Dodaj do ulubionych

Zaginął Kot (Straconka)

20.11.10, 21:43
20.11 w okolicach Straconki zaginął czarny kocurek z białym krawatem.Wiek 4 lata w trakcie leczenia.Dla znalazcy wysoka nagroda pieniężna
tel. 508 067 582
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemek Po prostu brak słów - a może to już głupota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 07:56
      Daruj sobie takie komentarze, robisz z siebie debila (przepraszam - już za późno...)

Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia, po prostu milcz.
      Z pożytkiem dla wszystkich, również dla siebie.

Dzisiaj poniedziałek - do gimnazjum marsz!
      • Gość: Ktoś Re: Po prostu brak słów - a może to już głupota? IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 11:33
        Mów za siebie kolego. Jakich wszystkich.. ja tam sierscióchów nie lubię i mam gdzieś czy zaginął czy nie, a gość po prostu sobie zrobił dobry kawał. Mnie to np śmieszy , to że Ciebie nie to nie znaczy, że ktoś jest debilem. Równie dobrze ja mogę Cię tak nazwać bo spinasz się nie potrzebnie o jakiegoś kota...
        • Gość: ewa Re: Po prostu brak słów - a może to już głupota? IP: 80.50.126.* 22.11.10, 12:26
          Powiedział nie tylko za siebie, ale również w imieniu wielu osób, które uważają koty i psy za przyjaciół, po prostu.
          I nie chodzi o "jakiegoś kota", tylko o kota, którego ktoś szuka.
      • Gość: Ktoś Re: Po prostu brak słów - a może to już głupota? IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 11:39
        Mów za siebie kolego. Jakich wszystkich.. ja tam sierscióchów nie lubię i mam gdzieś czy zaginął czy nie, a gość po prostu sobie zrobił dobry kawał. Mnie to np śmieszy , to że Ciebie nie to nie znaczy, że ktoś jest debilem. Równie dobrze ja mogę Cię tak nazwać bo spinasz się nie potrzebnie o jakiegoś kota...
        • Gość: zxc Re: Po prostu brak słów - a może to już głupota? IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 22.11.10, 15:33
          To załóż sobie osobny wątek dla takich co to nie lubią.Daj się wypowiedzieć tym co lubią.
          • Gość: ktoś Re: Po prostu brak słów - a może to już głupota? IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 14:50
            No i dochodzimy do sedna, gość napisał , że mu smakował. Więc chyba lubi prawda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka