Gość: zfrustrowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:44 proszę o opinie ,bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zfrustrowana Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: 83.17.27.* 02.09.05, 11:20 czy są tu jacyś studenci ATH???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_biedroneczka Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:23 studentka ath nie jestem naszczescie,ale duzo moich znajomych jest albo bylo...prawda jest taka,jezeli chodzi o kierunki techniczne to mozna sie nauczyc duzo,ale pozostale kierunki to juz nie najlepiej! poza tym wykladowcy maja bardzo olewkowy stosunek do tej uczelni, znam pare przykladow no ale nie bede pisac na forum,wstyd !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zfrustrowana Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: 83.17.27.* 02.09.05, 22:02 szkoda bo ja nie wiem czy się opłaca zaczynac tam socjologię?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniabelka Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: 83.17.27.* 08.09.05, 15:28 co nie ma tu żadnych studentów tej cudownej uczelni???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sturt Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: *.devs.futuro.pl 08.09.05, 22:07 Jako absolwent Wydziału Budowy Maszyn i Informatyki polecam bardzo studia, ale nerwy trzeba mieć niesamowicie mocne. Za to z pracą nie ma problemu po studiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marior Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: 195.205.182.* 28.09.05, 08:29 Odupść sobie ta szkoła to żenada... nie skończyłem i nie mam zamiaru tam wracać.... Spróbuj może z Kolegium Nauczycielskim.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: 62.233.185.* 28.09.05, 08:54 Gość portalu: marior napisał(a): > Odupść sobie ta szkoła to żenada... nie skończyłem i nie mam zamiaru tam > wracać.... Spróbuj może z Kolegium Nauczycielskim.... jeśli zacząłeś i nie skończyłeś w ATH jakiegoś kierunku na Wydziale Budowy Maszyn, to możesz sobie tylko w brodę pluć. Niby to nie jakieś AGH, czy polibida Śląska, ale wszyscy których znam, a pokończyli ten wydział pracują w swoim zawodzie i większość na bardzo dobrych warunkach. Ten wydział z pewnością jest godny polecenia, ale też bardzo trudny, szczególnie na studiach dziennych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: *.ebeskidy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 17:48 ja ukonczylam ta uczelnie z tytulem licencjata z filologii angielskiej. jestem i bylam b.zadowolona z uczelni. jak wszedzie zdarzaja sie "olewusy" ale na szczescie jest tez wielu cudownych wykladowcow, potrafiacych zarazic studentow swoja pasja do danego przedmiotu. polecam ATH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: CZY WARTO STUDIOWAĆ W ATH???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 19:59 Uczę się na ATH, jestem na ostatnim semestrze urządzeń w ochr.srodow.i jestem bardzo zadowolona.Prawdą jest,że trzeba mieć stalowe nerwy, bo trudnych, technicznych przedmiotów i przykrych wykładowców nie brakuje.ale tak jest wszedzie...Ogólnie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś