misia207 18.08.09, 10:54 Czy wiecie może coś na temat karmy platinum natural? Bo słyszałam, że jest to nowa karma na rynku i służy psiakom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: jaka karma jest najlepsza? 18.08.09, 11:43 Sklad wyglada niezle, tylko po diabla wciskaja tam kukurydze? To jest proszenie sie o reakcje alergiczne u zwierzaka.. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: jaka karma jest najlepsza? 18.08.09, 11:54 Naturalna, przygotowywana w domu. Zdaje się, że znowu otworzyli seson na spamerów... Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: jaka karma jest najlepsza? 18.08.09, 14:18 Pewnie jednemu służy, innemu nie. Wszystko zalezy od psa. Nie słyszałam, nie zamierzam stosować, już dobrałam moim psom dobre karmy. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Kielbasa domowej roboty 18.08.09, 16:50 taka dla psa. wrzucam ryz albo makaron warzywa gotowane, resztki miesa i wciskam to w jelita. pozniej gotuje albo wedze ( wedzarnia pod bokiem ) i psy maja jedzenie na jakis tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś