xkasikx 24.03.12, 21:09 Szuka nianidla 2,5 letniej dziewczynki w Mikuszowicach. Najlepiej w wieku powyżej 27-28 lat z doświadczeniem na 3 dni w tygodniu. Może znacie kogoś godnego polecenia, może ktoś się znajdzie chetny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanera Re: szukam niani 27.03.12, 11:27 a jakie to dni w tygodniu i po ile godzin? mam 14miesięczną córkę i mogę się zaopiekować drugim dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
bielskiemamy.pl Re: szukam niani 14.06.12, 16:01 Zapraszam wszystkie bielskie mamy do odwiedzania i współtworzenia nowego portalu dedykowanemu właśnie WAM - AKTUALNYM I PRZYSZŁYM BIELSKIM MAMOM! www.bielskiemamy.pl Znajdziecie w nim: - oferty pracy dla mam - bazę ofert bielskich niań - kalendarium wydarzeń kulturalnych dla dzieci - wyszukiwarkę zajęć dla dzieci - mapę miejsc przyjaznych dzieciom - bielski spacerownik - FORUM - oraz wiele innych ciekawych informacji nt. ciąży i macierzyństwa - a wszystko to pisane z perspektywy BIELSKIEJ MAMY www.bielskiemamy.pl Odpowiedz Link Zgłoś