kleksania Re: tani e-sklep zoologiczny 19.07.17, 12:27 Ja kupowałam wszystko dla naszego Kleksika w sklepie Zooplus. Mają darmowa wysyłkę kurierem juz chyba od 70 zł, mozna sobie dokupić za parę złotych rabat 4% lub 12% - do tego program z punktami bonusowymi, liczne promocje i niespodzianki - jak sie zapiszesz do newslettera, będziesz o wszystkim informowana - moim zdaniem naprawdę warto. Bardzo rzetelny sklep, szybka wysyłka, różne opcje zapłaty i dostawy. I niesamowicie bogaty asortyment. Do tego współpracuje z Payback - jesli wchodzisz do sklepu przez stronę Payback, to dodatkowo zbierasz i tam punkty :) Ja polecam! Zresztą wielu moich znajomych też tam kupuje i nikt nie narzeka :) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
funghi69 Re: tani e-sklep zoologiczny 25.07.17, 08:32 Polecam sklep www.krakvet.pl Gwarancja najniższej ceny. Darmowa wysyłka od 79 zł. Bogata oferta i szybka realizacja zamówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
funghi69 Re: tani e-sklep zoologiczny 11.09.17, 14:50 W e-sklepach zoologicznych zaopatruję się regularnie. Przez parę lat tych sklepów było kilkadziesiąt. Na obecną chwilę pozostaję przy dwóch: zooplus oraz krakvet. Oba mają darmową przesyłkę od 79 zł. W Krakvecie mogę odbierać osobiście jeżeli zdarza mi się domawiać pojedyncze rzeczy. Szybko realizują zamówienie. Zooplus polecam ze względu na asortyment, którego nigdzie indziej się nie spotka. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek321 Re: tani e-sklep zoologiczny 21.11.17, 14:16 Allegro to dzisiaj najgorsze miejsce zeby kupowac... Sprzedajacy placa tam masakrycznie duzo prowizji bo jakies 10% oczywiscie jest to wliczone w cene produktow... jak ktos widzi karme na alledrogo za 20% taniej niz w sklepie to powinien sie zastanowic czy na pewno kupowac bo wliczajac prowizje allegro pytanie dlaczego ona jest taka tania. Co do sklepow fajnie jest chodzic po sieci i szukac kodow rabatowych, czasmi sklepy maja jakies profile na facebookach na ktorych kody rabatowe udostepniaja, konkursy sa w ktorych mozna karme zgarnac oraz inne okazje. Np. na www.alezoo.shop masz 10% na pierwsze zakupy jak adres e-mail do newslettera podasz. Odpowiedz Link Zgłoś
motorola555 Re: tani e-sklep zoologiczny 29.11.17, 18:39 Polecam krakvet.pl , przystępne ceny, sprawna i szybka dostawa. Odpowiedz Link Zgłoś
iwone934 Re: tani e-sklep zoologiczny 30.03.18, 19:55 Z własnego doświadczenia wiem, że kupowanie przez internet karm i innych potrzebnych rzeczy dla psów i kotów to nie tylko niższe ceny ale również większy wybór wszystkiego. Dużo sklepów stacjonarnych ma również swoje sklepy internetowe jak www.karusek.com.pl/ Mają również salon piękności, gdzie można upiększyć swoje pupile. Sklep internetowy: ul.Wyki 10A, 31-223 Kraków tel. 12-416-54-40, 12-416-54-42 Sp. z o.o. Sp.K. 31-228 Kraków ul. Nad Sudołem 6A Pn-Pt: 9.00 - 17.00 Odpowiedz Link Zgłoś
fetchy.pl Re: tani e-sklep zoologiczny 18.05.18, 14:42 Serdecznie zachęcamy do odwiedzenia naszego e-sklepu zoologicznego Fetchy.pl. Oferujemy atrakcyjne, wygodne akcesoria dla psów, kotów i małych zwierząt w niskich cenach. Sklep zoologiczny Fetchy Odpowiedz Link Zgłoś
stacjazwierzak.pl Re: tani e-sklep zoologiczny 22.10.21, 12:40 Czekolada dla psa, karma dla zwierząt, kuweta dla kota i wiele więcej. Asortyment jak w sklepie stacjonarnym. Ba! O wiele lepszy! Stacjazwierzak.pl - Twój sklep zoologiczny online. Odpowiedz Link Zgłoś
stacjazwierzak.pl Re: tani e-sklep zoologiczny 12.11.21, 23:32 Zapraszamy do sprawdzonego sklepu internetowego :) stacjazwierzak.pl - Twój sklep zoologiczny online. tani sklep zoologiczny Odpowiedz Link Zgłoś
brab_bar Re: tani e-sklep zoologiczny 20.11.21, 22:49 A zooplus i maxizoo nie są tanie? Odpowiedz Link Zgłoś
www.forumzoologiczne.pl Re: tani e-sklep zoologiczny 16.12.21, 11:05 Forum zoologiczne forumzoologiczne.pl Odpowiedz Link Zgłoś
meffiu89 Re: tani e-sklep zoologiczny 05.07.22, 13:44 Polecam karmadlapieska.plTekst linku . Zbiór sklepów z promocjami na karmy , akcesoria , diety dla Twojego Pieska Skorzystaj bo warto ! Odpowiedz Link Zgłoś
milku90 Re: tani e-sklep zoologiczny 04.08.22, 13:37 Ja kupuje na zooplusie, ceny takie całkiem okej, są tańsze, ale jest za to ekspresowa wysyłka Odpowiedz Link Zgłoś
c-30 Re: tani e-sklep zoologiczny 19.12.23, 18:33 Gorąco polecam ZOOX.PL Bardzo fajny i tani sklep zoologiczny! Często z niego korzystam Odpowiedz Link Zgłoś
orofars10 Re: tani e-sklep zoologiczny 26.10.24, 21:04 proszę bardzo tu jest wybór chyba najtańszych w Polsce sklepów zoologicznych www.euro.strefa-ofert.pl/zwierzeta Odpowiedz Link Zgłoś