Dodaj do ulubionych

wybiegając w przyszłość - sanki :]

28.10.06, 21:11
wiem, wiem :) jesień jeszcze w pełni i mało kto mysli o zimie
ale jakby ktoś szukał ciekawych sanek to wklejam link
mnie oczywiscie zainteresowały sanki dla dwojga
stanislaw.win.pl/polska/sanki.htm
Obserwuj wątek
    • magda_bb1 Re: wybiegając w przyszłość - sanki :] 29.10.06, 06:39
      dzięki lotosku bo właśnie też otym zaczęłam myśleć - mnie podobają się te ze
      śpiworkiem bo mój mały jeszcze mały :-)
    • luciii świetne są te ze śpiworkiem, ale mam ALE :( 29.10.06, 10:36
      jak będzie padał mokry śnieg, to wprost na buziolek :(

a jak stoją z cenami, bo jakasić ślepa jestem i nie potrafię znaleźć :P
      • magda_bb1 Co do padającego śniegu to nie ma żadnej koncepcj 29.10.06, 10:47
        i - na sankach ze śpiworkiem czy bez :-(
    • ciri_77 Mnie sie oczywiście podobaja podwójne :), 29.10.06, 11:27
      W okolicach grudnia Ola powinna trochę siedzieć, więc chyba jej się spodoba :) A
      gdzie te saneczki można nabyć?
    • lotos.flower wysłałam maila z pytaniem o cenę 02.11.06, 06:40
      i czy mozna na jeden koszt przesyłki wziąć kilka par sanek :)
      • kwaliczek Re: wysłałam maila z pytaniem o cenę 02.11.06, 19:39
        lotos
        czekamy niecierpliwie na Twojego posta, gdy tylko otrzymasz mail z informacjami
        o cenach tych cudnych saneczek :)
        obawiam się że tanie to to nie będzie, ale sa naprawdę fajowe; szperałam na
        allegro ale takich nie udało mi się znalezc
    • lotos.flower dostałam maila 03.11.06, 07:27
      a to jego treść

"Witam.
      Cena sanek Tandem jest 60,00zł z oparciami
      wklad jedna szt 25,00 rączka do pchania 15,00zł
      sanki pojedyńcze z opaciem sa w cenie 37,00
      śpiwor 40,00zł do jednej paczki zmieści się 3-szt
      koszt wysyłki 30,00zł Zapraszam"

myslę ze to wcale nie jest drogie :)
      • kwaliczek Re: dostałam maila 05.11.06, 12:47
        lotos.flower, dzieki :) faktycznie nie sa strasznie drogie :)) wygladaja na solidne
        nie wiem, jaka ma byc zima ale może bysmy poczatkiem grudnia zrobily zamowienie?
        tylko musimy jeszcze 1 chetna znalezc bo nam przesylka wyjdzie wtedy po 10zl :)
        a w listopadzie ja zrobie jeszcze rozeznanie przez moja szwagierke, która
        handluje meblami sosnowymi i moze mi znajdzie gdzies na hurtowni takie saneczki.
        Dam znac jesli znajde cos podobnego w lepszej cenie :) interesuje Cie wersja ze
        spiworkiem?
        • lotos.flower kwaliczku :) 06.11.06, 07:01
          ja kupuje tandem bez spiworka i na email zgłosiły sie dziewczyny chętne na wspólna wysyłkę (jedna sie jeszcze wacha) Ty byłabyś 4. Ale tak sobie myślę,że skoro jakaś tam rozpętość wagowa jest za 30 zł to 4 pary sanek nie bedą kosztowały 60 zł za przesyłkę. A moze jeszcze dogadamy sie z gościem że bierzemy wiecej sztuk to cos pokombinuje z przesyłką.

Ty sie dowedz, czy u koleżanki czegoś tańszeggo nie znajdziesz, a ja dowiem sie wiecej o przesyłke :)

pozdrawiam
          • lotos.flower Re: kwaliczku :) 10.11.06, 10:39
            jak tam u Ciebie poszukiwania??
            bo jedna dziewczyna nadal sie waha, a ja dotałam takiego maila na pytanie jakie sa koszty przesłania 4 par sanek "Sanki niewiem które ale mogą sie zmnieścić w jednej paczce, kurierem 7"

jakby co to pisz
            pozdrawiam Cie :)
            • kwaliczek Re: kwaliczku :) 10.11.06, 17:36
              lotosku,
              szwagierka powiedziala mi tylko tyle, ze ma dostep do swietnych saneczek z
              metalowymi plozami od goscia, który robi sanki dla hipermarketow i na pewno cena
              bedzie duuzoo atrakcyjniejsza. Co prawda oparcie bedzie drewniane, raczka raczej
              tez , bez mozliwosci demontazu; o tandem zapyta. Jednak w ostatnim czasie
              szwagierka nie dala rady do niego podjechac, ale w nadchodzacym tyg do niego
              podjdzie na warsztat spytac dokladnie o ceny i oferte. Gosc nawet nie ma
              katalogu ani stronki www bo robiac dla marketow nie zalezy mu na reklamie ;) nie
              wiem na ile was czas nagli, ale jesli mozecie jeszcze sie wstrzymac z
              zamowieniem to dam znac znowu jak tylko czegos wiecej sie dowiem
              pozdr, Kaśka
    • lotos.flower na dzień dzisiejszy 10.11.06, 11:05
      jedna dziewczyna zrezygnowała
      sanki biorę ja, ciri_77, magda_bb1 i kwaliczek?
      jak sie dogadamy co do płatności? trzeba wpłacic za wszystkie sanki razem, no i sanki przyjada do jednej z nas :)
      • magda_bb1 Jeśli spotkamy się w środę 10.11.06, 11:08
        to mozemy to wtedy uzgodnić do której i od razu złożyć jej pieniadze - jeśli
        Wam tak pasuje
        • lotos.flower Re: Jeśli spotkamy się w środę 10.11.06, 11:11
          no i super pomysł :) mnie to pasuje :)
    • lotos.flower kwaliczku, jak tam poszukiwania ? :] 17.11.06, 12:24
      na 100% sa juz (ze mną) trzy laseczki chetne na sanki, padło na mnie że mam je zamówic więc ja zbieram kaskę :)

a może jeszcze któras mama sie skusi na saneczki?
    • akastel Re: wybiegając w przyszłość - sanki :] 17.11.06, 14:59
      A ja tak przy okazji podzielę się moim pomysłem na sanki dla mam, które już
      takowe posiadają. Moja córcia, jak miała ok. pół roku, jeździła na takich
      zwykłych sankach z metalowymi płozami, z których wcześniej korzystałam ja, a
      później moja siostra. Do tych sanek przywiązywałam pasami i drutowałam fotelik
      samochodowy, ale tak, żeby było go łatwo odczepić. W ten sposób było jej
      wygodnie, również przy wstrząsach i była bezpieczna. Do fotelika miała budkę i
      śpiworek. Nie było tylko rączki do pchania, więc ciągnęłam sanki za sznurek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka