Gość: P.B IP: 213.25.33.* 17.07.01, 14:12 Z czym kojarzy wam się Poznań!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cat Re: Poznań IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.07.01, 09:13 W cholere daleko, do kitu droga i targi. A z czym się kojarzy Bielsko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznań IP: 213.25.33.* 18.07.01, 10:24 Gość portalu: cat napisał(a): > W cholere daleko, do kitu droga i targi. > A z czym się kojarzy Bielsko? Prosiłem o poinie mieszkańców Bielskabiałej a nie Warszawy! Po drugie, w Poznaiu buduje się obwodnice i autostrade a w Warszawie nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Poznań IP: 192.160.110.* 18.07.01, 10:40 podróżując do berlina nie udało mi się natknąć na tę waszą obwodnicę i kawałek autostrady. Poznań to dobry prystanek na kawę na tej trasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznań IP: 213.25.33.* 18.07.01, 12:54 Gość portalu: emi napisał(a): > podróżując do berlina nie udało mi się natknąć na tę waszą obwodnicę i kawałek > autostrady. Poznań to dobry prystanek na kawę na tej trasie. Chyba jechałeś 10 lat temu. Obwodnica oraz autostrada budowana jest po południowej stronie Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat Re: Poznań IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.07.01, 12:08 Troszkę zaufania: jestem z Bielska tylko mam łącze stałe do Warszawy. Ale aby się dostać do tej Waszej obwodnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
mazer Re: Poznań 28.08.01, 16:29 Ze studiami, rynkiem na Wildzie i ul. Hetmańską gdzie o mały włos nie skasowałbym swoich leciwych 4 kółek, acha i jeszcze z bimbą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Poznań IP: 192.160.110.* 28.08.01, 17:19 a mi się przypomniało, kiedy pierwszy raz byłem w P. chcieliśmy dojść do rynku z ratuszem etc. Pytaliśmy poznaniaków -którędy na rynek- wszyscy po kolei wskazywali ten sam kierunek - doszliśmy w końcu do jakiegoś wielkiego bazaru - którędy na rynek pytamy poznaniaka- on mówi to tutaj wskazując na bazar!!! No i podczas tamtego pobytu nie widziałem ratusza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Poznań IP: *.*.*.* 26.09.01, 09:27 Trzeba bylo sie uczyc jezykow obcych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIŚ Re: Poznań IP: *.bielsko.msk.pl 28.09.01, 17:09 a mnie się Poznań kojarzy z Akademią Ekonomiczną i 7 godzinami co 2 tygodnie w pociągu!! fajowo,nie? Ale i tak jest fajnie w Poznani, tylko jak się wraca do B-B, to miasto wydaje się mikroskopijne, ale za to góry za oknem... nic piękniejszego na świecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś