Dodaj do ulubionych

Operacja przegrody nosowej.

07.09.06, 08:48
Witam,

Czy ktos z forumowiczow mial operacje przegrody nosowej robiona w bielskim
Szpitalu Chirurgii Plastycznej i Urazowej??? Jakies spostrzezenia, opinie???

Bedze wdzieczny za jakiekolwiek informacje,
Pozdrawiam
Tomek
Obserwuj wątek
    • Gość: nos Re: Operacja przegrody nosowej. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.09.06, 11:04
      maiałem operację w kliniece pod bukami kilka lat temu. oprowała mnie dr
      zagórska. jestem zadowowlony - moge już pływać bez stoperów w uszach bez
      starachu o zapalenie ucha, co często mi się zdarzało. jedna uwaga nie ważne
      gdzie cię operują ale kto cię operuje. i jescze jedno warto to zrobić choć
      nałykasz się krwi i będziesz wymiotował. po operacji boli przez 3 dni potem
      luzik. jak masz wybór to proponuję narkozę a nie miejscowe. zasypiasz budzisz
      się i po krzyku, tylko te dranie:) po wybudzeniu nie pozwalają ci spać przez
      kilka godzin, ale potem to jesteś taki przydżumiony, że nie pamiętasz o bólu, -
      środki przeciwbólowe i smaczne spanie. powodzenia na operacji
      • thetom1 Re: Operacja przegrody nosowej. 07.09.06, 11:09
        Dzieki za info.
        Operacje ma mi robic dr Swierszczynski - ordynator oddzialu laryngologii w SW.

Prosze o dalsze informacje,
        Pozdrawiam
        Tomek
        • Gość: mm Re: Operacja przegrody nosowej. IP: *.c29.msk.pl 07.09.06, 12:26
          Ja nie wymiotowałem ani nie nałykałem się krwi, więc może nie będzie źle. Po
          operacji, co oczywiste, nos jest nadwerężony i trzeba się np. ostrożnie myć.
          • thetom1 Re: Operacja przegrody nosowej. 07.09.06, 12:47
            A efekty tego zabiegu sa satysfakcjonujace? Gdzie robiles?
    • Gość: arg Re: Operacja przegrody nosowej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:49
      Mi robił magister nauk medycznych laryngolog Zeman i wszystko gra tylko setony denerwują ale to tylko przez 3 dni potem jeszcze l4 przez 3 tygodnie disnemar i jakieś lekarstwo ręcznie robione
      • Gość: mm Re: Operacja przegrody nosowej. IP: *.c29.msk.pl 07.09.06, 15:07
        Ja miałem w Eskulapie (lek. Miodoński) - cos tam wycięli, ale nie powiem, by
        rezultaty mnie powaliły (takie przynajmniej odniosłem wrażenie). Inna sprawa,
        że szczególnych problemów z oddychaniem przez nos jednak nie mam.

PS. Obsługa bardzo miła - pielęgniarki na każde skinienie.
    • sara.bb Re: Operacja przegrody nosowej. 11.10.06, 20:46
      ja miałam robiony zabieg w klinice św. łukasza i polecam to miejsce
      • Gość: kaśka Re: Operacja przegrody nosowej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:52
        ja miałam robiony w tej klinice zabieg w zeszłą środę przez doktora Zemana i co
        tu kryć uwielbiam go, dzięki niemu znowu oddycham
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka