Dodaj do ulubionych

restauracja w bb "dla studenta"

01.10.09, 13:50
Szukam restauracji w Bielsku gdzie można tanio zjeśc i żeby była w miarę
blisko ATH. Zależy mi teżna tym żeby można było wykupic coś w rodzaju karnetu
na cały miesiąc na obiady. Nie musi to byc jakiś luksus , główną rolę gra cena
no i żeby dało się to zjeśc.
Obserwuj wątek
    • katiabb Re: restauracja w bb "dla studenta" 01.10.09, 15:37
      Nie znam żadnych tego typu restauracji w okolicy ATH - na uczelni możesz zjeść w
      Pierożku.
      Natomiast smaczne jedzenie i niedrogie jest na stołówce w zakładach BEFADO,
      również w jadłodajni obok Teatralnej - ale to, niestety, jest ścisłe centrum.
      Jeszcze inna stołówka mieści się na ul. Piastowskiej w Kuratorium Oświaty (tam
      zresztą też odbywają się zajęcia dla studentów z ATH).
      I kolejna - obok Dworca - restauracja kolejowa - nie wygląda tam za pięknie, ale
      jedzenie jest dobre.
    • Gość: M Re: restauracja w bb "dla studenta" IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 00:04
      W biurowcu zajezdni MZK byla kiedys dobra stołówka :) ale nie wiem
      jak teraz...
    • gabolex Re: restauracja w bb "dla studenta" 31.05.23, 15:49
      Nie wiem jak wygląda kwestia karnetu miesięcznego, ale jeśli chodzi o smak potraw i wystrój lokalu, to w mojej ocenie w Bielsku-Białej króluje Magenta Colorfood & Liquids. Zobacz sobie po zdjęciach lokalu zarówno na stronie: www.magentabb.pl jak i na wizytówce w Google Maps: goo.gl/maps/R5HRTdAim6LEYgvW9 Mimo, że w Bielsku-Białej bywam od czasu do czasu, to ilekroć jestem na miejscu, to wstępuję do Magenty. Raz trafiłam nawet na imprezę i zamiast wrócić grzecznie o 20 na mieszkanie, to zostałam do 2 w nocy... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka