16.04.07, 21:23
Mam kochani do was prośbe,gdzie moge poskładać CV gdzie przyjmuja?,potrzebuje
szyko znaleść prace,mieszkam obecnie za granica wracam za tydzień i musze
znaleśc szybko prace żeby utrzymać 2 dzieci.Praca oczywiscie fizyczna.Prosze
pomóżcie...jestem zdesperowana ponieważ zostane bez środków do życia.
Obserwuj wątek
    • katiabb Re: Praca 17.04.07, 15:31
      złóż papiery do hutchinsona na ul. wypoczynkowej. Zalecam też złożyć dokumenty
      do agencji pracy tymczasowej, szczególnie modus7 i addeco. Pracę masz
      gwarantowaną, jest jej w bielsku całe mnóstwo
    • Gość: Przemek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:54
      Jeżeli Ci to odpowiada, to w handlu i gastronomii możesz przebierać w ofertach.
      Wystarczy przejść się po mieście lub pasażu dowolnego marketu.
    • Gość: Glaswegian Re: Praca IP: 212.219.249.* 17.04.07, 16:05
      A po co chcesz wracac? :-/ Jesli dzieci masz w Polsce, to je sciagnij za
      granice...
      • putka2 Re: Praca jest tak tak !!!! 17.04.07, 19:32
        Pracy za najniższą krajową czyli 750- 900 netto jest całe mnóstwo ( hipcie,
        gastronomia ) często w soboty, niedziele i święta to rzeczywiście wspaniała
        perspektywa szczególnie dla kobiety, która ma 2 dzieci. Za takie pieniądze to
        nawet nie stać człowieka na wynajem kobiety na pare godzin do pilnowania
        dziecka.Najlepiej szukaj przez znajomych w państwowej firmie to może wtedy
        dostaniesz na rekę ok 1300 zł. Sorry ale trafia mnie jak słyszę iz pracy w
        bielsku jest całe mnóstwo, człowiek też powinien siebie szanować a nie nabijać
        kabzę cwaniakom. Powodzenia
        • katiabb Re: Praca jest tak tak !!!! 18.04.07, 14:52
          No coś Ty, Putka.. Pokaż mi zakład czy firmę w BB w której płacą 750zł. 900zł to
          minimum, a zapewniam, że generalnie są wyższe płace. Sama pytałaś o pracę w
          hutchinsonie i wawrzaszku - zdecydowana większość poszukujących pracę trafia do
          tych samych firm, do firm w których jest rotacja. Ale jak już raz do takiej
          trafisz, to już później nie dajesz się nabrać - wystarczy odrobina wyczucia. A
          wracając do wypłat, tych najniższych, praca fizyczna, na produkcji na przykład,
          nigdy nie była i nie będzie dobrze płatną pracą - dlatego właśnie, że jest fizyczna.
          • putka2 Re: zobacz na inne wypowiedzi forumowiczów........ 18.04.07, 18:40
            W huthinsonoe w Zywcu płacą 800 zł.Znajomi w gastronomi,ośrodkach
            wczasowych,zajazdach sklepach, piekarniach właśnie tyle zarabiają ile podałam,
            przecież to nie jest tajemnicą, więcej zarabiaja ludzie na wyższych
            stanowiskach. Nie róbcie dziewczynie która pytała o pracę " wody z mózgu ", za
            chwilę ktoś ( napewno pracodawca szukający pracowników ) napisze że w bielsku
            wszyscy fizyczni zarabiają po 2000 zł. na rękę.To proszę napisz ile płacą np.
            w eaton. To czysty absurd
            • Gość: katiabb Re: zobacz na inne wypowiedzi forumowiczów....... IP: *.bsb.vectranet.pl 18.04.07, 19:01
              No proszę cię, to oczywiste że pracując fizycznie nie zarobisz kokosów, ale
              żeby zarabiać 800zł to dawno nie słyszałam. 800 zł zarabiało się dwa lata temu,
              wiele od tego czasu się zmieniło, choćby dlatego że wzrosły płace. Ponadto w BB
              mało kto już podejmuje się pracy za taką stawkę - jeśli się podejmuje, to jego
              strata - szukając pracy trzeba się zorientować jak wygląda sytuacja na rynku
              pracy, a nie łapać pierwszej lepszej, a właściwie gorszej. A jeśli ktoś ma
              bardzo ciężką sytuację finansową i decyduje się na pracę mało płatną, to okej,
              wiadomo nie każdemu się uda jeśli dobrze nie poszuka. Ale nie pisz w takim
              razie, że źle radzimy osobie z dwójką dzieci. Na Boga!
            • albrecht1 Re: zobacz na inne wypowiedzi forumowiczów....... 18.04.07, 20:55
              putka2 napisał:

>To proszę napisz ile płacą np.
              > w eaton.

Z tego co wiem, z pierwszej reki, w tej firmie, na produkcji płacą 1300 netto +
              dodatki za pracę w soboty i noce.
              • putka2 Re: dzisiaj się dowiedziałam przez przypadek...... 19.04.07, 11:20
                i już nie wiadomo kto ma rację, że płaca w eaton to 1400 zł. na rękę z 4
                sobotami i w systemie brygadowym. Więc sorry ale można mieć wątpliwości jak
                ludzie podaja różne wersje.
    • baska121 Re: Praca 21.04.07, 16:23
      W Mc Donald,s przy ul.zywieckiej ale zarobki niskie .w sklepach pelno ogloszen .
    • Gość: Rafal Re: Praca IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.04.07, 16:47
      Przyjmuja ostatnio w wiele miejsc. Ja zlozylem papiery do Finnveden. Wczoraj
      oddzwonili, ide na rozmowe jutro. Musisz troche powysylac cvkow.
      Rafal
      • Gość: Samotnik Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 19:01

> Przyjmuja ostatnio w wiele miejsc. Ja zlozylem papiery do Finnveden. Wczoraj
        > oddzwonili, ide na rozmowe jutro. Musisz troche powysylac cvkow.

Ale do jakiej pracy? Bo faktycznie przyjmują robotników, tylko jakoś inżynierów
        nie chcą.
        • ania_kudlacik Re: Praca 24.04.07, 19:24
          Dzieki serdeczne!!!!
    • Gość: keti Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 20:35
      a ja słyszałam, że przyjmują w Makro w Bielsku, podobno nawet na stanowisko
      związane z obsługą klienta. Nie wiem ile płacą, ale praca przynajmniej nie
      fizyczna i nie z paleciakiem. Zapytaj u nich, ta hurtownia jest w Starym
      Bielsku.
      • ania_kudlacik Re: Praca 26.04.07, 20:06
        Dzięki wszystkim za pomoc, jutro już ide do pracy:))))
        • Gość: Voidd Re: Praca IP: *.plus.net 27.04.07, 14:20
          Gratuluje zaradnosci i checi :)

W BB mamy takie bezrobocie - ludzie sie snuja pod sklepami z winem albo przed TV siedza i narzekaja ze roboty nei ma - jak to nie ma? - dla chcacych jest jak widac - do roboty lenie - a nie zrac za socjale z naszych kieszeni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka