Dodaj do ulubionych

widok gór z Sosnowca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 12:08
witam, mieszkam w Sosnowcu. Wczoraj było bardzo wietrznie więc świetnie widać
było Beskidy. Wydaje mi się, że widziałem było Babia Górę, ale nie mam 100%
pewności. Czy na Babiej jest jeszcze śnieg??? bo widać było wyrażne białe
smugi - i raczej nie był to dym ani mgła.
Obserwuj wątek
    • Gość: mco Re: widok gór z Sosnowca IP: 86.43.77.* 01.05.07, 13:35
      no jak to byl snieg to pewnie byla to babia albo pilsko ..
      • Gość: as Re: widok gór z Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 16:29
        chyba Babia, bo widać było sylwetki Diablaka i Cyla
    • Gość: zgryźlak_z_Bielska facet, nie pij tyle. Z Sosnowca to sobie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 20:59
      możesz obejrzeć hałdy na Śląsku a nie Babią. :):):):)
      • Gość: mco Re: facet, nie pij tyle. Z Sosnowca to sobie.... IP: 86.43.77.* 02.05.07, 11:41
        co ty mowisz ?! przy dobrej pogodzie z pod olkusza spokojnie tatry , babia i
        inne gory widac , wiec z sosnowca tez powinno
        • Gość: as Re: facet, nie pij tyle. Z Sosnowca to sobie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:07
          a jest ten śnieg na Babiej?
          • Gość: Adek Re: facet, nie pij tyle. Z Sosnowca to sobie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 21:28
            Na Babiej jest jeszcze śnieg.
            Z Sosnowca Zagórza widziałem w 99 Tatry.
            Ci co piszą , że można oglądać hałdy , nich se ogladają hałdy , po Tatry nie sa
            dla nich.
            pzdr
            adek
            • Gość: as Re: facet, nie pij tyle. Z Sosnowca to sobie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 10:36
              witaj,
              ja jestem z klimontowa. O tatrach słyszałem, ale wydawało mi się to
              niemożliwe...chić z drugiej strony-wieżowce na Lnartowicza są b.wysokie i kto
              wie
              a w jakim miesiącu widziałeś Tatry?
              • Gość: Adek Re: facet, nie pij tyle. Z Sosnowca to sobie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 22:10
                WidziaŁem Tatry z ul Braci Mieroszewskich ( głowna arteria jadąca z DG )
                na skrzyżowaniu w ok ul Kukułek.
                pzdr
                adek
                • Gość: as Re: facet, nie pij tyle. Z Sosnowca to sobie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 13:12
                  jaka była pogoda?

przez lornetkę czy gołym okiem?
                  • Gość: Adek Re: facet, nie pij tyle. Z Sosnowca to sobie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 20:38
                    gołym okiem
                    wiosna
                    zimno
                    rano
                    • Gość: maciek Re: facet, nie pij tyle. Z Sosnowca to sobie.... IP: *.zax.pl 09.05.07, 13:07
                      ja widzialem z 4 pietra bloku na os. karpackim w bielsku-bialej tatry raz, ale
                      byla superprzejrzysta pogoda :)
                      • Gość: Endil Re: facet, nie pij tyle. Z Sosnowca to sobie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 11:47
                        Ja widziałem raz Tatry z Zakopanego, z Krópówek. No i pogoda tez była ładna...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka