Dodaj do ulubionych

Boże, Ty widzisz, a nie grzmisz....

07.04.06, 20:19
bielskobiala.naszemiasto.pl/wydarzenia/588027.html
Ludzie, co sie dzieje! To radny, wybrany do działań mających na celu poprawę
życia mieszkańców B-B, gnębi staruszkę??? A w dodatku 12 radnych głosuje za
p. Pinisem??? Jedynie 11 radnych ta sprawa tak poruszyła, że głosowali
przeciw??
To ja nie mam wątpliwości, że mieszkańcy Bielska_Białej powinni zweryikować
swój wybór w trakcie najbliższych wyborów samorządowych!
Obserwuj wątek
    • Gość: ddd Re: Boże, Ty widzisz, a nie grzmisz.... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.04.06, 22:59
      Gwoli ścisłości: nie 12 a 6 głosowało przeciw odwołaniu a 6 się wstrzymało. Ale
      to jak widać wystarczyło...
      Ten temat pojawił się już w innym wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=53&w=39507835&a=39834078
      • Gość: Urzędnik Re: Boże, Ty widzisz, a nie grzmisz.... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.04.06, 09:27
        No checzke i reszte tej bandy trzeba wyje.. na zbity pysk!! dość kabaretu!!!
        • Gość: marecki_ A wybory idą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 09:51
          Heczko to fajny koleś - swego czasu ten ZChNowiec przyjechał swoją Skodą
          SB33000 pod myjnie i wydukał z siebie "kur.. szybko mi tu umyć auto, od środka
          i na zewnątrz... kur.. wiem że jest kolejka ale ja się spieszę na pier.. ślub i
          moge kur... nie zdążyć". Rozmowa była dłuższa, gdybym sam tego nie słyszał to
          bym nie uwierzył... Żałosne...

A wybory idą...
          • strasznysknerus Marecki... 11.04.06, 00:35
            szczel się w czapę marecki! Co to ma do tematu tego postu???? Dyskutujemy o
            Penisie a nie o myjni!!Popatrz na temat, zanim wypalisz z textem!!!!
            • strasznysknerus Re: Marecki... 11.04.06, 00:38
              Oj, niewiem co mnie dopadło - dyslekcja jakaś, czy co - oczywiście (Pinisie)
              nie zaś (Penisie) Gorąco przepraszam!
              • Gość: Nowszy do Strasznegsknerusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 07:46
                Dopadlo cie to co zawsze - brak kultury i mialkość wypowiedzi.
    • albrecht1 Re: Boże, Ty widzisz, a nie grzmisz.... 08.04.06, 17:21
      Kolejny dowód, że władza niektórym ludziom rozum odbiera i deprawuje. Szczęsciem
      jest kadencyjnośc przynajmniej niektórych stanowisk.
      • Gość: Bolek Re: Boże, Ty widzisz, a nie grzmisz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 10:09
        Czy dotyczy to również Pana o inicjałach H.J. ? - trzyma się od kiedy pamiętam.
        • albrecht1 Re: Boże, Ty widzisz, a nie grzmisz.... 11.04.06, 11:24
          Nie znam pana JH, żeby wypowiadać się kategroycznie. Jednak, któż z nas (w tym
          politycy) jest doskonały?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka