Dodaj do ulubionych

CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:44
proszę o opinie ,bardzo
Obserwuj wątek
    • Gość: zfrustrowana Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: 83.17.27.* 02.09.05, 11:20
      czy są tu jacyś studenci ATH????
      • Gość: mala_biedroneczka Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:23
        studentka ath nie jestem naszczescie,ale duzo moich znajomych jest albo
        bylo...prawda jest taka,jezeli chodzi o kierunki techniczne to mozna sie
        nauczyc duzo,ale pozostale kierunki to juz nie najlepiej! poza tym wykladowcy
        maja bardzo olewkowy stosunek do tej uczelni, znam pare przykladow no ale nie
        bede pisac na forum,wstyd !!!!
        • Gość: zfrustrowana Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: 83.17.27.* 02.09.05, 22:02
          szkoda bo ja nie wiem czy się opłaca zaczynac tam socjologię??
    • Gość: kiniabelka Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: 83.17.27.* 08.09.05, 15:28
      co nie ma tu żadnych studentów tej cudownej uczelni????
    • Gość: sturt Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: *.devs.futuro.pl 08.09.05, 22:07
      Jako absolwent Wydziału Budowy Maszyn i Informatyki polecam bardzo studia, ale
      nerwy trzeba mieć niesamowicie mocne.
      Za to z pracą nie ma problemu po studiach
      • Gość: marior Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: 195.205.182.* 28.09.05, 08:29
        Odupść sobie ta szkoła to żenada... nie skończyłem i nie mam zamiaru tam
        wracać.... Spróbuj może z Kolegium Nauczycielskim....
        • Gość: Olo Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: 62.233.185.* 28.09.05, 08:54
          Gość portalu: marior napisał(a):

> Odupść sobie ta szkoła to żenada... nie skończyłem i nie mam zamiaru tam
          > wracać.... Spróbuj może z Kolegium Nauczycielskim....

jeśli zacząłeś i nie skończyłeś w ATH jakiegoś kierunku na Wydziale Budowy
          Maszyn, to możesz sobie tylko w brodę pluć. Niby to nie jakieś AGH, czy
          polibida Śląska, ale wszyscy których znam, a pokończyli ten wydział pracują w
          swoim zawodzie i większość na bardzo dobrych warunkach.
          Ten wydział z pewnością jest godny polecenia, ale też bardzo trudny,
          szczególnie na studiach dziennych.
    • Gość: asia Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: *.ebeskidy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 17:48
      ja ukonczylam ta uczelnie z tytulem licencjata z filologii angielskiej. jestem
      i bylam b.zadowolona z uczelni. jak wszedzie zdarzaja sie "olewusy" ale na
      szczescie jest tez wielu cudownych wykladowcow, potrafiacych zarazic studentow
      swoja pasja do danego przedmiotu. polecam ATH
      • Gość: studentka Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 19:59
        Uczę się na ATH, jestem na ostatnim semestrze urządzeń w ochr.srodow.i jestem
        bardzo zadowolona.Prawdą jest,że trzeba mieć stalowe nerwy, bo trudnych,
        technicznych przedmiotów i przykrych wykładowców nie brakuje.ale tak jest
        wszedzie...Ogólnie jest ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka