Gość: man IP: *.bielsko.msk.pl 31.07.04, 01:13 Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora z Bielska, Żywca, Cieszyna i Pszczyny. Wreszcie mamy szansę zrobić porządek w tym naszym wywróconym do góry nogami regionie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek fantastycznie !!! JKM ma mój głos !!! IP: *.bielsko.msk.pl 31.07.04, 01:15 popieram Pana Janusz obiema rękami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaligula Re: fantastycznie !!! JKM ma mój głos !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.08.04, 18:24 To co mysla bielszczanie na temat kandytatury JKM... www.bielsko.biala.pl/index1.php3?nazwa=dysputy/odpowiedzi&nzw=45854 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: fantastycznie !!! JKM ma mój głos !!! IP: *.bielsko.msk.pl 23.08.04, 23:19 Faktycznie !!! Bielszczanie z tego co widzę są w większości ZA !!! Ale nie popadajmy w euforię - inni kandydaci mają jeszcze przecież szansę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: fantastycznie !!! JKM ma mój głos !!! IP: *.sferanet.pl 01.06.14, 22:01 dobrze, że masz tylko dwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleeeDlaTakich NIE DLA: Janusza KORWIN-MIKKE. poszedl sobie stad! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:17 jak w temacie. do korytka startuj od siebie. tu mieszkaja ludzie, ktorzy mysla wiec nie licz na poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: NIE DLA: Janusza KORWIN-MIKKE. poszedl sobie 02.08.04, 17:27 JKM i korytko?... dobre sobie. ja podpisuje sie rekami i nogami, bo nie jestem jak wikeszosc ludzi - jak choragiewka. od lat glosuje za UPR. i nie zmienie tego. bo wierze, ze akurat ich program jest najrozsadniejszy. merytorycznie, prsze, a nie ze slina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimfa BRAWO KORWIN - POKAŻ IM !!! IP: *.bielsko.msk.pl 03.08.04, 23:36 Ma Pan Panie Januszu absolutnie mój głos. I wierzę, że tym razem się Panu uda i zrobi Pan porządek z tymi draniami ......... Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora 04.08.04, 07:26 A ja się trochę obawiam, że jak wygra wybory to będę musiał zrezygnować z moich ukochanych szachów i grać w brydża! Brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gornik ponoc Janusz KORWIN-MIKKE jest gejem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 14:24 a ja slyszalem, ze on jest gejem!!!! podobno jezdzi na kazde wybory gdzie indziej by miec nowych chlopakow z miejscowego odzialu upr!!! tak slyszalem w autobusie Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: ponoc Janusz KORWIN-MIKKE jest gejem!!! 04.08.04, 14:36 a ja slyszalem ze jest sporo oszolomow... i co w zwiazku z tym? ... Odpowiedz Link Zgłoś
exerik Re: ponoc Janusz KORWIN-MIKKE jest gejem!!! 04.08.04, 17:42 Gość portalu: gornik napisał(a): > podobno jezdzi na kazde wybory gdzie indziej by miec nowych chlopakow z > miejscowego odzialu upr!!! HA HA HA HA HA HA HA. To ci się udało ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
linuz UPR jedyna normalna partia 04.08.04, 16:46 nie bedziesz musial sie na nic przerzucać na nic innego jak tylko to całe postkomunistyczne spoleczenstwo poprze jedyną rzetelną partię polityczną w wyborach do sejmu i senatu. Problem jest w tym, że w naszym kraju jest za duzo niewykształconych ludzi - to oni są nauczeni przysłowia "czy się robi czy się leży dwa tysiące się należy" i wszyscy chcieliby powrotu towarzyszy, bowiem dla nich wtedy najlepiej było. A przekonać się można o tym w wielu sondaży - NAJWIĘCEJ ludzi, popierających upr, ma wykształcenie wyższe, bądź jeszcze studiuje. O czymś to świadczy - może o ich genialnej zdolności czytania, między innymi strony www.upr.org.pl/main/artykul.php?strid=1&katid=88&aid=94 a potem logicznego myślenia. Ostatnim warunkiem jest jeszcze chęć pójscia do wyborow, ale dzisiejsze władze skutecznie robią wszystko, by obywatelom się tego nie chciało, a by do wyborów poszli jedynie członkowie LSD ;) i podobnych partii. pozdr. pyrsk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejsce_gornika To jeździj se dalej tym tramwajem półgłówku :-) IP: *.bielsko.msk.pl 06.08.04, 21:52 To jeździj se dalej tym tramwajem półgłówku :-) tam twoje miejsce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
linuz Re: To jeździj se dalej tym tramwajem półgłówku : 09.08.04, 22:37 wybacz, ale nie zrozumialem Twojej aluzji. Co prawda jestem wielkim zwolennikiem powrotu tramwajów do naszego nie śląskiego-nie galicyjskiego miasta, ale wbrew pozorom nie spędzałbym tam aż tyle czasu co sądzisz :) A może chodziło ci o to, bym został pierwszym motorniczym?! Aaa...to nie wolno tak obrażać wykonawców tego zawodu - trzeba mieć nie lada nerwy, by nie pozabijać pasażerów jak kierowca autobusu ze śląskiej Rudy. Pozdrawiam Podbeskidzian! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyZUS Popieram Korwina bo chce zlikwidować ZUS IP: *.bielsko.msk.pl 12.08.04, 22:40 Popieram Korwina bo chce zlikwidować ZUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslacy Re: Popieram Korwina bo chce zlikwidować ZUS IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.14, 19:48 A spytaj się jak to zrobi i jakie będą tego konsekwencje, palną wam co kolwiek i się cieszycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zu-sex Likwidacja ZUS-a?... IP: *.anonymizationservice.com 13.08.04, 01:45 Gość portalu: antyZUS napisał(a): > Popieram Korwina bo chce zlikwidować ZUS Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik ZUS Re: Likwidacja ZUS-a?... SPADAJ GŁĄBIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 10:25 Precz z Korwinem-Mikke. A jak poznam jakiegos z was zwolennikow i poplecznikow tej karykatury na miescie to zobaczycie!! (gwiazdy z bliska) Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Likwidacja ZUS-a?... SPADAJ GŁĄBIE!! 16.08.04, 17:30 buahaha... dbasz o swoje "cztery litery", czy co?... ZUS'u oczywiscie - poki co - nie wolno zlikwidowac, bo wybaczcie, ale nasi dziadkowe/badz rodzice/ musza w koncu za cos zyc... ale nalezy mu sie reforma pod postacia: - wyciecie 3/4 zalogi - wymiana zarzadu na zarzad rynkowy a nie polityczny - kontrole, KONTROLE i JESZCZE RAZ KONTROLE!!! i to najlepiej przez zagranicznych audytorow. a w miedzyczasie likwidowac 2-filarowy system, i pozostawic obowiazkowe ubezpieczenie emerytalne - ale w prywatnych funduszach!!! to samo powinno sie zrobic z kasami chorych... tzn po ich przywroceniu, a to juz niedlugo ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
linuz Re: Likwidacja ZUS-a?... SPADAJ GŁĄBIE!! 23.08.04, 23:33 on po prostu jest za jednym - UPRoszczeniem wszystkiego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Likwidacja ZUS-a?... SPADAJ GŁĄBIE!! 24.08.04, 10:30 i to jest wlasnie swietne :) Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora 24.08.04, 10:33 tak wogole przy odpowiadaniu jakos pominalem ten twoj post... uwazasz ten region za wywrocony do gory nogami... ok, niech ci bedzie... ale czy ty myslisz ze JKM bedzie dzialal cokolwiek na rzecz tego regionu? nie. on bedzie dzialal po prostu na rzecz dobra tego kraju. na rzecz dobra regionu mozna zrobic wiele ale tylko bedac tu, na dole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro www.korwin-mikke.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 12:53 zobacz: www.korwin-mikke.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konio Korwin na słonia!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 00:12 A czy już spadochroniarzu wytłumaczyłeś kto cię nożem pchnął??? Za jakie karciane długi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 12:51 zobacz: www.korwin-mikke.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAN JA JUŻ WYBRAŁEM !!! IP: *.bielsko.msk.pl 04.09.04, 15:32 JA JUŻ WYBRAŁEM !!! OCZYWIŚCIE KORWIN-MIKKE Odpowiedz Link Zgłoś
wikin Re: Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora 04.09.04, 19:11 Gość portalu: man napisał(a): > Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora z Bielska, Żywca, Cieszyna i > Pszczyny. Wreszcie mamy szansę zrobić porządek w tym naszym wywróconym do > góry nogami regionie !!! tylko na czym ma polegać ten porządek ?? podejrzewam, że pan JKM nawet nie wie (albo teraz prędko się uczy), że istnieje śląsk górnym, cieszyński, żywiecczyzna, podbeskidzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora IP: *.bielsko.msk.pl 05.09.04, 18:03 bądźmy sciśli - górnego śląska i podbeskidzia w tym regionie nie ma. są śląsk cieszyński, ksiestwo pszczyńskie (część), żywiecczyzna, i Bielsko-Biała (czy jak tam wolą samolubni bielszczanie PODBESKIDZIE), a np. Czaniec można zaliczyć do wschodniej małopolski ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beskidzian Re: Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 18:18 małe sprostowanie - chyba zachodnią małopolskę ;-) - to jest tam, gdzie leży właśnie Bielsko-Biała =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora IP: *.bielsko.msk.pl 10.09.04, 07:53 jasne, że zachodnią :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora 10.09.04, 11:27 eee... a od kiedy bielsko to jakakolwiek malopolska??? Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora 10.09.04, 11:31 wiecie... zapomnialem o tym napisac, ale lepiej pozno niz wcale. bylem we wtoprek na wiecu przedwyborczym JKM. no i stalo sie... dzieki temu stracil moj glos calkowicie. facet nie potrafil skladnie powiedziec co przez rok pozostajacej kadencji zamierza zrobic, a jak go spytalem - ze skoro startuje z tych 4 powiatow, to co zamierza dla nich konkretnie robic, to z rozbrajajaca szczeroscia i usmiechem powiedzial: NIC. dlatego glos moj przerzucam na Jozka Heczke - i polecam wam rowniez te kandydature. Odpowiedz Link Zgłoś
exerik Re: Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora 11.09.04, 12:55 A jak było na wiecu pana Heczki ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora IP: *.bielsko.msk.pl 12.09.04, 11:04 mc - sam sobie zaprzeczasz. kilka postów wyżej napisałeś, że senator musi działać dla kraju, a nie regionu. czy nie pomyliły ci się czasem wybory ? to nie są uzupełniające do rady miasta (radny heczko) tylko do senatu polskiego !!! czy chciałeś usłyszeć, że korwin ci wybuduje szkołę albo basen ? nie daj się oszukać !!! poza korwinem, nikt z pozostałej 11 nie kiwnie palcem, bo nie chcą nic zrobić w senacie - chcą tylko stołka. korwinowi stołek nie wystarczy, on doskonale wie co chce zrobić i dokąd zmierza - udowadnia to już od 30 lat ... Odpowiedz Link Zgłoś
linuz Re: Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora 12.09.04, 11:24 Popieram. Jedyny słuszny kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Janusz KORWIN-MIKKE kandyduje na senatora 12.09.04, 18:52 1. nie od 30 tylko od 20 lat. 2. nie wszyscy sa obibokami. 3. cytuje moj post o ktorym pisales: [start] tak wogole przy odpowiadaniu jakos pominalem ten twoj post... uwazasz ten region za wywrocony do gory nogami... ok, niech ci bedzie... ale czy ty myslisz ze JKM bedzie dzialal cokolwiek na rzecz tego regionu? nie. on bedzie dzialal po prostu na rzecz dobra tego kraju. na rzecz dobra regionu mozna zrobic wiele ale tylko bedac tu, na dole! [end] czy ja sobie przecze? napisalem ze JKM nic nie zrobi, co nie jest rownoznaczne ze bym nie chcial zeby zrobil. a ze zostal tylko rok kadencji, to fotel senatora moze sie przydac tylko i wylacznie do zrobienia czegos tu, na dole, i wlasnie dlatego zaglosowalem - pierwszy raz - na kogos innego ;-] bo - jak to mowia - tylko krowa nie zmienia pogladow. a inna sprawa ze pogladow nie zmienilem, tylko kto inny moze jest ich uosobieniem. Odpowiedz Link Zgłoś