Gość: homo IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:14 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek WOLNOŚĆ DLA KOREAŃSKICH PSÓW !!! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:11 Precz ze zjadaniem czworonogów ! PS. : O psach piszę serio. Są sympatyczne i nie mordują ludzi w autobusach . Zmykaj do Palestyny arabski gnojku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azur Re: Wolnosc dla Polski aby pozbyla sie farbowanych IP: *.proxy.aol.com 21.06.02, 05:15 komunistow. A swoja droga wplna i niepodlegla Palestyna to kwestia czasu. Zydzi to wspolczesni nazisci. Jak ten swiat sie zmienia. Ty o psy korenskie maja sie lepiej niz polskie bite szczute i przywiazane do budy nie znajace milosci wlasciciela. jest tylko jedna rasa ktora choduja w tych celach, ale naprawde niewielu ludzi lubi je jesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsol Re: Wolnosc dla Polski aby pozbyla sie farbowanych IP: 195.205.23.* 21.06.02, 12:05 Gość portalu: azur napisał(a): > komunistow. A swoja droga wplna i niepodlegla Palestyna to kwestia czasu. > > Zydzi to wspolczesni nazisci. Jak ten swiat sie zmienia. Co ty wiesz o Żydach i sytuacji na bliskim wschodzie żeby takie bzdury wypisywać ? Ciekawe czy kraj w którym mieszkasz byłby obojętny kiedy jego obywatele (także kobiety, dzieci) byliby zabijani przez samobójców-szaleńców o barbarzyńskiej mentalności ? [...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 00:56 Co ty wiesz o Palestynie? Znasz jakiegoś Araba? A może Żyda? Z tym hasłem to wypuszczasz wszystkich w maliny !!! Ja znam bardzo wielu Arabów i Żydów, właśnie z Palestyny - napisz coś wiecej to podyskutujemy. A na razie nie pisz pierdół !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedm Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 12:18 Nie mam zamiaru lubić masonerie żydowską i co mi tam do arabów Ty patrz lepiej co się dzieje u nas.Jak tak dalej pójdzie będziemy mieli wszyscy wakacje przez cały rok i g.... nas bedzie obchodzić jakiś tam arab który w imię allacha wysadza siebie i takich przechodniów jak ty i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 23:46 Nie wiem skąd u nas bierze się ta miłość do Arabów, a nienawiść do Żydów. Czy ktoś z zabierających głos w tej dyskusji był np. 5 lat w krajach arabskich, albo w Izraelu ? Czy ta miłośc nie została nam przypadkiem w spadku po byłych demoludach ? Czy ktoś z was widział przynajmniej z bliska Arafata i jego otoczenie ? (nie śmię nawet zapytać czy może z nim rozmawiał). A może był ktoś w Bejrucie i widział to zniszczone przez bojówki arabskie miasto ? Jeżeli na wszystkie te pytanie odpowiecie NIE, to nie zabierajcie głosu w tej sprawie - po prostu nic nie wiecie, a tylko sie wam coś zdaje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym wolnosc ale czyja? IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 12:37 Swoja droga zastanawiam sie co ma oznaczac haslo "Wolnosc dla Palestyny". Calkowita swobode dzialania tego zbrodniarza Arafata i komanda zbirow wysadzajacych siebie i Izraelczykow? Smiem watpic czy "Wolnosc Palestyny" bedzie tozsama z "Wolnoscia Palestynczykow". Zreszta z tego co wiem izraelscy Arabowie jakos nie garna sie do arafatowskiej Palestyny, bo ten "wredny" Izrael gwarantuje im wiecej wolnosci i dobrobytu nizli raj Arafata. Odpowiedz Link Zgłoś