze względu na asortyment, którego nigdzie indziej się nie spotka.
    • kocurek321 Re: tani e-sklep zoologiczny 21.11.17, 14:16
      Allegro to dzisiaj najgorsze miejsce zeby kupowac... Sprzedajacy placa tam masakrycznie duzo prowizji bo jakies 10% oczywiscie jest to wliczone w cene produktow... jak ktos widzi karme na alledrogo za 20% taniej niz w sklepie to powinien sie zastanowic czy na pewno kupowac bo wliczajac prowizje allegro pytanie dlaczego ona jest taka tania. Co do sklepow fajnie jest chodzic po sieci i szukac kodow rabatowych, czasmi sklepy maja jakies profile na facebookach na ktorych kody rabatowe udostepniaja, konkursy sa w ktorych mozna karme zgarnac oraz inne okazje. Np. na www.alezoo.shop masz 10% na pierwsze zakupy jak adres e-mail do newslettera podasz.
    • motorola555 Re: tani e-sklep zoologiczny 29.11.17, 18:39
      Polecam krakvet.pl , przystępne ceny, sprawna i szybka dostawa.
    • iwone934 Re: tani e-sklep zoologiczny 30.03.18, 19:55
      Z własnego doświadczenia wiem, że kupowanie przez internet karm i innych potrzebnych rzeczy dla psów i kotów to nie tylko niższe ceny ale również większy wybór wszystkiego. Dużo sklepów stacjonarnych ma również swoje sklepy internetowe jak www.karusek.com.pl/
      Mają również salon piękności, gdzie można upiększyć swoje pupile.
      Sklep internetowy:
      ul.Wyki 10A, 31-223 Kraków
      tel. 12-416-54-40, 12-416-54-42
      Sp. z o.o. Sp.K. 31-228
      Kraków ul. Nad Sudołem 6A
      Pn-Pt: 9.00 - 17.00
    • fetchy.pl Re: tani e-sklep zoologiczny 18.05.18, 14:42
      Serdecznie zachęcamy do odwiedzenia naszego e-sklepu zoologicznego Fetchy.pl. Oferujemy atrakcyjne, wygodne akcesoria dla psów, kotów i małych zwierząt w niskich cenach.

Sklep zoologiczny Fetchy
    • stacjazwierzak.pl Re: tani e-sklep zoologiczny 22.10.21, 12:40
      Czekolada dla psa, karma dla zwierząt, kuweta dla kota i wiele więcej.
      Asortyment jak w sklepie stacjonarnym. Ba! O wiele lepszy!
      Stacjazwierzak.pl - Twój sklep zoologiczny online.
    • stacjazwierzak.pl Re: tani e-sklep zoologiczny 12.11.21, 23:32
      Zapraszamy do sprawdzonego sklepu internetowego :)
      stacjazwierzak.pl - Twój sklep zoologiczny online.
      tani sklep zoologiczny
    • brab_bar Re: tani e-sklep zoologiczny 20.11.21, 22:49
      A zooplus i maxizoo nie są tanie?
    • www.forumzoologiczne.pl Re: tani e-sklep zoologiczny 16.12.21, 11:05
      Forum zoologiczne forumzoologiczne.pl
    • meffiu89 Re: tani e-sklep zoologiczny 05.07.22, 13:44
      Polecam karmadlapieska.plTekst linku . Zbiór sklepów z promocjami na karmy , akcesoria , diety dla Twojego Pieska
      Skorzystaj bo warto !
    • milku90 Re: tani e-sklep zoologiczny 04.08.22, 13:37
      Ja kupuje na zooplusie, ceny takie całkiem okej, są tańsze, ale jest za to ekspresowa wysyłka
    • c-30 Re: tani e-sklep zoologiczny 19.12.23, 18:33
      Gorąco polecam ZOOX.PL Bardzo fajny i tani sklep zoologiczny! Często z niego korzystam
    • orofars10 Re: tani e-sklep zoologiczny 26.10.24, 21:04
      proszę bardzo tu jest wybór chyba najtańszych w Polsce sklepów zoologicznych www.euro.strefa-ofert.pl/zwierzeta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka