a-nulla 29.09.09, 12:21 Dziękuję Ci, że napisałaś tu o swojej koleżance Kasi. To świetna dziewczyna, bardzo mi pomogła i naprawdę dobrze zajmowała się moim synkiem. Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-nulla Re: Skoobus 29.09.09, 16:55 No właśnie. Podobno Ignacy się zakolegował z Twoim Kubusiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
skoobuss Re: Skoobus 29.09.09, 17:13 Musze przyznać, że Ignaś jest boski :) i faktycznie polubili się z Jakubem :). Świetnie sie razem bawili. Masz bardzo grzecznego synka, jest taki spokojniutki, normalnie w szoku jestem, bo Kuba jest spokojny, ale Ignaś to już w ogóle przeszedł samego siebie :). A jak słodko mnie kokietował, ech normalnie nic tylko schrupać :). Odpowiedz Link Zgłoś
egac Re: Skoobus 29.09.09, 20:07 Ja tez dziękuję za kontakt do Kasi, bo teraz będzie jakiś czas u nas. A Ignasia Anulli też miałam okazję spotkać ostatnio i muszę powiedzieć, że uroczy jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
skoobuss Re: Skoobus 30.09.09, 10:31 Bardzo się ciesze i mam nadzieje, ze uda nam się poznać :) obecnie jestem chora, ale moze w końcu wybierzemy się na jakis spacerek. Ostatnio zaczęłam z Kubą jeżdić autobusami, więc na pewno wszędzie dotrzemy. Odpowiedz Link Zgłoś