Dodaj do ulubionych

prawo jazdy

29.01.05, 18:23
Witam,
wybieram sie na kurs prawa jazdy... czy ktoś może polecić mi dobry ośrodek w
BB?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • vobi Re: prawo jazdy 12.02.05, 20:14
      podnosze temat, bo tez mnie interesuje.
      jesli nie mozecie zadnego osrodka polecic, to przynajmniej prosze o informacje
      jakie osrodki odradzacie
      dzieki!
    • mcmaxim Re: prawo jazdy 12.02.05, 20:49
      Tadeusz i Krzysztof Chmiała, ojciec i syn, obaj swietnie ucza. Parking maja na nastepnej przecznicy od Sfery.
    • Gość: czarna Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 14:08
      ello :-) Polecam ośrodek nauki jazdy "OK" mieści się w Szkole Podstawowej nr 9
      przy ul. Piłsudskiego. Grzegorz jest super, wymagający nie olewający. Parking
      ma troszkę daleko bo w Wapiennicy, ale to nic. Polecam.
      • Gość: gość Re: prawo jazdy IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.02.05, 15:21
        Witam!

Ja Ci odradzam ośrodek "Arkadia" na ulicy Krasińskiego. Instruktor, a zarazem właściciel osrodka spóźniał sie na każda godzine jazd o 15 minut, czego potem nie pdrabiał. W czasie jazd załatwiał swoje prywatne sprawy, np. szedł do biura podrózy albo do sklepu. Nie chciał przekładac jazd. Wyzywał mnie od głupich i tepcy bab i powiedział,że nawet po 300 godzinach nie dostane zaswiadczenia na egzamin. Musiałam sie przeniesc do innego osrodka, zeby skończyć kurs. Polecm ośrodek KARPATY i instruktorke Panią Kasię Pielę. To dzieki niej nauczyłam sie jeździc!
        • Gość: Bart Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:37
          Zdecydowanie polecam TiK Chmiała - ul. Gazownicza (plac), ul. Konopnickiej -
          wykłady (w Medyku). Nie znam osoby która by nie zdała prawka po ich kursie! Jak
          ktos jest baaaardzo tepy to max za 2 razem zdaje. Wiekszosc za pierwszym. Mam
          porownanie z opowiesci kolegow co jest w innych szkolach. Jak ktos chce
          dokladnieszego info to moje GG 32921
          • mojave Re: prawo jazdy 01.03.05, 08:45
            a ja polecam Szkołę Czech, kiedys byla w szkole na Grażyny nie wiem czy nadal
            tam mają siedzibę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka