Dodaj do ulubionych

Grób dziadków Jana Pawła II

IP: *.devs.futuro.pl 05.04.05, 14:28
Ten grób podobno jest w Bielsku-B... Wie ktoś na którym cmentarzu???
Dzięki za informacje...
Obserwuj wątek
    • Gość: 735 Re: Grób dziadków Jana Pawła II IP: *.pmrcorporate.com 06.04.05, 09:09
      Podobno w Białej, ale wiem że któryś z rodzinnych grobów Papieża był z Bielska
      przenoszony do Krakowa na Rakowicką
      • Gość: ginia Re: Grób dziadków Jana Pawła II IP: *.ghnet.pl 09.04.05, 14:27
        chodzi o brata, dołączył do rodziców
    • Gość: dzidka Re: Grób dziadków Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 12:18
      Dziadek Jana Pawła II ze strony ojca wywodził się z Czańca. Ale czy jest tu
      grób nie wiem...
    • wikin Re: Grób dziadków Jana Pawła II 06.04.05, 15:29
      w Białej, kilka razy go tam widziałem,
      to chyba najstarsza część cmentarza, ta z krzyżem po środku
      • Gość: Woytek Pytanie do Wikina IP: *.devs.futuro.pl 07.04.05, 14:23
        Zapomniałem wspomnieć ,że nie jestem z Bielska-B i ciut niewiele mi mówi
        pojęcie "cmentarz w Białej"..
        Mógłbyś nieco sprecyzować gdzie to jest??
        Dzięki
        • wikin Re: Pytanie do Wikina 07.04.05, 15:22
          cmentarz w okolicach ul. żywieckiej /główna wylotowa na żywiec/, na wysokości
          stadionu BKS, po drugiej stronie ulicy, kilkadziesiąt metrów od samej ulicy, za
          takim placykiem (ostatnio był tam plac manewrowy do egzaminów na prawo jazdy)
    • Gość: Agnieszka Re: Grób dziadków Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:28
      Na cmentarzu w Białej jest grób dziadka Papieża - Macieja Wojtyły, zmarł w 1923
      r. - jak przyszły Papież miał 3 lata. To jest w starej części cmentarza.
      Właściwie to każdy powie gdzie, bo wszyscy go znają.
      • Gość: Woytek Re: Grób dziadków Jana Pawła II IP: *.devs.futuro.pl 09.04.05, 21:42
        Dzięki za info.
        Na pewno tam się pojawie...
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka