mada54 30.05.07, 09:15 Szukam fajnego lokalu na chrzczciny z placem lub kącikiem zabaw dla dzieci.Impreza ma być na około 15 osób.Czy możecie mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga299 Re: lokal na chrzczciny 30.05.07, 13:48 Ja robilam chrzciny w "Karczmie pod lotniskiem" tez moge polecic, chociaz nie ma tam kacika dla dzieci, ale jest duzo miejsca na zerwnatrz i o ile sie nie myle to jest plac zabaw...ale to moje domysly:) robilam chrzciny w grudniu ubieglego roku i placilam okoklo 50 zl/osobe za obiad, kawa, ciacho, napoje. (mialam 12 osob) Odpowiedz Link Zgłoś
sakala5 Re: lokal na chrzczciny 30.05.07, 20:32 Polecam Karczmę Rogatą. Pyszne jedzenie, dużo a przede wszystkim ceny napewno niższe niż w straconce czy pod lotniskiem... Więcej informacji: www.rogata.pl/i.php?nzw=kont Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
madida Re: lokal na chrzczciny 04.06.07, 10:47 ja robiłam w restauracji w hotelu elektron. Ceny nie wygórowane a ponieważ lokal mały to cały był dla nas. Jest większa sala i mniejsza - w sam raz dla dzieci. Nas było ok.20 osób już nie pamiętam bo to w listopadzie było. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś