Gość: Woytek IP: *.devs.futuro.pl 05.04.05, 14:28 Ten grób podobno jest w Bielsku-B... Wie ktoś na którym cmentarzu??? Dzięki za informacje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 735 Re: Grób dziadków Jana Pawła II IP: *.pmrcorporate.com 06.04.05, 09:09 Podobno w Białej, ale wiem że któryś z rodzinnych grobów Papieża był z Bielska przenoszony do Krakowa na Rakowicką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginia Re: Grób dziadków Jana Pawła II IP: *.ghnet.pl 09.04.05, 14:27 chodzi o brata, dołączył do rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: Grób dziadków Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 12:18 Dziadek Jana Pawła II ze strony ojca wywodził się z Czańca. Ale czy jest tu grób nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wikin Re: Grób dziadków Jana Pawła II 06.04.05, 15:29 w Białej, kilka razy go tam widziałem, to chyba najstarsza część cmentarza, ta z krzyżem po środku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woytek Pytanie do Wikina IP: *.devs.futuro.pl 07.04.05, 14:23 Zapomniałem wspomnieć ,że nie jestem z Bielska-B i ciut niewiele mi mówi pojęcie "cmentarz w Białej".. Mógłbyś nieco sprecyzować gdzie to jest?? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
wikin Re: Pytanie do Wikina 07.04.05, 15:22 cmentarz w okolicach ul. żywieckiej /główna wylotowa na żywiec/, na wysokości stadionu BKS, po drugiej stronie ulicy, kilkadziesiąt metrów od samej ulicy, za takim placykiem (ostatnio był tam plac manewrowy do egzaminów na prawo jazdy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Grób dziadków Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:28 Na cmentarzu w Białej jest grób dziadka Papieża - Macieja Wojtyły, zmarł w 1923 r. - jak przyszły Papież miał 3 lata. To jest w starej części cmentarza. Właściwie to każdy powie gdzie, bo wszyscy go znają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woytek Re: Grób dziadków Jana Pawła II IP: *.devs.futuro.pl 09.04.05, 21:42 Dzięki za info. Na pewno tam się pojawie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś