Gość: MAKS IP: *.c31.msk.pl 25.01.07, 08:54 W wikipedi pisze , że w gemini park powstanie cinema city a nie multikino. Dlatego mam pytanie skąd takie informację? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel_bielsko Re: cINEMA CITY 30.01.07, 16:17 Owszem. Informacja jest oficjalna. gemini Holdings podpisalo umowe z Cinema CIty tutaj lnk: www.budinfo.pl/art.php?action=more&id=182&idg=15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: cINEMA CITY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:07 widac cos sie ruszyło w temacie gemini park Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: cINEMA CITY 30.01.07, 21:32 Swoja droga sytuacja kinowa w Bielsku jest fatalna. Byc moze jest lepiej niz 10lat temu, ale jeden multiplex, jedno powiedzmy ze niekomercyjne kino i drugie w planach, bo w budowie jeszcze nie jest. Czy jest szansa na dalsza poprawe? Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya a propos, co jest z klimą w Cinema w Sferze? IP: 212.203.141.* 31.01.07, 10:20 Można się udusić. Plus koszmarne zachowanie widzów! gadają, komentują, oblesne żarty, jakis facet za mna polozyl nogi na oparciu fotela obok!!!! bleeeee normalnie sie odechciewa chodzić do kina :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: a propos, co jest z klimą w Cinema w Sferze? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.01.07, 11:31 robisz problem to zwroc uwage takiemu czlowiekowi, ze nie zyczysz sobie aby rozmawial albo wystawial nogi na siedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: a propos, co jest z klimą w Cinema w Sferze? 31.01.07, 14:04 > Plus koszmarne zachowanie widzów! gadają, komentują, oblesne > żarty, Ej, a ja wlasnie lubie tak... :-D Ale zeby zbyt wielu ludziom nie przeszkadzac, to chodze rano w tygodniu ;-D > jakis facet za mna polozyl nogi na oparciu fotela obok!!!! bleeeee A to faktycznie fuj, trzeba bylo mu powiedziec co o tym myslisz i tyle. Ot, taka Polska specyfika - jest zle, ale nic nie zrobie zeby bylo lepiej, bo jeszcze moze mi sie dostac... pfff :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: a propos, co jest z klimą w Cinema w Sferze? IP: 212.203.141.* 31.01.07, 14:34 Wychodzę z założenia, że nie moja rola wychowywać dorosłych ludzi. Może to komformizm? Jeżeli tak to jestem winna, ale z tymi typkami plus ich rozchichranymiam panienki nie chce mi sie gadać. Może gdybym była roslym facetem, to byłabym gotowa na wszelką demagogję jaka podejmą ze mną, a tak wolę z nimi nie kozaczyć. No i niestety, gadanie + ten brak wentylacji skutecznie mnie odtsrasza od Sferowskiego kinka. Może innych ludzi tez, dlatego takie typki tam przeważają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliveinchains Gemini Park i Cinema City newsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 14:11 Coś sie ruszyło w tym temacie: www.budinfo.pl/art.php?action=more&id=182&idg=15 Dwa centra handlowe Gemini Holding Krakowska firma Gemini Holdings ma w planach budowę dwóch centrów handlowych. Pierwsze prace rozpoczęto już przy Gemini Park w Bielsku-Białej. Została podpisana pierwsza umowa najmu - Cinema City będzie będzie operatorem kinowym!!!! Spółka planuje otwarcie 10-salowego multipleksu o powierzchni 3 tysięcy metrów kwadratowych. Otwarcie obiektu planowane jest na pierwszą połowę 2008 roku. Inwestycja zlokalizowana jest pomiędzy ulicami Partyzantów i Leszczyńską. W centrum o łącznej powierzchni około 35 tysięcy metrów kwadratowych będzie mieścić się również supermarket, część gastronomiczna oraz ok. 100 sklepów. Wiosną rozpocznie się także budowa centrum handlowego w Tarnowie. Gemini Jasna Park powstanie przy ulicy XVI Pułku Piechoty. Na ponad 40 tysiącach metrów kwadratowych powierzchni znajdzie się m.in. wielkopowierzchniowy sklep RTV/AGD oraz około 90 innych salonów i punktów usługowych. Otwarcie Gemini planowane jest na drugą połowę 2008 roku. Komercjalizację obiektów prowadzi firma Lambert Smith Hampton Polska. Źródło: www.eurobuild.pl Odpowiedz Link Zgłoś