Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:19 jakiego weterynarza w bielsku polecacie?jesli ktoś mógłby to prosze wymienić wszystkich lekarzy zatrudnionych w klinice na szarotki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysty Re: weterynarz 29.10.06, 11:13 a ja polecam Śliwę. Ma gabinet na Straconce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 18:36 Byłem też u Śliwy Jest ok Watroba przyjmuje w Arce na Sienkiewicza chyba. Koło LO IV. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ag_ula Re: weterynarz 31.10.06, 08:38 Szczerze odradzam Szarotki - to jest rzeźnia a nie klinika weterynaryjna. Przykład: miesięcznemu kotu pobierali krew z tętnicy szyjnej bez znieczulenia! Podawali sterydy, które spowodowały, że nie mógł dostawać innych leków,których pilnie potrzebował! Na szczęście dzięki innej klinice przeżył! Polecam dr.Buszkę z kliniki ANIMALS obok kościoła w Aleksandrowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leif Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:27 Ja też polecam Krzysztofa Śliwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Tylko nie "lecznica" na Szarotki ! ! ! ! ! ! IP: *.era.pl 31.10.06, 14:34 > jakiego weterynarza w bielsku polecacie?jesli ktoś mógłby to prosze wymienić > wszystkich lekarzy zatrudnionych w klinice na szarotki. Wyciąganie kasy i tyle - NIE POLECAM ! ! ! ! Omijać szerokim łukiem, dobrze radzę. Odpowiedz Link Zgłoś