peterli 23.07.04, 09:08 mam 3 tygodnie wolnego i jade sie wlöczyc po polszcze....poszalec.... a teraz kawe i croissant z marmelada..... czesc na razie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anioł stroz Re: urlop......siemasz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 09:15 ...nie zapomnij do Gdańska wpaść..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: urlop......siemasz.... 23.07.04, 10:03 czesc aniolku....wlasnie sie teraz wybieram do gdanska....zaraz jade.... fajnie ze bedzie jarmakt dominikanski.....i od cholery ludzi.... zdröwko..... piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek stróż Re: urlop......siemasz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:33 miłej podrózy,uwazaj na trolle..;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: urlop......siemasz.... 23.07.04, 14:23 Rewelacja...nie zabrałbys mnie ze sobą?Tylko ze kasy brakuje...Gdzie te croissant teraz pojadasz? Dorota z krakowa: Myszka1969@gazeta.pl peterli napisał: > mam 3 tygodnie wolnego i jade sie wlöczyc po polszcze....poszalec.... > > a teraz kawe i croissant z marmelada..... > > czesc na razie Odpowiedz Link Zgłoś