Dodaj do ulubionych

Coś robią ze Spolem na 3 Maja

IP: *.c29.msk.pl 20.05.07, 16:18
Widzialem rusztowania od strony ulicy. Nie wiem, czy to ze względu na remont
nawierzchni i chodników, czy też może będą coś kombinować z samym budynkiem.
A dobrze by bylo, bo wygląda koszmarnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mach_2 Re: Dowiedzialem się, że... IP: *.c29.msk.pl 18.06.07, 14:34
      ...ten szpetny budynek będzie oszklony. Dobrze, bo przynajmniej nie będzie
      straszyl komuną.
      • pawel_bielsko Re: Dowiedzialem się, że... 18.06.07, 17:01
        Wow ;)) Przynajmniej tyle z nim zrobia. A oszkolony bedzie tylko ten fragment nad Euroapteka, czy caly z wejsciem do spozywczego wlacznie?
        • Gość: mco Re: Dowiedzialem się, że... IP: 86.43.77.* 18.06.07, 17:57
          no i napewno bedzie to wygladalo jak budynek z lat 90 ....czyli kolejna
          kupa ..w takim miejscu az sie prosi o cos awangardowego
          • pawel_bielsko Re: Dowiedzialem się, że... 18.06.07, 18:40
            Tzn. faktycznie szklana budowla przy hotelu prezydent i kamienicach 3go Maja bedzie pasowac, ale awangarda to juz w ogole nie ebdzie (chyba).
        • Gość: mach_2 Re: Dowiedzialem się, że... IP: *.c29.msk.pl 18.06.07, 21:49
          A oszkolony bedzie tylko ten fragment n
          > ad Euroapteka, czy caly z wejsciem do spozywczego wlacznie

Tego nie wiem. Kiedyś mi doniesiono, że ten budynek przeznaczony jest do
          wyburzenia, a na jego miejscu ma stanąć biurowiec (trochę mniejszy niż obecny
          na Barlickiego). Kilka tygodni temu zauważylem jednak jakieś rusztowania i
          zalożylem post (że coś się dzieje). Wczoraj zaś uslyszalem, że budynek ma być
          oszklony (taka moderna wśród zabytków).
          • pawel_bielsko Re: Dowiedzialem się, że... 19.06.07, 13:51
            Ja wolalbym zdecydowanie wyburzenie i przeniesieni tam przystanku MZk, zeby plac przed Prezydentem nie byl okupowany. Ale podejrzewam, ze co nie zrobia, to bedzie dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka