Gość: magda.m IP: 212.244.86.* 22.02.07, 22:17 Doradzcie z jakiej szkoły nauki jazdy skorzystać na terenie miasta Żywca jaka jest dobra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Samotnik Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:57 Mareczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotnik Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:13 mark1965 napisał: > Dobrze podaje? yyy? Mareczek to taki gość, który ma szkołę jazdy i jej oddział w Żywcu. Bardzo spoko koleś. Niestety nie wiem, jak ma na nazwisko, mimo, że byłem z nim kiedyś na rejsie ;-) To był zawsze po prostu "Mareczek". Odpowiedz Link Zgłoś
mark1965 Re: prawo jazdy 23.02.07, 12:49 Bo tak się zastanawiam w czym można być lepszym od innych prowadząc kurs nauki jazdy?Tulić kursantkę i nie krzyczeć jak inni niedobrzy?Czy przymykać oczy na karygodne błędy czule głaskając po główce? A może zamiast nudzić ćwiczeniem manewrów zaprosi na kawkę albo kolację ze śniadaniem?Albo nauczy albo spowoduje nieumyślne zagrożenie zdrowia i życia, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotnik Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:22 mark1965 napisał: > Bo tak się zastanawiam w czym można być lepszym od innych prowadząc kurs nauki > jazdy?Tulić kursantkę i nie krzyczeć jak inni niedobrzy?Czy przymykać oczy na > karygodne błędy czule głaskając po główce? A może zamiast nudzić ćwiczeniem > manewrów zaprosi na kawkę albo kolację ze śniadaniem?Albo nauczy albo spowoduje > > nieumyślne zagrożenie zdrowia i życia, co nie? Uczy jak inni. Jest za to sympatycznym człowiekiem i miło się spędza z nim te 20 (a teraz to chyba już i 40?) godzin w samochodzie, bo jest o czym pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:07 Znam kilka osób, które uczyły się u niego jeździć i nie były zadowolone i musiały korzystać z dodatkowych jazd w innych ośrodkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotnik Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 12:05 > Znam kilka osób, które uczyły się u niego jeździć i nie były zadowolone i > musiały korzystać z dodatkowych jazd w innych ośrodkach. A wszystkie, które ja znam, były zadowolone i nie musiały korzystać z dodatkowych jazd ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mark1965 Re: prawo jazdy 24.02.07, 12:39 Jak wszystkie żyją to rzeczywiście musi niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prawo jazdy IP: *.c160.msk.pl 24.02.07, 16:49 lepiej dojezdzac, a prawko robic w b-b wiecej sie nauczysz i tam bedziesz zdawac. Odpowiedz Link Zgłoś