nuova 21.03.07, 11:54 Witam1 Co kupic przyjacielowi (mężczyzna, 40) jako pamiątkę z BB??? i przede wszystkim gdzie??? (cena do 30 zł) Proszę o pomoc z wybraniu czegoś właściwego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: urban Re: pamiątka z BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 12:29 Dzisiaj trochę z humorem :) > Co kupic przyjacielowi (mężczyzna, 40) jako pamiątkę z BB??? i przede > wszystkim gdzie??? Myślę, że prenumerata Kroniki Beskidzkiej będzie dobrą koncepcją. > (cena do 30 zł) Spoko, wystarczy na kilka miesięcy. > Proszę o pomoc z wybraniu czegoś właściwego. Jak najbardziej ok - zawsze to jakieś nowe doświadczenie, nowe horyzonty. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: pamiątka z BB 21.03.07, 12:33 Kubek z napisem Bielsko moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: pamiątka z BB IP: 212.203.141.* 21.03.07, 12:51 Gdzie widziałeś takie kubki?? Zbieram kubki z najróżniejszych miejsc i taki bardzo by mi sie przydał. Z resztą to byłby świetny prezent dla mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: pamiątka z BB 21.03.07, 14:20 Poszukaj w CIT (plac ratuszowy) i w wokulskim(to takie zolte kolo klimczoka nad Biala) - nie wiem jak orientujesz sie w bielskich ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: pamiątka z BB IP: 212.203.141.* 21.03.07, 16:35 Kiepsko, ale dzięki tłumaczeniu jak chłop krowie na miedzy zaczynam się domyślać;) Kubek z BB to będzie HIT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pamiątka z BB IP: *.80-66-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.03.07, 08:10 Mam pytanie-co to jest CIT? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: pamiątka z BB 27.03.07, 16:18 Gość portalu: gość napisał(a): > Mam pytanie-co to jest CIT? C = centrum I = informacji T = turystycznej jeszcze jakieś pyt? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova do maya 26.03.07, 16:27 Gość portalu: maya napisał(a): > Gdzie widziałeś takie kubki?? Zbieram kubki z najróżniejszych miejsc i taki > bardzo by mi sie przydał. Z resztą to byłby świetny prezent dla mamy! Juz pisze: widizłam takie kubki w galerii Ars Nova (ul.Kościelna) a dokładniej uliczka między rynkiem a placem katedralnym. Sa 2 wersje kubek walcowaty i taki bardziej zwężajacy sie ku dołowi. Mają z jedenej srtony herb miasta a z 2-giej do wyboru: teatr, ratusz lub zamek. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: pamiątka z BB 21.03.07, 17:08 > Kubek z napisem Bielsko moze byc. Też na poczatku myślałam o kubku, ale... Naszło mnie "ale" i nie chce opuscić :/ Myślisz, że to będzie dobry pomysł? W sumie w Ars Novej są kubki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: pamiątka z BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:54 albo jakiś album o Bielsku-Białej :)?? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: pamiątka z BB 21.03.07, 21:34 A zmieszcze sie w kwocie???? bo kompletnie nie orientuje sie w cenach wydawnictw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: pamiątka z BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:47 musisz popatrzeć w księgarniach, trochę tego jest więc może coś znajdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: pamiątka z BB 21.03.07, 21:58 Kiedys patrzylem na takie ksiazeczki. Bardzo fajne. Ceny no w granicah 40zl z tego co pamietam, ale sprawdz w ksiegarni: klimczok, matras w sferze - tutaj napewno cos znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: pamiątka z BB 26.03.07, 16:30 W matrasie w "osławionej" sferze :/ były aż 2 albumy. Za to w CIT wiekszy wybór i tańsze - a napiszę niech tam :)) pozdrawiam wiosennie ;) Odpowiedz Link Zgłoś