gamciaa 22.08.10, 21:32 www.rabkoland.pl/main/o_parku.html byłyscie tam? warto tam jechac z 10 latkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiale73 Re: rabkoland - był ktoś 23.08.10, 01:05 hi hi, o to samo pytałam kilka dni temu:) byłam 2 dni temu z 3 latką. była bardzo zadowolona. najwięcej atrakcji jest dla dzieci do lat 7. dla tych starszych mniej, ale też się coś znajdzie. karuzele w podobnym stanie jak te z Chorzowa (ale bez porównania mniej). ceny też (w rabkolandzie drożej - bo z opaską można jeździc tylko na wybranych karuzelach). na plus - wstęp jest za darmo, więc rodzice wydawac kasy nie muszą;) moim zdaniem, jak chcesz się wybrac na 1 dzień tylko do Rabkolandu - to nie warto. jak będziecie przy okazji - bo Rabka piękna jest - jak najbardziej można dziecku urozmaicic pobyt:) Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa Re: rabkoland - był ktoś 23.08.10, 22:53 dzieki za odpowiedz:) faktycznie pytalas:) moze nawet przemknelam po temacie postu i stad wpadl mi ten pomysl do glowy bezwiednie:)) w kazdym razie to cenne info, tym badziej ze jak sie okzazalo kolezanka ma az 12 letniego syna, wiec chyba by sie zanudzil;) Odpowiedz Link Zgłoś
ula.wadas Re: rabkoland - był ktoś 19.08.17, 22:10 Odświeżę troszkę - a był ktoś może ostatnio i może coś powiedzieć? ;) Chcemy się wybrać z 7-latkiem i 8-latką. Warto? Podobno, sporo się tam zmieniło, ale wiele więcej nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś