Dodaj do ulubionych

WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!!

IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:14
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek WOLNOŚĆ DLA KOREAŃSKICH PSÓW !!! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:11
      Precz ze zjadaniem czworonogów !

PS. : O psach piszę serio.
      Są sympatyczne i nie mordują ludzi w autobusach .
      Zmykaj do Palestyny arabski gnojku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: azur Re: Wolnosc dla Polski aby pozbyla sie farbowanych IP: *.proxy.aol.com 21.06.02, 05:15
        komunistow. A swoja droga wplna i niepodlegla Palestyna to kwestia czasu.

Zydzi to wspolczesni nazisci. Jak ten swiat sie zmienia.

Ty o psy korenskie maja sie lepiej niz polskie bite szczute i przywiazane do
        budy nie znajace milosci wlasciciela. jest tylko jedna rasa ktora choduja w
        tych celach, ale naprawde niewielu ludzi lubi je jesc.
        • Gość: fsol Re: Wolnosc dla Polski aby pozbyla sie farbowanych IP: 195.205.23.* 21.06.02, 12:05
          Gość portalu: azur napisał(a):

> komunistow. A swoja droga wplna i niepodlegla Palestyna to kwestia czasu.
          >
          > Zydzi to wspolczesni nazisci. Jak ten swiat sie zmienia.

Co ty wiesz o Żydach i sytuacji na bliskim wschodzie żeby takie bzdury
          wypisywać ?

Ciekawe czy kraj w którym mieszkasz byłby obojętny kiedy jego obywatele (także
          kobiety, dzieci) byliby zabijani przez samobójców-szaleńców o barbarzyńskiej
          mentalności ?

[...]

• Gość: Bolek Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 00:56
      Co ty wiesz o Palestynie? Znasz jakiegoś Araba? A może Żyda? Z tym hasłem to
      wypuszczasz wszystkich w maliny !!!
      Ja znam bardzo wielu Arabów i Żydów, właśnie z Palestyny - napisz coś wiecej to
      podyskutujemy. A na razie nie pisz pierdół !!!
    • Gość: cedm Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 12:18
      Nie mam zamiaru lubić masonerie żydowską i co mi tam do arabów Ty patrz lepiej
      co się dzieje u nas.Jak tak dalej pójdzie będziemy mieli wszyscy wakacje przez
      cały rok i g.... nas bedzie obchodzić jakiś tam arab który w imię allacha
      wysadza siebie i takich przechodniów jak ty i ja.
    • Gość: Bolek Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 23:46
      Nie wiem skąd u nas bierze się ta miłość do Arabów, a nienawiść do Żydów. Czy
      ktoś z zabierających głos w tej dyskusji był np. 5 lat w krajach arabskich,
      albo w Izraelu ? Czy ta miłośc nie została nam przypadkiem w spadku po byłych
      demoludach ? Czy ktoś z was widział przynajmniej z bliska Arafata i jego
      otoczenie ? (nie śmię nawet zapytać czy może z nim rozmawiał). A może był ktoś
      w Bejrucie i widział to zniszczone przez bojówki arabskie miasto ?
      Jeżeli na wszystkie te pytanie odpowiecie NIE, to nie zabierajcie głosu w tej
      sprawie - po prostu nic nie wiecie, a tylko sie wam coś zdaje !!!
      • Gość: Wilym wolnosc ale czyja? IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 12:37
        Swoja droga zastanawiam sie co ma oznaczac haslo "Wolnosc dla Palestyny".
        Calkowita swobode dzialania tego zbrodniarza Arafata i komanda zbirow
        wysadzajacych siebie i Izraelczykow? Smiem watpic czy "Wolnosc Palestyny"
        bedzie tozsama z "Wolnoscia Palestynczykow".
        Zreszta z tego co wiem izraelscy Arabowie jakos nie garna sie do arafatowskiej
        Palestyny, bo ten "wredny" Izrael gwarantuje im wiecej wolnosci i dobrobytu
        nizli raj Arafata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka