Dodaj do ulubionych

Nowe autobusy MZK

IP: *.c29.msk.pl 22.06.06, 17:07
Jakie opinie?
Moim zdaniem są w porządku. Wreszcie wiadomo, jaki jest (i będzie) przystanek
(szczególnie przydatne dla przyjezdnych).
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaligula Re: Nowe autobusy MZK IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.06.06, 18:48
      Kurcze jakos nie moge trafic na te nowe busy:( a chetnie bym sie nimi
      przejechał...
      • pawel_bielsko Re: Nowe autobusy MZK 22.06.06, 21:46
        super! gadaja ze az nie wiesz kto co i dlaczego, dopiero potem sie okazuje co i jak!
        • Gość: mondo Re: Nowe autobusy MZK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:59
          Solarisy są ciasne jak cholera (szczególnie siedzenia 'w nogach'). Nie rozumiem,
          kto projektuje taki feler. Nie ma to jak te starsze krótkie Ikarusy z
          przestronnym wnętrzem.
    • Gość: ddd Re: Nowe autobusy MZK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 14:23
      Moim zdaniem, komunikaty są podawane zbyt cicho. Ale przedwczoraj jechałem
      ponownie nowym autokbusem i było w sam raz - nie wiem tylko czy poprawiono we
      wszystkich autobusach.
      Dla przyjezdnych komunikaty z pewnością są przydatne, ale szansa trafienia
      właśnie na takich autobus, to jak wygrana w totka:)
      • Gość: piotrek-bb Re: Nowe autobusy MZK IP: *.c31.msk.pl 09.07.06, 16:30
        ... a pytanie takie ... czy bielskie mzk ma zamiar kiedys zainwestować w
        autobusy miejskie, niskopodłogowe ale długie , rozumiecie o co mi chodzi ... bo
        ja oczywiscie ciesze sie ze są nowe solarisy, z tym że wszystkie nowe
        niskopodłogowe autobusy które ostatnio były kupowane to autobusy krótkie ...
        ciekawe czy są jakies plany w tej kwestii ... zdaje sobie sprawe ze to ogromny
        wydatek ale chyba powinni o tym myśleć zwłaszcza że moim zdaniem bielsko jest
        nadal bardzo źle skomunikowane pomiędzy dzielnicami i okolicznymi gminami ...
        pozdrawiam
        • mcmaxim Re: Nowe autobusy MZK 09.07.06, 23:34
          Nie zamierzaja przez jakies 10-12 lat. Po to remontuja stare przeguby, zeby nowych nie kupowac.
    • asia23bb Re: Nowe autobusy MZK 09.07.06, 18:54
      Sa stanowczo za male. Czesto jezdza w godzinach szczytu i tlok jest niemozliwy.
      Chyba pod tym wzgledem lepsze byly tzw przegubowce.
      Poza tym spotkalam sie raz czy dwa z tym, ze informacje o przystanku byly
      podawane za szybko.
      I za male maja okna. Jest to odczuwalne szczegolnie teraz...
      Jednym slowem okreslilabym je jako niezbyt przystosowane do polskich realiow.
      • mcmaxim Re: Nowe autobusy MZK 09.07.06, 23:35
        Zawsze znajdzie sie grupa malkontentow, ktorym cokolwiek bedzie przeszkadzalo... Moge sie zgadzac lub nie zgadzac z pewnymi aspektami polityki MZK, ale z tych autobusow sie ciesze bardzo - wzrosnie niezawodnosc kursowania!
        • Gość: fela Re: Nowe autobusy MZK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:00
          Są super
        • Gość: szyndzielnia Re: Nowe autobusy MZK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:37
          przejedz sie kiedys ósemka w strone szyndzielni. Do końcowego przystanku mówiący
          autobus podaje jeden przystanek do tyłu...Zadbali by o to zeby to poprawnie
          funkcjonowało bo nie wydaje mi sie zeby np. spacjenci szpiatala wojewódzkiego
          mieli dużą radość z pieszego spaceru z powodu tgo niedopatrzenia. Jezdze tym
          busem codziennie i jeszcze tego nikt nie raczył zmienić. wstyd!
          • Gość: Kaligula Re: Nowe autobusy MZK IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.07.06, 13:42
            może jak kierowcy powiesz to, to zaraguja i naprawia ten feler...
        • asia23bb Re: Nowe autobusy MZK 10.07.06, 19:37
          Odniose sie do Twojego postu, nawet jesli nie byl skierowany do mnie:).
          Wymienione przeze mnie cechy nowych autobusow sa faktem i nie jest to zadne
          malkontenctwo. Dziwi mnie hura-optymizm tylko z tego powodu, ze cos zostalo
          zmienione. Stare autobusy mialy rowniez swoje zalety, tak jak i nowe maja wady.A
          jak bedzie z niezawodnoscia kursowania - zobaczymy;))
          • Gość: aga-turystka Re: Nowe autobusy MZK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.14, 18:30
            witam mam pytanko czy na linii nr 16 jezdza autobusy niskopodlogowe? czy same wysokie?
            • Gość: ela Re: Nowe autobusy MZK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.14, 08:17
              dołączam sie do pytania?jw
              • Gość: Anka_29 Re: Nowe autobusy MZK IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.14, 16:28
                16 jeżdżą od paru tygodni piękne, długie, niskopodłogowe mercedesy. Dojeżdżam codziennie tym autobusem, dużo się zmieniło na korzyść.
                • Gość: aga Re: Nowe autobusy MZK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.14, 19:34
                  super dziekuje pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka