lotos.flower 05.08.06, 07:01 moja twarz jest w okropnym stanie, musze sie w końcu wziąć za siebie jeżeli macie dobra i sprawdzoną to bardzo prosze o namiary nie mam juz ochoty wszystkich dookoła straszyc :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luciii ja też jestem ciekawa, bo nie miałam szczęścia do 05.08.06, 07:34 fachowych babek ;/ i z przyjemnością polazłabym sobie do takiej przed zimą, co by się "odrestaurować" :P Odpowiedz Link Zgłoś
kaoli27 Re: ja też jestem ciekawa, bo nie miałam szczęści 05.08.06, 10:52 polecam moją kuzynkę:) jest niezwykle delikatna, zabiegi wykonuje fachowo bardzo sympatyczna:) ma salonik przy dworcu PKS, tam gdzie zatrzymują się autobusy Salonik Patrycja pozdrawiam a ja lecze sie z anemii, z buzia na szczescie ok Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1982 Re: ja też jestem ciekawa, bo nie miałam szczęści 05.08.06, 11:01 Ja moge polecic salon Angels na koncu 11 listopada. Aneta i Teresa - obie sa bardzo fajne i zawsze jestem zadowolona z ich uslug. Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower kaoli27 05.08.06, 11:14 a to numer :) bo ja mieszkam własnie za kościołem przy dworcu i kilka razy zastanawiałam sie czy tam nie zajrzeć no teraz to sie chyba skusze, bo mam bliziutko do domu :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
milka968 Re: czy wykonuje może zabieg mikrodermabrazji? 06.08.06, 11:39 A ja Wam polecam salon Alba na Barlickiego. Chodzilam tam przed ciaza na green pell i jestem bardzo zadowolona z uslug tego gabinetu. Prowadzi go bardzo sympatyczna pani:) Zajrzyjcie na: www.alba.bielsko.pl Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
uma.pax Re: polećcie dobrą kosmetyczkę 09.08.06, 16:59 w ciazy niestety wiekszosc zabiegow niemozna robic :( ale ja chodzilam do kosmetyczki Anety na barlickiego w bramie. Swietna dziewczyna i bardzo dobra jest moim zdaniem. Zamierzam do niej sie wybrac po porodzie bo tez potrzebuje troszke pomocy :( Odpowiedz Link Zgłoś
dsz27 Re: polećcie dobrą kosmetyczkę 09.08.06, 20:28 Ja tez dołączam do grona potrzebujących... Od zawsze miałam małe kłopoty z cerą ale nigdy aż takie. Już minęły 3 m-ce od porodu a ja mam twarz jak nastolatka z wielkim trądzikiem... Próbowałam już chyba wszystkiego jeśli chodzi o żele do mycia twarzy, toniki i inne specyfiki... Myślicie, że wizytya u kosmetyczki pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś