olka79 29.01.05, 18:23 Witam, wybieram sie na kurs prawa jazdy... czy ktoś może polecić mi dobry ośrodek w BB? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vobi Re: prawo jazdy 12.02.05, 20:14 podnosze temat, bo tez mnie interesuje. jesli nie mozecie zadnego osrodka polecic, to przynajmniej prosze o informacje jakie osrodki odradzacie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: prawo jazdy 12.02.05, 20:49 Tadeusz i Krzysztof Chmiała, ojciec i syn, obaj swietnie ucza. Parking maja na nastepnej przecznicy od Sfery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 14:08 ello :-) Polecam ośrodek nauki jazdy "OK" mieści się w Szkole Podstawowej nr 9 przy ul. Piłsudskiego. Grzegorz jest super, wymagający nie olewający. Parking ma troszkę daleko bo w Wapiennicy, ale to nic. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: prawo jazdy IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.02.05, 15:21 Witam! Ja Ci odradzam ośrodek "Arkadia" na ulicy Krasińskiego. Instruktor, a zarazem właściciel osrodka spóźniał sie na każda godzine jazd o 15 minut, czego potem nie pdrabiał. W czasie jazd załatwiał swoje prywatne sprawy, np. szedł do biura podrózy albo do sklepu. Nie chciał przekładac jazd. Wyzywał mnie od głupich i tepcy bab i powiedział,że nawet po 300 godzinach nie dostane zaswiadczenia na egzamin. Musiałam sie przeniesc do innego osrodka, zeby skończyć kurs. Polecm ośrodek KARPATY i instruktorke Panią Kasię Pielę. To dzieki niej nauczyłam sie jeździc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:37 Zdecydowanie polecam TiK Chmiała - ul. Gazownicza (plac), ul. Konopnickiej - wykłady (w Medyku). Nie znam osoby która by nie zdała prawka po ich kursie! Jak ktos jest baaaardzo tepy to max za 2 razem zdaje. Wiekszosc za pierwszym. Mam porownanie z opowiesci kolegow co jest w innych szkolach. Jak ktos chce dokladnieszego info to moje GG 32921 Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: prawo jazdy 01.03.05, 08:45 a ja polecam Szkołę Czech, kiedys byla w szkole na Grażyny nie wiem czy nadal tam mają siedzibę Odpowiedz Link Zgłoś