being28 09.05.03, 19:05 Szanowna redakcyjo, kto wygral? Juz piatek i nie wiemy. Ja juz od rana nic nie jadlem ze strsu, czekam na wyniki!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpkw Re: I kto wygral? 09.05.03, 19:53 Jak znam życie Being znów "oberwie" jakąś cegłą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: I kto wygral? IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 09.05.03, 20:21 Dlatego tak sie wyniku dopomina. Może jeszcze dwa lata i na cały zamek uzbiera? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: I kto wygral? 09.05.03, 22:28 To, że nie ma jeszcze wyniku, to jedno, ale że poczta nie chodzi - to już skandal!!!!!!! Przestanę chyba z niej korzystać, bo jest DO KITU!!!! :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: I kto wygral? 09.05.03, 22:39 Mika. W poczcie GW jest informacja, że w dniu 9.05. od godz.22.oo poczta będzie wyłączona z przyczyn technicznych. Nie denerwuj się, spoooooookojnie, to tylko jakas konserwacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: ja stawiam na beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:02 on będzie rekordzistą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: ja stawiam na beinga 09.05.03, 23:07 Dziekuje za poparcie. Licze na cos ciekawego ze strony GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: ja stawiam na beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:12 oby nie dali ci drzewka z korzeniami , bo to mam w planie z miką przywieżć Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: ja stawiam na beinga 09.05.03, 23:15 Nawet nie chodzi o mnie, licz ena cos fajnego od redakcji dla kogos z nas. Ja juz dostalem i ja juz nie musze dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: ja stawiam na beinga IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:23 a ty na kogo stawiasz ? zobaczymy kto wygra ! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: ja stawiam na beinga 09.05.03, 23:38 To chyba nie jest istotne, kto "zaliczył" ten post. Najważniejszy jest i tak Being, bo to on jako pierwszy dostał nagrodę i od niego się to wszystko zaczęło. Więc, co do załug Beinga, nie ma co się zastanawiać!!! jeśli chodzi o pocztę, to dlaczego oni ją wyłączają wtedy, kiedy ja z niej chcę skorzystać. Bpkw - zdążyłam odpisać tylko Tobie, a chciałam odpisać jeszcze Beingowi i kilku innym osobom! Nie podoba mi się to i wnerwiłam się na maxa!!! :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: I kto wygral? 11.05.03, 18:34 Przepraszam za gołosłowne obietnice, ale będziemy wiedzieć, kto był 30- tysięczny dopiero w poniedziałek (taką mam przynajmniej nadzieję). Podobno w centrali w stolicy jest tylko jeden człowiek, który umie to odkryć, a do tej pory go nie doścignąłem. Nie wykluczam zresztą, że w budynku Agory w Warszawie wszyscy żyją sobotnim balem z okazji 14-lecia „Gazety Wyborczej”, i dlatego to tak długo trwa. Mimo wszystko radzę beingowi coś zjeść... Roman Antonowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: I kto wygral? IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 11.05.03, 18:39 Niby nie wiadomo, ale jakiś przeciek poszedł ... Being, może od razu weżmiesz ze trzy bieżące metry murów jako zadatek? Bo te okrągłe cyferki coś się Ciebie trzymają! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: I kto wygral? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 19:50 składamy gorące gratulacje gazecie ! A gdyby były jakieś kłopoty z odszyfrowaniem napewno się dogadamy wewnętrznie. Stawiam na beinga ! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: I kto wygral? 11.05.03, 20:00 Niech będzie Beine - on ma już doświadczenie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: I kto wygral? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 20:03 mika jak mnie przekupisz postawię na ciebie - dobra? może przywieziesz nagrodę do Krakowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: I kto wygral? 11.05.03, 20:18 Rita - mnie tam wsio ryba. Najlepiej niech nagrodę weźmie Being, on, jak mówiłam, ma już wprawę... Najważniejsze, że nagroda pozostanie wśród nas:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: I kto wygral? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 20:44 całkiem logiczne myślenie, może wyjdzie , że jednak wszyscy równo puścili posty i to chyba by wszystkich usatysfakcjonowało Ale możemy chyba mieć swoje typy ? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: I kto wygral? 11.05.03, 23:31 Prawde mowiac to ja juz nie chce wiecej cegiel:) Marzy mi sie medal Bohater o Wolnosc Warmii i Mazur lub cos podobnego albo uscisk najwiekszego cwaniaka/zlodzieja z przedstawicieli naszej wladzy ustawodawczej, wykonawczej albo prawodawczej-jest ich duzo wiec moze GW mi kogos podrzuci na wycieraczke... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: I kto wygral? 11.05.03, 23:37 Medal to my Ci możemy jakiś spreparować;) A jeśli chodzi o tego cwaniaka... To coś mi się wydaje, że musiałbys ze stutysięczny post zaliczyć... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Re: I kto wygral? IP: 213.76.143.* 12.05.03, 08:01 :)))) O bpkw się znalazł, a już mi było smutno, bez jego rozmówek :( Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: I kto wygral? 12.05.03, 08:54 redakcja napisała: > Przepraszam za gołosłowne obietnice, ale będziemy wiedzieć, kto był 30- > tysięczny dopiero w poniedziałek (taką mam przynajmniej nadzieję). Podobno w > centrali w stolicy jest tylko jeden człowiek, który umie to odkryć, a do tej > pory go nie doścignąłem. Nie wykluczam zresztą, że w budynku Agory w Warszawie > wszyscy żyją sobotnim balem z okazji 14-lecia „Gazety Wyborczej”, i > dlatego to > tak długo trwa. > Mimo wszystko radzę beingowi coś zjeść... > Roman Antonowicz TO moze zapytajcie się na Forum o forum, tak zrobili forumowicze z Krakforum i odpowiedź mieli na drugi dzień :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: I kto wygral? 12.05.03, 11:58 A moze opowiecie sie za moim pomysłem aby tą nagrodą była czapeczka GW dla Lady???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: I kto wygral? IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 12.05.03, 18:39 Czapeczka może być. Zdobywca przeznaczy pewnie tam, gdzie jest jej miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: I kto wygral? 12.05.03, 21:07 Tak jest:) Trudno rozporządzać czymś czego jeszcze fizycznie sie nie ma. Ale wierzę, że czapeczka dotrze do mnie i, jak już wspomnialam, zostanie przekazana Lady na Zlocie Forumowiczów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: I kto wygral? 12.05.03, 21:23 Ja tak oczywiście z dobrego serca,dbam o tą naszą Lady Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: I kto wygral? 12.05.03, 21:24 angela-rt napisała: > Kocham Cie Mika-dzisiaj Dzisiaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 22:47 Gratulacje i znów byłam w błędzie , stawiałam na beinga , od dziś będę obstawiać Mikę Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 12.05.03, 22:53 Ja stawiałam na siebie ale Mika krajanka tys dobze Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 12.05.03, 23:00 Ja stawialem na Tolka Banana, ale tak prawde mowiac to nie liczylem na wiele, zreszta byloby troche glupio znowu wygrac:) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 12.05.03, 23:08 Ale macie nicka:)) Ostro, ale moze byc: angela_i_koobra_wlasciciele_eNki@poczta.gazeta_wyborcza.oddzial_olsztyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 23:07 being - to by sie nazywało podwójne szczęście - wiesz being , że w Olsztynie podeślę twoim rodzicom kwiaty i wiesz za co , za to że byłeś pierwszy w moim domu . Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 12.05.03, 23:12 Gość portalu: rita napisał(a): > being - to by sie nazywało podwójne szczęście - wiesz being , że w Olsztynie > podeślę twoim rodzicom kwiaty i wiesz za co , za to że byłeś pierwszy w moim > domu . A juz sie przestaszylem jak familia mi doniosla o misiach, ale okazalo sie iz to zagubione miski za kaplse Cocacoli:) Z kwiatami to nie przesadzaj bo jak ja sie rodzicom wytlumacze (najpierw dzwoni koles w sprawie cegly, teraz kwiaty), a kobieta to mi oczy wydlubie:( Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 12.05.03, 23:16 a Ty masz nie lepszy Pan_Magister_Technik_boening28_gazeta_afera_rywina_wyborcza.pl :) zamienił stryjek siekerkę na kijek.com.pl łamane na elbląg Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: I kto wygral? - MIKA nr 1 12.05.03, 23:47 Doooobre, alez mnie brzuch od śmiechu boli:)))) Odpowiedz Link Zgłoś