Dodaj do ulubionych

EUROMEDICA

19.04.07, 12:08
czy ktoś leczy dzieciaczki w Euromedice?
Obserwuj wątek
    • lechickachata Re: EUROMEDICA 19.04.07, 12:38
      Już nie. Dr Ząbek w porzo. Polecam.

Gosia
      ♥Michasia ♥
      1% dla KACPERKA!
      • madida Ja leczę 19.04.07, 20:41
        chodzę do dr.Soja - jestem bardzo zadowolona. U Ząbka też kilka razy byłam -
        jest o.k.Od jakiegoś czasu jeżdże do drugiej Euromedici na Sobieskiego -jest
        tam ciszej , spokojniej,mniej ludzi- lekarze ci sami.
        • magdulichaa Re: Ja leczę 20.04.07, 08:11
          to tak jak u nas, też leczymy dzieci u Soji, i Ząbka, fajni lekarze i nie robia
          problemu z wizytami domowymi, a na Sobieskiego też byłam, ale głównie na usg,
          tam mam trochę za daleko, jedynie co mnie wkurza do bólu w Euromedice, to to,
          że za chiny ludowe nie można się do nich dodzwonić, albo trwa to całe wieki, a
          poza tym OK
          • madida i że nie ma osobno poradni 20.04.07, 11:11
            dzieci chorych i zdrowych.Ostatnio byłam z Zuzką na Żywwieckiej a tam po całej
            przychodni gonią dzieciaki z ospą!! Skandal!!!
            • magdulichaa Re: i że nie ma osobno poradni 20.04.07, 13:33
              zgzam się!!! Bez dwóch zdań, ja ostatnio jak byłam z małym na szczepieniu, to
              po przychodni chodził sobie facet ze szkarlaryną!!!!!!!!! To jest zasadniczy
              minus, ale podobno mają odzielić dzieciaczki od doroslych, zobaczymy jak to w
              praktyce będzie wyglądało
        • lechickachata Re: ...i jeszcze trochę o Eurom. 21.04.07, 23:51
          Ja nie byłam zadowolona z Soi. Albo nie umiała znaleźć rozwiązania problemu albo
          np. zauważyła, że dziecko wygląda na osłabione i z gorączką, ale nie zauważyła
          (nie sprawdziła!), że to początek zapalenia uszu. Porażka.
          Ząbek ok i Bielak-Szcześniak też ok.

Fakt - wspólna poczekalnia jest niezbyt szczęśliwym rozwiązaniem. Jeśli istnieje
          podobna spokojniejsza odmiana tej przychodni, z tymi samymi lekarzami to może
          warto tam iść. I może łatwiej się dodzwonić, bo na Prusa są z tym wielkie problemy.

Gosia
          ♥Michasia ♥
          1% dla KACPERKA!
          • kami_an Re: ...i jeszcze trochę o Eurom. 24.04.07, 14:16
            Zgadzma się z Lechcikąchatą.Jka dla mnei to Soja nie jest jakąs super pediatrą,
            byłam ze 2 razy z Mają i raczje ot ja jej podpowiadałam co dziekcu może dolegac
            niż ona mnie...Ząbek super, naprawdę z niego jestem baaardzo zadowolona i
            większośc osób, które znam i chodzą do niego też.
            Co do poczeklani to też się zawsze na to wkurzam, to rzeczywiscie duży minus.
            Co do dzwonienia to tez prawda, nie da się tam dodzwonić i tez się denerwuję
            jak musze się tam umówić i wisieć na elefonie, gr...
            Na szczęście Maja malutko choruje i jestesmy własciwie w Euromedice gośćmi, no
            chyba, że sczepienie, no a teraz chyba ostatnie i luz kilk lat;))
            Duży plus, że EM jest blisko mnie-10 minut,więc na Sobieksiego bym się raczej
            nie fatygowała.
          • kitkabb Re: ...i jeszcze trochę o Eurom. 05.05.07, 23:27
            A ja się nie zgodzę.
            Dzięki Soi maja mała żyje bo w listopadzie zaczęło się z nią coś
            dziać,wymiotowała,była osowiała,brzydkie kupki robiła.Moja mama poszła z nią
            właśnie do niej i dzięki Bogu bo stwierdziła że mała ma coś z jelitem,tak jakby
            rurkę na rurkę nałożyć i konieczna była operacja.Nawet chirurg nie chciał się
            zgodzić z jej tezą,ani nawet usg nie wykrywało z początku niczego.Dopiero w nocy
            lekarz zdecydował się na operację i to co ona stwierdziła potwierdziło się.
            Gdyby poszła do innego pediatry nie wiadomo czy by to się tak dobrze
            skończyło,bo mógłby tylko coś przepisać i do domu
    • magdulichaa Re: EUROMEDICA 24.04.07, 15:22
      a ja czasem muszę na Sobieskiego, bo tam robią usg....a my czasem musimy się
      zwiedzieć, co u dzieciaczków....ale napewno nie będę tam stale chodzić, bo to
      cała wprawa, a Żywiecką mam pod nosem
      • lechickachata Re: EUROMEDICA 24.04.07, 22:51
        To na Prusa już nie robią usg?

Gosia
        ♥Michasia ♥
        1% dla KACPERKA!
        • magdulichaa Re: EUROMEDICA 24.04.07, 23:12
          częściowo robią ale wiekszość usg przeniesli na Sobiskiego, ....niestety
          • lechickachata Re: EUROMEDICA 25.04.07, 10:34
            Aha. No to się pozmieniało. I myślę, że generalnie Euromedice ten podział na 2
            placówki wyjdzie na dobre. Tamta jedna przychodnia była już przeładowana.

Gosia
            ♥Michasia ♥
            1% dla KACPERKA!
    • issey5 Re: EUROMEDICA 30.04.07, 10:31
      Szanowne Panie,
      Czy byłyście na USG w Euromedice u dr Falkowskiego lub Bodzka? Jakie wrażenia?
      Z góry dziękuję za odpowiedz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka