Gość: Grzesiek IP: 81.219.220.* 04.06.10, 15:03 Witam Poszukuję obsługi informatycznej dla mojej firmy. Proszę o jakieś namiary kogo polecacie z Bielska. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mcmaxim Re: Obsługa informatyczna 04.06.10, 19:35 Jaki zakres wchodziłby w rachubę? Proszę ew. o maila na mcmaxim (at) boo (kropka) pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Obsługa informatyczna IP: 188.33.0.* 14.06.10, 09:14 Ci są dobrzy: futurit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin4 Re: Obsługa informatyczna 14.06.10, 17:42 Jarmark kup - tam się takie firmy ogłaszają. Jak nie masz serwera i sieci 200 osobowej, to warto skorzystać z takiej opcji. Jak masz - to pozostają tylko duże firmy z cennikami np. 200 zł/godz. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin4 Re: Obsługa informatyczna 14.06.10, 17:43 www.jarmark.com.pl/drobne.php?lnk=13&id=3046 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Obsługa informatyczna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.10, 16:17 Witaj Proponuję Ci skorzystać z usług firm Outsourcingowych np usługi informatyczne dla małych i dużych firm my obecnie z ich usług korzystamy i skończyły się nasze problemy w stylu, że coś nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Re: Obsługa informatyczna IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.10, 18:32 Doprecyzuj, czego potrzebujesz (utrzymanie www, poczty, zarządzanie Twoimi serwerami, siecią...) i ile masz użytkowników/sprzętu. Obsługa informatyczna to dość szerokie pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
simkamen Re: Obsługa informatyczna 25.06.15, 20:51 Jeżeli chodzi o obsługę informatyczną firm to polecam z czystym sumieniem frimę WBT IT. Współpracuję z nimi od ponad roku i pomimo obaw jakie miałem na początku jestem bardzo ale to bardzo pozytywnie zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
michalmos Re: Obsługa informatyczna 05.07.15, 19:40 Może nie Bielsko, bo tu tego co psów, np. pan Krzysiek Pamuła, a polecam takiego Rafała Moczka z Wilkowic, chłopak dużo wie a przy tym jest niezwykle sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś