annakubica 02.02.07, 20:43 Pamiętacie tą czadową dobranockę? Ma ktoś może? Albo może wiecie gdzie ściągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechickachata Re: Bajka Bouli 03.02.07, 20:33 Pamiętam, że to o baławanku było. I jednego chłopaka z klasy o rok niższej tak nazywano (chyba Bularz miał na nazwisko). Od wczesnej podstawówki już później tego nie widziałam. Nie wiem gdzie to znaleźć. Gosia ♥ Michasia ♥ 1% dla KACPERKA! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolek26 Re: Bajka Bouli 04.02.07, 09:46 Witaj mam taką bajke w spadku niestety na kasecie vhs co dla niektorych może być niewygodne, jesli chcesz możemy się umowić i pozyczę Ci ją :) Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: Bajka Bouli 04.02.07, 13:16 Widziałam koło Sądu na Cieszyńskiej takie miejsce, gdzie podobno przegrywają kasety na płyty (zdaje się, że i video i audio). Szczegółów nie znam, ale gdyby to którąś z Was interesowało, mogę sprawdzić, gdy będę przechodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
annakubica Re: Bajka Bouli 04.02.07, 19:32 do wiolek26 - napisz do mnie maila, gdzie mieszkasz, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś