Gość: pawel IP: *.tvtom.pl 03.10.06, 23:18 Witam szukam taniego noclegu blisko centrum handlowego Sfera. cena noclegu zeby byla max 25 zl moze ktos z Was jest mi w stanie pomoc. Ps. nocleg na okolo 2 noce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddd Re: TANI Noecleg blisko Sfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 00:27 www.schronisko78.emeteor.pl/ www.pttk.bielsko.pl/ Na tańsze chyba nie ma co liczyć. Ok 1-1,5 km od Sfery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: TANI Noecleg blisko Sfery IP: *.tvtom.pl 05.10.06, 15:31 Kto z Was wie ile kosztuje nocleg w schronisku BOLEK I LOLEK :) ?? Cena za osoba/dobe w pokoju 2 osobowym lub za caly pokój 2 osobowy?? Ewentualnie interesuje mnie jak wyglada pokój i jak jest z łazienka??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: TANI Noecleg blisko Sfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:03 Wątpię by bielszczanie mieli okazję nocować w bielskim Schronisku. Na podanej przeze mnie stronie jest telefon - można zadzwonić i wypytać o szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś