karolina_pp 15.01.07, 09:09 Jak w temacie - gdzie możemy zrobić USG główki? Wiecie może? Z góry dzięki :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edysia79 Re: USG główki 15.01.07, 09:36 My robiliśmy w ULTRAMEDIC na Broniewskiego 5, w Białej. tel: 816-52-60 Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: USG główki 15.01.07, 10:30 Na pewno robią w Wojewódzkim, ale jak się tam trzeba rejestrować - niestety nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi Re: USG główki 15.01.07, 10:59 hej październikowa mamusiu! robiłam usg główki dwukrotnie w ultramedicku na Broniewskiego tel.816 52 60 u dr Bień bardzo dobra specjalistka i sympatyczna kobieta. za pierwszym razem odpłatnie 60 zł nie dali mi skierowania z Esculapa a za drugim już bezpłatnie ze skierowaniem od neurologa.mówili mi że wystarczy kilka dni wcześniej się zarejestrować. Odpowiedz Link Zgłoś
annakubica Re: USG główki 15.01.07, 19:49 myśmy robili w euromedice za darmo. Robią raz w miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_pp Re: USG główki 15.01.07, 22:26 Dzięki Wam bardzo dziewczyny! Dzwoniłam do ultramedic, ale okazało się, że z naszej przychodni usg główki za darmo możemy zrobić tylko w szpitalu pediatrycznym :/ Nie żebym coś miała do lekarzy ze szpitala, ale spędziłyśmy z Mają tam tyle czasu, że jak widzę ten szpital to mnie ciarki przechodzą. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś