Dodaj do ulubionych

HORROR W B-B - handel nerkami!!

IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 16.10.04, 20:48
Słyszeliście o tym?? Mnie zmroziło. Ostatno z silver clubu uprowadzono
dziewczynę,następnie w profesjonalny sposób wycięto jej nerkę i pożucono
nieprzytomną na terenie miasta. Kolejny przypadek w środe. Z pub-u Highlander
uprowadzono 3 studenki,wszystki w profesjonalny sposób wycięto nerki a
następnie dziewczyny pożucono w parku w okolicach LO żeromskiego! Jedna z
nich niestety nie przeżyła. Dwie walczą o życie w szpitalu! Sprawcy dosypują
ofiarom jakiś środek do drinków a następnie odurzone wyprowadzają do
samochodów. W przyszłym tygodniu ma być o tym w programie "pod napięciem' na
tvn. Uważajcie na siebie dziewczyny!!! A takich skurwieli to ja bym
zasztyletował!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wikin1 Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.10.04, 21:42
      nerkami czy mózgami bo nie mogę się doczytać ??
      www.bielsko.biala.pl/index1.php3?nazwa=dysputy/odpowiedzi&nzw=47872
    • Gość: xxc Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 21:56
      Jak byłem mały to czarna Wołga dzieci porywała.
      • mcmaxim Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! 18.10.04, 11:49
        wlasnie sie zastanawiam czy naszemu profesorowi Dionizjuszowi Czubale,
        powszechnie znanemu plotkologowi, nie przeslac forwarda tego posta ... ;-)
        • rapida Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! 18.10.04, 18:59
          to nie jest glupi zarcik, ale prawda, niestety prawda!!!! mieszkanka Bielska
      • Gość: Krzysztof T Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 01:30
        To chyba jesteśmy te same roczniki.
        A z tymi nerkami,porwaniaami to bzdury nie było czegoś takiego to plotka.
        Pozdrawiaam
    • fibin Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! 19.10.04, 19:07
      I dostałbyś wyrok jak za człowieka:(
    • fibin Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! 19.10.04, 19:11
      Gdzieś czytałem, że na "cywilizowanym Zachodzie" jest to dość popularny
      proceder. Operacje są przeprowadzane bardzo profesjonalnie, a pacjenci budza
      się rano nie w parkach a w łożkach hotelowych. Bez jednej nerki niestety:(
    • fibin Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! 21.10.04, 16:28
      A swoją drogą kiedys w tasiemcu Klan też był wątek nerkowy i do dziś się
      zastanawiam jak taaaka duża nerka Rafalskiego zmieściła sie do malutkiego Jasia
      i nic nie wystawało? To nie jest makabryczny żart, choć moze tak wyglądać, ale
      mnie to naprawdę nurtuje. Może ktoś z Was zna się na tym i wyjaśni mi sprawę?

A może po prostu nikt nie pomyślał, żeby zachować pozory wiarygodności.
      Ostatnio bodajże w M jak Miłość pani PRAWNIK namawiała swojego chyba bratanka,
      żeby spożył z nią tiramisu po obiedzie, bo wtedy ona będzie miała ALIBI żeby
      też owe tiramisu zjeść. HI, hi:)
    • Gość: tomek16 Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:36
      jestem w szoku, ucze się w żeromie
    • Gość: jklmn. Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:53
      Ostatnio oserwuje tylu popie...lonych że nie jest to nieprawdopodobne.To miasto
      zamienia się w ostoję czubków.Przepraszam, teraz to sataniści.
      • Gość: jerzyk Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! IP: 217.96.53.* 27.10.04, 14:46
        A jak już jest po wszystkim,to świstak siedzi i zawija je w sreberka.Największy
        horror to świadomość,że tylu ludzi uwierzyło w coś takiego.
        • fibin Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! 27.10.04, 18:40
          Ty naprawdę nie wierzysz, że takie rzeczy sie dzieją na tym chorym świecie? No
          to ci powiem, ze dzieją się jeszcze gorsze:)

Udawanie, że nie ma problemów w żadnym wypadku nie spowoduje ich cudownego
          zniknięcia. Choć totalitarne systemy zawsze to robiły i wciąż mniej lub
          bardziej skutecznie próbują to stosować:(

A internet jest "w tym temacie" dla nich prawdziwym przekleństwem:)

Pamiętacie zezwolenia na posiadanie anten satelitarnych? Gdyby się nic w Polsce
          nie zmieniło, to jestem pewien, że teraz trzeba by było miec zezwolenie na
          dostęp do internetu. A w pracy musiałbyś sie wpisywać do specjalnego zeszytu,
          tak jak to było z kserokopiarkami. Hi, hi:)
          • albrecht1 Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! 27.10.04, 18:55
            Fibinie, ale co maja ze soba wspolnego pozwolenia na antent satelitarne od
            plotki, ktora zyje swoim własnym, choć barwnym życiem. Nie masz skojarzeń z
            audycją radiową Wellesa w dobie popularyzacji radia w ubiegłym stuleciu?
            • fibin Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! 28.10.04, 16:23
              Dziś plotka, jutro rzeczywistość. W końcu jesteśmy w Europie. I nie łudźmy się,
              że tylko dobre rzeczy stamtąd do nas przywędrują. A tam takie procedery kwitną
              w najlepsze. Choć podobno np. w Chinach i Meksyku jest jeszcze gorzej:(

Recepta jest prosta: nie łazić po nocach, nie szlajać sie po klubach i
              dyskotekach, nie chlać z byle kim itp, itd. Chyba, ze ktoś tak zarabia na
              życie. Ale i wtedy chlać nie musi:)
              • albrecht1 Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! 28.10.04, 20:27
                Może i tak. Kto wie, czy dzisiejsza plotka nie będzie inspiracją dla tego typu
                działania?

>W końcu jesteśmy w Europie. I nie łudźmy się,
                > że tylko dobre rzeczy stamtąd do nas przywędrują.
                Fibinie, skąd jednak u Ciebie taki pesymizm? To prawda, że nie wszystko złoto
                co się świeci, a każdy medal (równiez ten unijny) ma dwie strony.
                Odnisłem jednak wrażenie jakbyś przegapił ubiegłoroczne referendum i majową
                akcesję i ciągle tkwił przed tym wyborem. No, ale to rozmowa na zupełnie inny
                wątek.
                Życzę więcej dobrego samopoczucia.
                • fibin Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! 30.10.04, 09:17
                  Dlaczego zaraz pesymizm? Raczej wyważony realizm. Napisałem przecież, że dobre
                  rzeczy też do nas trafiają:)

Wszystko ma wady i zalety, dobre i złe strony. I warto je widzieć, żeby móc
                  świadomie wybierać. Nożem można ukroić chleb ale też zabić człowieka:)

Osobiście bardzo cieszę, ze jesteśmy w Europie, na marginesie mówiąc to uważam,
                  że zawsze tam byliśmy. Pamiętam dobrze, przez co kiedyś trzeba było przejść,
                  żeby dostac paszport i wyjechać na "zgniły zachód":)

Ja zresztą od dawna czuje się obywatelem świata, dzięki internetowi i szachom
                  mam codziennie kontakt ze wspaniałymi ludźmi "from all over the world". I
                  zapewniam Was, że dyskutujemy nie tylko o szachach. Oczywiście trafiają się też
                  sukinsyny, ale to tylko potwierdza teorię dobra i zła. Choć są tacy, co
                  twierdzą, że wszelka dualność jest li tylko złudzeniem. I komu tu wierzyć?
                  • albrecht1 Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! 30.10.04, 12:20
                    fibin napisał:

> Dlaczego zaraz pesymizm? Raczej wyważony realizm. Napisałem przecież, że
                    dobre
                    > rzeczy też do nas trafiają:)

Tak, jednak zrozumiałem to "też", jak ten stary dowcip- prosze nie mówic, ze
                    traktor ma zepsute koło, tylko że aż trzy są nadal sprawne ;-).

> Wszystko ma wady i zalety, dobre i złe strony. I warto je widzieć, żeby móc
                    > świadomie wybierać. Nożem można ukroić chleb ale też zabić człowieka:)

Zgadzam sie. Pewnie dlatego mamy wolny wybór i z tego jesteśmy rozliczani.

> Pamiętam dobrze, przez co kiedyś trzeba było przejść,
                    > żeby dostac paszport i wyjechać na "zgniły zachód":)

A pamietasz, napis w książeczce paszportowej- " Paszport jest własnoscią PRL.
                    Po powrocie należy go oddać we właściwej placówce MO."

> Choć są tacy, co
                    > twierdzą, że wszelka dualność jest li tylko złudzeniem. I komu tu wierzyć?

Najlepiej sobie i swojemu doświadczeniu. Wtedy czasem przychodzi zrozumienie.
    • Gość: Rene Re: HORROR W B-B - handel nerkami!! IP: *.netia.piekary.net 08.11.04, 15:03
      Też o tym słyszałam.
      Mam rodzine w okolicach BB i nie mam powodu by im nie wierzyć, nie mam też
      dowodu na to aby w to wierzyć.
      Słyszałam także, że o tej sprwie było głośno w Biłgoraju i w innych miastach
      Polski.
      Może to tylko plotka, a może coś w tym jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka