Dodaj do ulubionych

prawo jazdy

IP: 212.244.86.* 22.02.07, 22:17
Doradzcie z jakiej szkoły nauki jazdy skorzystać na terenie miasta Żywca
jaka jest dobra?
Obserwuj wątek
    • Gość: Samotnik Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:57
      Mareczek
      • mark1965 Re: prawo jazdy 23.02.07, 09:41
        Dobrze podaje?
        • Gość: Samotnik Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:13
          mark1965 napisał:

> Dobrze podaje?

yyy? Mareczek to taki gość, który ma szkołę jazdy i jej oddział w Żywcu. Bardzo
          spoko koleś. Niestety nie wiem, jak ma na nazwisko, mimo, że byłem z nim kiedyś
          na rejsie ;-) To był zawsze po prostu "Mareczek".
          • mark1965 Re: prawo jazdy 23.02.07, 12:49
            Bo tak się zastanawiam w czym można być lepszym od innych prowadząc kurs nauki
            jazdy?Tulić kursantkę i nie krzyczeć jak inni niedobrzy?Czy przymykać oczy na
            karygodne błędy czule głaskając po główce? A może zamiast nudzić ćwiczeniem
            manewrów zaprosi na kawkę albo kolację ze śniadaniem?Albo nauczy albo spowoduje
            nieumyślne zagrożenie zdrowia i życia, co nie?
            • Gość: Samotnik Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:22
              mark1965 napisał:

> Bo tak się zastanawiam w czym można być lepszym od innych prowadząc kurs nauki
              > jazdy?Tulić kursantkę i nie krzyczeć jak inni niedobrzy?Czy przymykać oczy na
              > karygodne błędy czule głaskając po główce? A może zamiast nudzić ćwiczeniem
              > manewrów zaprosi na kawkę albo kolację ze śniadaniem?Albo nauczy albo spowoduje
              >
              > nieumyślne zagrożenie zdrowia i życia, co nie?

Uczy jak inni. Jest za to sympatycznym człowiekiem i miło się spędza z nim te 20
              (a teraz to chyba już i 40?) godzin w samochodzie, bo jest o czym pogadać.
              • Gość: dd Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:07
                Znam kilka osób, które uczyły się u niego jeździć i nie były zadowolone i
                musiały korzystać z dodatkowych jazd w innych ośrodkach.
                • Gość: Samotnik Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 12:05
                  > Znam kilka osób, które uczyły się u niego jeździć i nie były zadowolone i
                  > musiały korzystać z dodatkowych jazd w innych ośrodkach.

A wszystkie, które ja znam, były zadowolone i nie musiały korzystać z
                  dodatkowych jazd ;-)
                  • mark1965 Re: prawo jazdy 24.02.07, 12:39
                    Jak wszystkie żyją to rzeczywiście musi niezły.
    • Gość: ja Re: prawo jazdy IP: *.c160.msk.pl 24.02.07, 16:49
      lepiej dojezdzac, a prawko robic w b-b wiecej sie nauczysz i tam bedziesz zdawac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka