Gość: mk_ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:27 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Samotnik Re: Pizza z dowozem - co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 20:12 Giovanni Pizza 033 812 46 98, 0 602 501 185 Kiedyś na to trafiłem szukając czegoś o drugiej w nocy. Nikt już nie chciał przywieźć, tylko oni. Było drogo (pizza serowa za sporo ponad 20 zł), ale zaskakująco smacznie, no i te godziny pracy. Cała reszta dowozicieli się nie nadaje, to produkty pizzopodobne. Jeśli ktoś chce dobrą pizzę, to polecam taką knajpkę na Piastowskiej - Sorento, i tam pizzę serową. Tylko nie próbujcie płacić kartą - mi facet dwa razy obciążył kartę. Oczywiście reklamacja złożona i na 100% zostanie uwzględniona (ma tylko jednego slipa z podpisem), niemniej kartą płaciłem już tysiące razy i to pierwsze miejsce, gdzie taki numer zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: Pizza z dowozem - co polecacie? 31.01.07, 21:26 Diavolo, moze nie jakos bardzo tanio, ale dobre Wcale nie pizzopodobne A do Sorento nikt nie chodzi, miejsce beznajdziejne na pizzerie, nie ma jak autem stanac, no a kto spaceruje Piastowska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotnik Re: Pizza z dowozem - co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:25 > A do Sorento nikt nie chodzi, miejsce beznajdziejne na pizzerie, nie ma jak > autem stanac, no a kto spaceruje Piastowska? Miejsce beznadziejne, ale jedzenie dobre. Ale rozumiem, że niektórzy chodzą do restauracji, żeby było ładnie, a nie smacznie, a muzyki słuchają, żeby ładnie pachniała. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: Pizza z dowozem - co polecacie? 31.01.07, 22:57 Lubisz sie czepiac, co? Czy jedzenie jest dobre, to jest kwestia gustu. A jesli ide do restauracji, to chce ROWNIEZ aby wystroj byl ladny, a nie typu szopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwo2 tylko w Giovanni mozna zamawiac do 3 nad ranem IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.01.07, 23:13 Giovanni to juz lata dzialajaca firma i oni nie maja swojej pizzerii tylko pieka pizze na pietrze budynku w okolicach statoil ul.Patryzantow. Pizza tam nienajgorsza ale droga. Jedynka jest ok i co WAZNE nie placi sie za dowoz tak jak w innych. Stodola tez dobra. Ostatnio bylem w margaricie i pizza tez nienajgorsza a to chyba najstarsza bielska pizzeria. Kiedys mieli jeszcze druga Avanti na Lukowej ale sie zamknela dosyc dawno temu. W folwarku tez chyba serwuja pizze ale kiedys tam bylem i byla nie taka jak trzeba. Da grasso: za 16zl wyzera dla 2 osob z serem i szynka - da sie zjesc. Najgorsza w Bielsku jest chyba Telepizza. Poloza na calej pizzy trzy pieczarki i jeszcze ceny jak z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona26 Re: Pizza z dowozem - co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:46 Nic nie pobije Stodoły. Najlepsza pizza w mieście i w Polsce. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: Pizza z dowozem - co polecacie? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.01.07, 21:50 Wg mnie najlepsza jest da Grasso :)) i te sosy... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nunu10 Re: Pizza z dowozem - co polecacie? 31.01.07, 22:12 COLORATA!!!!DUZY WYBOR SWIETNE CIASTO I DODATKI ORAZ PIZZERIA JEDYNKA Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Pizza z dowozem - co polecacie? 01.02.07, 13:25 we Wrzosowej serwuja dobra pizzę House:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Pizza z dowozem - co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 19:09 Raz jadłam pizze we Wrzosowej i nigdy więcej. To była pomyłka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Pizza z dowozem - co polecacie? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.02.07, 00:47 Folwark i tylko Folwark - tamta pizza nie równa się niczemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Pizza z dowozem - co polecacie? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.02.07, 17:57 o nie! Colorata - tam dają chyba zapiekanki a nie pizze - tam jest tragiczne jedzenie, jakies mokre, rozpadające się i niesmaczne pizze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Pizza z dowozem - co polecacie? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.02.07, 18:46 Nic nie dorówna diavolo;)) I ten rozmiar:P Odpowiedz Link Zgłoś