katarzyna_debowska 20.11.10, 21:43 20.11 w okolicach Straconki zaginął czarny kocurek z białym krawatem.Wiek 4 lata w trakcie leczenia.Dla znalazcy wysoka nagroda pieniężna tel. 508 067 582 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemek Po prostu brak słów - a może to już głupota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 07:56 Daruj sobie takie komentarze, robisz z siebie debila (przepraszam - już za późno...) Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia, po prostu milcz. Z pożytkiem dla wszystkich, również dla siebie. Dzisiaj poniedziałek - do gimnazjum marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Po prostu brak słów - a może to już głupota? IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 11:33 Mów za siebie kolego. Jakich wszystkich.. ja tam sierscióchów nie lubię i mam gdzieś czy zaginął czy nie, a gość po prostu sobie zrobił dobry kawał. Mnie to np śmieszy , to że Ciebie nie to nie znaczy, że ktoś jest debilem. Równie dobrze ja mogę Cię tak nazwać bo spinasz się nie potrzebnie o jakiegoś kota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Po prostu brak słów - a może to już głupota? IP: 80.50.126.* 22.11.10, 12:26 Powiedział nie tylko za siebie, ale również w imieniu wielu osób, które uważają koty i psy za przyjaciół, po prostu. I nie chodzi o "jakiegoś kota", tylko o kota, którego ktoś szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Po prostu brak słów - a może to już głupota? IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 11:39 Mów za siebie kolego. Jakich wszystkich.. ja tam sierscióchów nie lubię i mam gdzieś czy zaginął czy nie, a gość po prostu sobie zrobił dobry kawał. Mnie to np śmieszy , to że Ciebie nie to nie znaczy, że ktoś jest debilem. Równie dobrze ja mogę Cię tak nazwać bo spinasz się nie potrzebnie o jakiegoś kota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Po prostu brak słów - a może to już głupota? IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 22.11.10, 15:33 To załóż sobie osobny wątek dla takich co to nie lubią.Daj się wypowiedzieć tym co lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Po prostu brak słów - a może to już głupota? IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 14:50 No i dochodzimy do sedna, gość napisał , że mu smakował. Więc chyba lubi prawda? Odpowiedz Link Zgłoś