Dodaj do ulubionych

I kto wygral?

09.05.03, 19:05
Szanowna redakcyjo,
kto wygral?
Juz piatek i nie wiemy. Ja juz od rana nic nie jadlem ze strsu, czekam na
wyniki!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • bpkw Re: I kto wygral? 09.05.03, 19:53
      Jak znam życie Being znów "oberwie" jakąś cegłą...
      • Gość: pioter Re: I kto wygral? IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 09.05.03, 20:21
        Dlatego tak sie wyniku dopomina. Może jeszcze dwa lata i na cały zamek
        uzbiera? ;o)
        • mika_1 Re: I kto wygral? 09.05.03, 22:28
          To, że nie ma jeszcze wyniku, to jedno, ale że poczta nie chodzi - to już skandal!!!!!!!
          Przestanę chyba z niej korzystać, bo jest DO KITU!!!! :(((((
          • bpkw Re: I kto wygral? 09.05.03, 22:39
            Mika. W poczcie GW jest informacja, że w dniu 9.05. od godz.22.oo poczta będzie
            wyłączona z przyczyn technicznych. Nie denerwuj się, spoooooookojnie, to tylko
            jakas konserwacja.
            • Gość: rita Re: ja stawiam na beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:02
              on będzie rekordzistą:-)
              • being28 Re: ja stawiam na beinga 09.05.03, 23:07
                Dziekuje za poparcie. Licze na cos ciekawego ze strony GW.
                • Gość: rita Re: ja stawiam na beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:12
                  oby nie dali ci drzewka z korzeniami , bo to mam w planie z miką przywieżć
                  • being28 Re: ja stawiam na beinga 09.05.03, 23:15
                    Nawet nie chodzi o mnie, licz ena cos fajnego od redakcji dla kogos z nas. Ja
                    juz dostalem i ja juz nie musze dostac.
                    • Gość: rita Re: ja stawiam na beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:23
                      a ty na kogo stawiasz ?
                      zobaczymy kto wygra !
                      • mika_1 Re: ja stawiam na beinga 09.05.03, 23:38
                        To chyba nie jest istotne, kto "zaliczył" ten post. Najważniejszy jest i tak Being, bo to on jako pierwszy dostał nagrodę i od niego się to wszystko zaczęło. Więc, co do załug Beinga, nie ma co się zastanawiać!!!
                        jeśli chodzi o pocztę, to dlaczego oni ją wyłączają wtedy, kiedy ja z niej chcę skorzystać. Bpkw - zdążyłam odpisać tylko Tobie, a chciałam odpisać jeszcze Beingowi i kilku innym osobom! Nie podoba mi się to i wnerwiłam się na maxa!!! :((((
    • redakcja Re: I kto wygral? 11.05.03, 18:34
      Przepraszam za gołosłowne obietnice, ale będziemy wiedzieć, kto był 30-
      tysięczny dopiero w poniedziałek (taką mam przynajmniej nadzieję). Podobno w
      centrali w stolicy jest tylko jeden człowiek, który umie to odkryć, a do tej
      pory go nie doścignąłem. Nie wykluczam zresztą, że w budynku Agory w Warszawie
      wszyscy żyją sobotnim balem z okazji 14-lecia „Gazety Wyborczej”, i dlatego to
      tak długo trwa.
      Mimo wszystko radzę beingowi coś zjeść...
      Roman Antonowicz
      • Gość: pioter Re: I kto wygral? IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 11.05.03, 18:39
        Niby nie wiadomo, ale jakiś przeciek poszedł ... Being, może od razu weżmiesz
        ze trzy bieżące metry murów jako zadatek? Bo te okrągłe cyferki coś się Ciebie
        trzymają! ;o)
        • Gość: rita Re: I kto wygral? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 19:50
          składamy gorące gratulacje gazecie !
          A gdyby były jakieś kłopoty z odszyfrowaniem napewno się dogadamy wewnętrznie.
          Stawiam na beinga !
          • mika_1 Re: I kto wygral? 11.05.03, 20:00
            Niech będzie Beine - on ma już doświadczenie:)))
            • Gość: rita Re: I kto wygral? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 20:03
              mika jak mnie przekupisz postawię na ciebie - dobra?
              może przywieziesz nagrodę do Krakowa ?
              • mika_1 Re: I kto wygral? 11.05.03, 20:18
                Rita - mnie tam wsio ryba. Najlepiej niech nagrodę weźmie Being, on, jak mówiłam, ma już wprawę... Najważniejsze, że nagroda pozostanie wśród nas:)))
                • Gość: rita Re: I kto wygral? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 20:44
                  całkiem logiczne myślenie, może wyjdzie , że jednak wszyscy równo puścili posty
                  i to chyba by wszystkich usatysfakcjonowało
                  Ale możemy chyba mieć swoje typy ?
                  • being28 Re: I kto wygral? 11.05.03, 23:31
                    Prawde mowiac to ja juz nie chce wiecej cegiel:) Marzy mi sie medal Bohater o
                    Wolnosc Warmii i Mazur lub cos podobnego albo uscisk najwiekszego
                    cwaniaka/zlodzieja z przedstawicieli naszej wladzy ustawodawczej, wykonawczej
                    albo prawodawczej-jest ich duzo wiec moze GW mi kogos podrzuci na
                    wycieraczke...
                    • mika_1 Re: I kto wygral? 11.05.03, 23:37
                      Medal to my Ci możemy jakiś spreparować;) A jeśli chodzi o tego cwaniaka... To coś mi się wydaje, że musiałbys ze stutysięczny post zaliczyć... ;)))
                      • Gość: lustro Re: I kto wygral? IP: 213.76.143.* 12.05.03, 08:01
                        :)))) O bpkw się znalazł, a już mi było smutno, bez jego rozmówek :(
      • tymon2 Re: I kto wygral? 12.05.03, 08:54
        redakcja napisała:

> Przepraszam za gołosłowne obietnice, ale będziemy wiedzieć, kto był 30-
        > tysięczny dopiero w poniedziałek (taką mam przynajmniej nadzieję). Podobno w
        > centrali w stolicy jest tylko jeden człowiek, który umie to odkryć, a do tej
        > pory go nie doścignąłem. Nie wykluczam zresztą, że w budynku Agory w
        Warszawie
        > wszyscy żyją sobotnim balem z okazji 14-lecia „Gazety Wyborczej”, i
        > dlatego to
        > tak długo trwa.
        > Mimo wszystko radzę beingowi coś zjeść...
        > Roman Antonowicz

TO moze zapytajcie się na Forum o forum, tak zrobili forumowicze z Krakforum i
        odpowiedź mieli na drugi dzień :-)
        • angela-rt Re: I kto wygral? 12.05.03, 11:58
          A moze opowiecie sie za moim pomysłem aby tą nagrodą była czapeczka GW dla
          Lady????
          • Gość: pioter Re: I kto wygral? IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 12.05.03, 18:39
            Czapeczka może być. Zdobywca przeznaczy pewnie tam, gdzie jest jej miejsce.
            • mika_1 Re: I kto wygral? 12.05.03, 21:07
              Tak jest:) Trudno rozporządzać czymś czego jeszcze fizycznie sie nie ma. Ale wierzę, że czapeczka dotrze do mnie i, jak już wspomnialam, zostanie przekazana Lady na Zlocie Forumowiczów:))
              • angela-rt Re: I kto wygral? 12.05.03, 21:09
                Kocham Cie Mika-dzisiaj
                • angela-rt Re: I kto wygral? 12.05.03, 21:23
                  Ja tak oczywiście z dobrego serca,dbam o tą naszą Lady
                • mika_1 Re: I kto wygral? 12.05.03, 21:24
                  angela-rt napisała:

> Kocham Cie Mika-dzisiaj
                  Dzisiaj:)))
                  • angela-rt Re: I kto wygral? 12.05.03, 21:24
                    TAAAAAAAAAAAAAk
                    • mika_1 Re: I kto wygral? 12.05.03, 21:33
                      :))))))))
                      • Gość: rita Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 22:47
                        Gratulacje
                        i znów byłam w błędzie , stawiałam na beinga , od dziś będę obstawiać Mikę

• angela-rt Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 12.05.03, 22:53
                          Ja stawiałam na siebie ale Mika krajanka tys dobze
                          • being28 Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 12.05.03, 23:00
                            Ja stawialem na Tolka Banana, ale tak prawde mowiac to nie liczylem na wiele,
                            zreszta byloby troche glupio znowu wygrac:)
                            • angela_i_koobra Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 12.05.03, 23:04
                              hi stryjek
                              • being28 Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 12.05.03, 23:08
                                Ale macie nicka:)) Ostro, ale moze byc:
                                angela_i_koobra_wlasciciele_eNki@poczta.gazeta_wyborcza.oddzial_olsztyn.pl
                            • Gość: rita Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 23:07
                              being - to by sie nazywało podwójne szczęście - wiesz being , że w Olsztynie
                              podeślę twoim rodzicom kwiaty i wiesz za co , za to że byłeś pierwszy w moim
                              domu .
                              • being28 Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 12.05.03, 23:12
                                Gość portalu: rita napisał(a):

> being - to by sie nazywało podwójne szczęście - wiesz being , że w Olsztynie
                                > podeślę twoim rodzicom kwiaty i wiesz za co , za to że byłeś pierwszy w moim
                                > domu .

A juz sie przestaszylem jak familia mi doniosla o misiach, ale okazalo sie iz
                                to zagubione miski za kaplse Cocacoli:) Z kwiatami to nie przesadzaj bo jak ja
                                sie rodzicom wytlumacze (najpierw dzwoni koles w sprawie cegly, teraz kwiaty),
                                a kobieta to mi oczy wydlubie:(
                                • koobra Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 12.05.03, 23:16
                                  a Ty masz nie lepszy
                                  Pan_Magister_Technik_boening28_gazeta_afera_rywina_wyborcza.pl

:)
                                  zamienił stryjek siekerkę na kijek.com.pl łamane na elbląg
                                  • mika_1 Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 12.05.03, 23:47
                                    Doooobre, alez mnie brzuch od śmiechu boli:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka