Gość: kostka IP: 62.87.236.* 17.09.07, 22:53 kto poleci takową??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lea Re: szukam wróżki w BB IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.09.07, 10:31 przy głównym dworcu pkp jest reklama i nr komórkowy do wróżki ale nie korzystałam....wole nie kusić losu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... korzystalam z jej uslug IP: *.ebeskidy.pl 18.09.07, 21:08 szlam zupelnie nastawiona, ze to total badziew, jestem /bylam/ niedowiarkiem w tym temacie... powiem jedno - jestem w szkou, i ztego co mowila, jak tam bylam, i z tego, co w zyciu mi sie zmienia /do dzis robie wielkie oczy i przezywam na nowo, kazde jej slowa w tedy/ trzeba pamietac, zeby nie kierowac sie tym, co sie uslyszy w 100%, zycie samo weryfikuje, ale jak sie okazuje, weryfikuje podobnie z kartami ps. poszlam, bo zaczelo sie sprawdzac mojej znajomej /wczesniej sobie pokpiwalam z wrozek/, teraz tej konkretnej oddaje honor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paooolcia Re: korzystalam z jej uslug IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 20:58 ehh...jeżeli możesz to powiedz jaka to wróżka i jak się można z nią skontaktowac??? na ile powinnam być przygotowana?? Jeżeli chcesz dyskrecji mogę podać maila bądz nr gg... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolciuodezwijsie paolcia podaj maila, bo się ktos IP: 62.87.236.* 21.09.07, 18:07 rozpanoszyl i skasowal dane no i nawet nie raczyl o tym wspomniec po cholere takie forum, skoro nie mozna sobie pomagac, bo zaraz komus w oczy kole! Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: paolcia podaj maila, bo się ktos 21.09.07, 20:32 dlaczego Twój postzostał skasowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... masz problem z odróżnieniem pomocy od reklamy? IP: 62.87.236.* 22.09.07, 08:16 lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paooolcia Re: paolcia podaj maila, bo się ktos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 00:27 sorki, że dopiero teraz:/ już podaję paooolcia@o2.pl wcale nie skomplikowany co?heh...dzięki za chęci i czekam na odpowiedź:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) poszło na maila :-) IP: 62.87.236.* 01.10.07, 07:47 żaden pseudo-cenzor "nie będzie pluł nam w twarz"* ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: paolcia podaj maila, bo się ktos IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.11.07, 01:33 to ja też podam maila: gruby.misiek74@wp.pl proszę o namiar na tę wróżkę!! Pilnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: paolcia podaj maila, bo się ktos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 12:30 czy może ktoś mi podac namiar do trej wrózki ? Bardzo prosze!! z gory dziekuje podaje maila ross26@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anetpo1 Re: paolcia podaj maila, bo się ktos 13.02.08, 16:07 prosze o podanie namiaru do tej wrózki na anedka@wp.pl.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantazja Re: korzystalam z jej uslug IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 12:29 hejj..też chce się wybrac do wrozki...tylko nie wiem czy to faktycznie dobry pomysl ale moj kryzys aktualny i zle samopoczucie kieruja mnie wlasnie tam..napiszcie prosze jakis kontakt i na co mam byc przygotowana...bede wdzieczna o szybka odpowiedz... fantazja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germi Re: korzystalam z jej uslug IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 10:07 HEJ !!! p.Ania wrozka idz tylko do niej warto przebija wszystkie wrozki (wiem bo bylam) ona ci pomoze )tel 662318988 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germi Re: korzystalam z jej uslug IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 13:09 Tart to jej perfekcja duzo czasu poswieca kazdej osobie warta polecenia gdyby kazdy problem udalo sie zalatwic poprzez jej karty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata-49 Re: korzystalam z jej uslug IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:34 Witam ja tez bardzo polecam wrozke Anie! Jest to wyjatkowa osoba dla zainteresowanych powiem ze wrozka znakomita,mozna zaufac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: korzystalam z jej uslug IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 07:35 Może ktoś napisać ile kosztuje taka sesja u wrożki? mniej więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: korzystalam z jej uslug IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 08:00 prosze podac adres tej wrozki.jestem zalamana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merry Re: korzystalam z jej uslug IP: *.big4.pl 06.08.08, 09:48 czy moglabys mi dac namiary na te wróżke mój nr gg to 8818449 Odpowiedz Link Zgłoś
sarcanna1986 Re: korzystalam z jej uslug 22.05.10, 13:13 hej, mogłabyś mi również podać namiary na tą wróżkę? proszę, mój e- mail: vemona1986@gmail.com z góry wielkie dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: korzystalam z jej uslug IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 28.07.10, 19:20 a mozesz podac na nia jakieś namiary ? chciałabym sie wybrac ale chciałabym sie wczesniej czegoś o niej dowiedziec tj gdzie ją znajde i ile bierze... z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINGA Re: korzystalam z jej uslug IP: 77.252.250.* 28.10.10, 10:18 600726228 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejoł Re:jaki jest nr. do niej? IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 05.09.08, 12:29 bardzo prosze podajcie mi nr. do wróżki koło dworca pkp :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabiella Re:jaki jest nr. do niej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 15:53 masz moze nr do tej wrozki kolo dworca? To dla mnie b wazne, prosze o odp.. Moj mail fabiella@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atenka Re: szukam wróżki w BB_przestrzegam IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 29.03.10, 14:05 Witam wszystkich. Chciałabym wszystkich przestrzec przed wróżka Anną z Komorowic. Moja historia mam nadzieję będzie dla Was przestrogą. Od jakiegoś czasu życie mi się skomplikowało, żeby się podbudować zachodziłam od czasu do czasu z koleżankami do różnych wróżek w BB. Część rzeczy się sprawdzała część nie. Zawsze podchodziłam do tego z dystensem. Traktowałam to jako pocieszenie mnie jak było mi bardzo trudno. Na miesiąc przed sprawą rozwodową nie wytrzymałam presji. Szukałam po necie i trafiłam na rewelacyjne opinie o P. Ani z Komorowic. Postanowiłam iść chociaż byłam pół roku wcześniej gdzie indziej i niebyło tak źle. Ale chciałam usłyszeć coś co pozwoliłoby mi zasnąć. Od roku już poznałam moje Szczęście, z którym jestem szczęśliwa do dziś. Mój syn zaakceptował "nowego tatę" i też nie wyobraża sobie kogoś innego. Poszłam do Pani Ani zapytać o rozwód. Tymczasem ona już z samych dat urodzin mojej i mojego partnera powiedziała, że nie będziemy razem. Zanim zaczęła wróżyć powiedziała mi że gardzi szarlatanami którzy są oszustami a ona wróży pokoleniowo i to co powie to tak będzie i nie ma innej możliwości. Rozłożyła karty i powiedziała, że mogę stawać na głowie i robić nie wiadomo co, ale Moj Miś mnie zdradzi i razem nie będziemy. Rozkleiłam się. Na dodatek powiedziała, że sprawa rozwodowa potrwa conajmniej pół roku, że mąż się nie pojawi na rozprawie, że będzie mnie niszczył w sądzie, że nie objedzie się bez świadków, że będzie jatka itd. Powiedziała, że mam syna nie przyzywczajać do nowego partnera chodziaż tak bardzo go lubi bo to tylko gorzej będzie. Że dopiero spotkam swojego wybrańca i nawet podała znaki zodiaku. Powiedziała ze rozwód potrwa conajmniej 3 rozprawy i dopiero się zakończy. Oprócz tego powiedziała jescze kilka innych szczegółów, że nasze najbliższe spotkanie z partnerem (pracuje za granicą) wypadnie nie za ciekawie, ze go owszem odwiedzę, ale nie bedę zadowolona, że coś już się psuje itd. i najważniejsze co mam sobie zapamiętać to że NIC nie moge poradzić na tą kobietę. Podała mi Pani Ania interpretacje kart, które wyszły - dziś po skosultowaniu ich z kimś innym okazuje się, że nie takie złe były - wręcz odwrotnie powinny być intepretowane. W tej chwili jestem po rozwodzie. Pomimo tego ze mam syna nieletniego rozwód został orzeczony na 1 rozprawie!!! co się prawie NIGDY nie zdarza - mój ex mąż się pogrążył totalnie w sądzie!! Taki rozwód mieć to jak w totka wygrać. Pojechałam do Londynu - wyjazd był wręcz wymarzony. Do dziś jesteśmy szczęśliwą parą, ale to co przeżyłam przez kilkanaście dni po wizycie od Pani Ani nigdy nie zapomnę!!! Załamana byłam choć nie należę do osób wrażliwych aż tak bardzo. KTO DAŁ PANI ANI PRAWO MÓWIENIA, że NIC NIE MOGE ZMIENIC I TAK JUZ BĘDZIE? Kto pozwolił zniszyć mi nadzieję na szczęście i odebrać wiarę?? PANI ANIA TO ZWYKŁA OSZUSTKA - nie sprawdziło się nic z tego co mówiła - opierała się tylko na moich opowiesciach o mnie i na tej podstawie wysnuła własne wnioski. Można się przecież domyśleść ze jak kobieta ma innego to mąż nie bedzie polubowny, ale nie tym razem - stereotym zawódł. NIE DAJCIE się zwariować - WASZE SZCZESCIE ZALEZY OD WAS. Obicałam sobie że już nigdy do wróżki nie pojde i że opisze to na interencie jak juz bede miała pewnosć ze to co usłyszałam się nie sprawdziło. A NIE SPRWDZIŁO SIĘ NIC. Nie jestem fikcyjną osobą - jestem bielszczanką a moja hisotira jest jak najbardziej prawdziwa. Zastanowice się czy warto zanim wydacie niepotrzebną kasę i to na Panią Anię, gdzie inne wróżki są o niebo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szukam wróżki w BB IP: *.182.59.128.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.11, 02:13 to po haaaaaaaaaaaa sie udzielasz......grrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: szukam wróżki w BB 18.09.07, 22:36 Obok przystanku poniżej płyty dworca PKS jest reklama wróżki >> poniżej reklamy solarium. Pisze, ze solarium jest przy ul. Traugutta 12, to chyba ta wróżka też będzie gdzieś niedaleko. Nie wiem, bo nie korzystam z takich 'atrakcji' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rostbb Re: szukam wróżki w BB 20.09.07, 14:44 Idąc onegdaj obok kościoła przy dworcu ,patrze na stojąca reklamę przed przychodnią kolejową a na niej pisze jak byk: "Wróżka u fryzjera". Szkoda ,że nie miałem ze sobą aparatu. Ale zainteresowanym radzę sie zorietować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: szukam wróżki w BB IP: 62.87.236.* 29.09.07, 18:51 byłam... jestem życiową sceptyczką ale normalnie szok. odnośnie przeszłości, teraźniejszość powiedziała samą prawde :) Odnośnie przyszłości to się okaże, ale dała mi bardzo dobre wskazówki i ostrzeżenia (np dotyczące zdrowia...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... byłaś u tej z PKP? IP: 62.87.236.* 30.09.07, 00:31 Katarzyny? jest boooska! no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancia126 Re: byłaś u tej z PKP? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 18:44 A mozesz mi podac jakies namiary na tą Katarzyne? Prosze Odpowiedz Link Zgłoś
primaverra Re: byłaś u tej z PKP? 05.06.08, 09:31 ja tez proszę o namiary na tą wróżkę. primaverra@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIESIEK Re: byłaś u tej z PKP? IP: 77.252.250.* 28.10.10, 10:19 PADAJE NUMER DO PANI W. 600726228 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klika Re: byłaś u tej z PKP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 16:03 i jakie wrazenia...prosze o rade? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-B Re: szukam wróżki w BB IP: 77.223.200.* 01.10.07, 00:24 rozpływacie się w zachwytach o wróżce że powiedziała co było w przeszłości ,że przyszłości się zgadza a czy nie zastanowiłyście się ,że to co wam powiedziała to było to co od was wyciągła a wy nie zdawałyście sobie z tego sprawy. Byłam i udało mi się zachować kamienną twarz i spokuj ,i ani przeszłość ani przyszłość jej nie wyszła , a było to parę lat temu i też wszyscy ją chwalili,że wspaniała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... <LOL> IP: 62.87.236.* 01.10.07, 07:37 żal ci? a może sama jesteś "wruszkom"? ino nie tą, stąd twoja piana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-B Re: <LOL> IP: 77.223.200.* 01.10.07, 21:11 Gość portalu: ... napisał(a): > żal ci? a może sama jesteś "wruszkom"? ino nie tą, stąd twoja piana? nie jestem "wruszkom" - ale trochę ich odwiedziłam i żadna ich przepowiednia się nie sprawdziła ,nawet w minimalnym stopniu stąd mój sceptycyzm do wróżek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka tak na PKP IP: 62.87.236.* 03.10.07, 23:08 a co do tego co wywróżyła to ja jej naprawde nic nie powiedziałam, a wielu spraw o mojej rodzinie to nawet nie wiedziałam!! i dopiero się pytałam po seansie mojego rodzeństwa czy to prawda (np dowiedziałam się że mój brat weźmie ślub w przyszłym roku... zadzwoniłam do niego i się okazało że mają już sale wynajętą... czy np że moja siora się na daną chorobe leczyła... o czym też nie wiedziałam). Ale generalnie po tej wróżbie to dopiero mam dylematy życiowe... nie wiem na ile wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
esprit80 Re: tak na PKP 04.10.07, 15:01 KOstka, a mozesz napisac ile placilas?? droga jest ta wrozka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: tak na PKP IP: 62.87.236.* 04.10.07, 15:38 70 PLN, ale nie żal mi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: szukam wróżki w BB IP: 195.117.221.* 23.10.09, 08:04 tak to ciekawe jak jej powiedziałam że mój facet ukrywa przedemną to że ma dziecko o którym nie miałam zielonego pojęcia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: szukam wróżki w BB IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.10.07, 11:07 Może lepiej skorzystać z psychiatry niż wrożki. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: szukam wróżki w BB 05.10.07, 12:07 Kiedyś byłam w Kozach u wróżki. Totalna pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: szukam wróżki w BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 20:59 A ta wróżka w Kozach to gdzie przyjmuje? Bo moja siostra chodzi własnie do Kóz do wróżki i wszystko jej sie sprawdziło co przepowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: szukam wróżki w BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.08, 19:57 witam tu paweł z kobiernic... czy mogla by pani podac mi namiary do wróżki z kóz??? bardzo prosze o odpowiedz dziekuje i pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami-1 Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 18:10 szukacie dobrej wrozki w bielsku-bialej mieszka w komorowicach wrozy z tarota jest naprawde swietna jej babka wrozyla moge dac namiary 662318988 Odpowiedz Link Zgłoś
ami-1 Re: szukam wróżki w BB 06.01.09, 18:16 moja siostra mama wszyscy znajomi kumple u niej byli ta wrozka ma dar samo rozkladanie kart zapira dech widac ze ma wiedze a moze dar. Odpowiedz Link Zgłoś
ami-1 Re: szukam wróżki w BB 07.01.09, 15:51 zawsze myslalem ze wrozki to sciema ale jak poszlem zmienilem zdanie mialem do wyboru albo myslec co robie zle albo zapytac wrozki co ze mna nie byl to wielki problem ale warto bylo popoinformowala mnie o takich rzeczach ktore zwalily mnie z nog cala prawda wyciaglem wnioski a wrozba sprawdzila sie dosc szybko pozdrawiam wrozke anie z komorowic -ta babka ma dar.dostalem numer od kolezanki polecam tel.662318988 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata-49 Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 09:08 Gdzie przyjmuje wrozka ania z bielska(komorowice) bardzo bym chciala isc z kolezanka slyszlam ze jest bardzo konkretna bylam u jednej w bielsku bialej nie dosc ze nic sie nie sprawdzilo to caly czs patrzyla na zegarek i byla dosc droga szkoda kasy dla takich.wierze ze sa wrozki z powolania tak slyszy sie o tej pani z komorowic ze jest dobra w tym co robi widzalam na forum telefon do niej dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika-only Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 09:26 jezeli ktos poleca inne wrozki jego sprawa ja wiem ze tyle ludzi chodzi do wrozki ani z komorowic ze cos w tym jest ma nislychany dar do kart i robi to z wielkim sercem jest niewatpliwie wrozka profesjonalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami1 Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 09:35 mowilem ze wrozka z komorowic jest super jak daje namiary to nie bez przyczyny mojej mamie powiedziala ze jest chora ale nie ma zagrozenia zycia mama zrobila badania i wykazalo dzis juz wie ze to jej zawdziecza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la-rs Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 12:20 witam chcialem cos napisac o wrozkach z bielska-bialej a zwlaszcza o jednej bylem w komorowicach u wrozki ani ale ta kobieta ma wiedze rozklada tarota i przeswietla czlowieka jak zapytala czemu milcze to niemoglem wydobyc glosu wierze teraz ze jej karty sie sprawdzaja ona podaje duzo wiadomosci mowila ze jej babcia wrozyla moze stad te zdolnosci polecam taka kobitke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika-only Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 13:45 ja bylam u wrozki Ani z komorowic godna polecenia chodze do niej od roku zawsze mi pomogla trafnie okresla kazda dziedzine zycia zawdzieczam jej duzo tym bardziej ze jej tarot sie sprawdzwa ma bardzo duzo ludzi jak macie wydac kase na wrozbe to tylko u niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: szukam wróżki w BB IP: 87.204.40.* 06.12.10, 09:32 Ta wróżka z Kóz jest rewelacyjna byłam u niej 3 razy, wszystko się sprawdza, chyba jest jasnowidzem. Wróży z normalnych kart, nie z tarota. Bardzo mi pomogła w wielu sprawach. Jest konkretna. Moja mama chodzi do niej 20 lat, przedtem mieszkała na Kopernika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: szukam wróżki w BB IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 06.12.10, 11:15 Ja chyba znam mężczyznę , który czyta w myślach.A może coś więcej ...Ale czy to prawda czy tak mi się wydaje ?Jak to sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Wróżka z koprenika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 16:43 Cześć Beti.Mam pytanko czy ta wróżka z kóz co wcześniej mieszkała na kopernika to wróżka Marianna, bo bardzo dawno temu byłam u wróżki na kopernika i była świetna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Wróżka z koprenika IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 14.12.10, 17:24 Czy możecie podać konkrety?Adres , telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Wróżka z koprenika IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.12, 22:08 tak to ta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasiu Re: szukam wróżki w BB IP: 213.76.164.* 28.03.11, 14:38 Beti mam ogromną prośbę, napisz proszę jakieś namiary na wróżkę z Kóz. Plis :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Kalinowski Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 19:32 Na razie nie mogę jeszcze polecić, ale ostrzegam przed Ksymeną Szczeblewską z Bielska. Jest niesłowna - umówiliśmy się na wróżby w czasie wieczoru andrzejkowego w mojej kawiarni i nawet nie uprzedziła, że nie przyjdzie. Postawiła mnie tym sposobem w dość trudnej (delikatnie mówiąc) sytuacji: plakaty na mieście, informacja na stronie internetowej, poumawiani już ludzie... TK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Chodząc do wróżki ściągasz na sibie przekleństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 22:09 Zatem zapomnij o Bogu. Wybierasz to co chcesz. Wróżby , horoskopy do zdrada Boga Niewiernośc Fundamentalna Zapytaj swojego księdza i powodzenia w życiu...Życiu bez Boga Bo nie można dwom Panom służyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój ksiądz Re: Chodząc do wróżki ściągasz na sibie przekleńs IP: *.sferanet.pl 19.05.08, 01:24 skąd tyś się gościu urwał? fanatyzm religijny jest gorszy od niewiary!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Chodząc do wróżki ściągasz na sibie przekleńs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 07:41 Akurat za walkę z wróżbami kościół należy pochwalić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: lol IP: 195.117.221.* 23.10.09, 08:09 to właśnie Pan dał nam wolną wole aby z niej kozystać!!a od słuchania nic złego nikomu się nie stało!! I kto tu mówi o służeniu innemu panu a co masz zamiar tej wróżce robić!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: lol IP: 195.117.221.* 23.10.09, 08:10 ja wierze w Boga on nademną czuwa i gdyby nie on to by mnie dawono na tym świecie nie było albo byłabym w psychiatryku. ale uwierz są gorsze grzechy i zdrady wobec wiary niż wróżka. A Jezus też był prorokiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Chodząc do wróżki ściągasz na sibie przekleńs IP: 78.8.105.* 14.11.08, 15:41 Dobrze pisze, choć papista. Oto co mówi Biblia: Będziecie mi więc świętymi, bo Ja jestem święty, Ja, Pan, i oddzieliłem was od innych ludów, abyście byli moimi. A jeżeli mężczyzna albo kobieta będą wywoływać duchy lub wróżyć, to poniosą śmierć. Ukamienują ich, krew ich spadnie na nich. (3 Moj. 20:26-27) Wróżenie to oszustwo, albo kontakty z mocami ciemności. W pierwszym przypadku szkoda czasu i pieniędzy, w drugim można sobie przywlec do towarzystwa kogoś z kim nie będzie nam przyjemnie, a do tego ściągnąć na siebie gniew obrażonego Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Chodząc do wróżki ściągasz na sibie przekleńs IP: 77.223.200.* 29.12.09, 13:26 a wiesz jakie plany ma Pan Bóg wobec Twoje osoby? Może Ci pomóc? Wróżenie to tlko zabawa, a może czasem podniesieie na duchu, może taki psycholog, który pokieruje twoja drogą, przecież w religi byli też prorocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 09:07 Ja róniez proszę na namiar na wróżkę: diaboliqque@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAGI Re: szukam wróżki w BB IP: 195.117.221.* 03.09.08, 14:32 pROSZĘ JEŚLI MASZ JESZCZE NAMIARY NA TĄ WRÓŻKĘ TO PODAJ. BARDZO PROSZĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: szukam wróżki w BB IP: 77.223.200.* 31.07.08, 10:56 Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda, to i ja poproszę: momonisia@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 15:19 ja tez bardzo prosze o namiary na wrózke! Pozdrawiam! omorfi@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: szukam wróżki w BB IP: 77.223.200.* 14.09.08, 11:57 Byłam koło dworca w salonie fryzjerskim, koło przychodni. Tam już nie ma wróżki, tylko jest jakaś pani astrolog, układająca horoskopy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: None Re: szukam wróżki w BB IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 22:50 Ależ dajecie zarabiać oszustom. Bosz... co za naiwność i głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
stojcio Re: szukam wróżki w BB 11.11.08, 02:37 Przyznam że raczej starałem się trzymać dystans do tego typu rzeczy. Kiedy dziś a w zasadzie wczoraj byłem u wróżki bo w zasadzie nic by mnie już nie zdziwiło nie wiedziałem czego się spodziewać i jak się zachować. Miałem w zasadzie tylko jedno pytanie, a drugie przyszło na szybko na poczekaniu. kiedy zadałem pytanie i 'wróżka'rozłożyła karty usłyszałem o drugiej osobie dokładnie to samo co ona sama o sobie powiedziała dosłownie słowo w słowo byłem w takim szoku że z trudem łapałem informacje które mówiła. Zobaczymy jak sie poukłada choć mamie się sprawdziło wszystko. Dam też znać o sobie tylko nie wiem kiedy to będzie, a ta osoba jest na michałowicza. Było ciemno więc nie znam nazwy; jest powyżej biedronki i lewego przystanku jadąc od ul. Andersa po prawej stronie w rogowym budynku. KOZ PIK IBI ja polecam tą. a kwota to 80 złociszy plus ew. 30 za każde następne rozłożenie kart. I nie wyciągała ode mnie informacji, ja nic się nie odzywałem to ona mówiła. Czy to są oszuści naciągacze a to co mówią czy to są bzdury? Myślę że jeśli jest choć trochę wiary w tym się robi to ma sens, łatwo jest mówić o czymś czego się nie spróbowało trudniej jest spróbować czegoś co może się nie spodobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła Re: szukam wróżki w BB IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 05.12.08, 20:10 Jak chcesz to podam Ci nr telefonu do dobrej tarocistki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagubiona Re: szukam wróżki w BB IP: 78.16.130.* 06.12.08, 17:17 czy ktoś mógłby podać mi numer do jakiejś pewnej i sprawdzonej wróżki w Bielsku?Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: szukam wróżki w BB IP: 83.18.6.* 08.12.08, 12:31 Jak macie jakąś fajną wróżkę to dajcie znac,plis boje się ale mnie ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggie Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 17:31 jest naprawde świetna wrózka w bielsku,przyjmuje przy dworcu pkp nad apteka,byłam i jest swierna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: szukam wróżki w BB IP: 195.64.188.* 05.01.09, 11:12 Maggie, dokładniejszą lokalizacje możesz mi podać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka gdzie dokladnie przyjmuje ta wróżka z PKP ? IP: 195.64.188.* 05.01.09, 11:13 gdzie dokladnie przyjmuje ta wróżka z PKP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-iu Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 19:04 polecam wróżkę Irenę - mozesz zobaczyć ja w akcji na www.super-nowa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 16:45 witam polecam Pania Irenę Suchoń, wszystko do tej pory sprawdzilo mi sie 100 %. Mieszka na ulicy Kustronia w Bielsku-Białej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 15:54 napisz numer telefonu Pani Suchoń i czy jest miła. maill mariolac27@wp.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 17:30 podaję namiar na wróżke Irenę z BB. -608-417-621. Polecam gorąco. Naprawdę zna się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.6 Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 17:21 serdeczne podziekowania za trafne wrozby tarota postawione przez wrozke anie z bielska-komorowic ktos polecil mi wrozke i bylam pod tak wielkim wrazeniem ze musze napisac niech wszyscy wiedza gdzie nie straca swoich pieniedzy,osoba niezwykle mila i taktowna ma wiedze i talent bardzo mi pomogla bede korzystac z jej wrozb polecam! ja dzwonilam na komorke 662318988 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eta Pani Ania z Komorowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 12:37 Tylko Pani Ania :) Odpowiedz Link Zgłoś
prze.tomek Re: Pani Ania z Komorowic 18.11.11, 10:24 szukam wróżki jestem z komorowic pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xero.0 Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 16:37 byl problem musialem skorzystac z pomocy wrozki.Dostalem namiar na wrozke z komorowic p.ania to naprawde ktos z wielkim doswiadczeniem polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria-6 Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:27 Dobry wieczor chcialam napisac bardzo cieplo o wrozce Ani bo poprosilam o pytanie juz po wizycie u niej alez mnie zaskoczyla bo wiedziala o co chce zapytac!to niesamowite bardzo dziekuje pani Ani Odpowiedz Link Zgłoś
free-limonka Re: szukam wróżki w BB 06.02.09, 23:18 a ja mam takie pytanko-ile kosztuje wizyta u tej wróżki pani Ani z komorowic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata-49 Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 09:20 70 zl ale poswieca naprawde duzo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: szukam wróżki w BB IP: 195.205.23.* 07.02.09, 12:51 wszystkie peany na czesc pani z komorowic to robota jednej osoby, az dziwne ze tyle ludzi ma jednego dostawce netu, ciekawe nie? wroze wam tu ze to reklama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 15:44 ja chcę numer telefonu na mailla mariolac27@wp.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: szukam wróżki w BB IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 16:04 szczerze polecam wróżkę z PKP w BIELSKU , Pani Kasia , znam ja bo byłam u niej dwa razy , wszystko mi się sprawdziło!!!jest strasznie sympatyczna.Wizyta u niej kosztuje 100zł trwa godzinę ale jak masz więcej pytań na wszystkie odpowie.Jest naprawdę niewiarygodna.Numer do niej jest na afiszu koło PKP bo kiedyś tam przyjmowała a teraz przyjmuje 100 m dalej .POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika44 Re: szukam wróżki w BB IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 25.03.11, 21:58 Czy warto wiedzieć co nas czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzatasolik Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 09:07 Bzdura! Widocznie panowie ktorzy pisza nie maja dokladnych informacji.Przykre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: szukam wróżki w BB IP: 195.205.23.* 18.02.09, 10:04 kolejny post reklamowy na laczu tego samego dostawcy netu, coz za niefart... szeroko zakrojona akcja reklamowa, ja rozumiem ze jest kryzys i trzeba zarabiac ale bez przesady, jak ta pani jest taka swietna to moze niech przepowie kiedy wreszcie euro spadnie? hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: szukam wróżki w BB IP: *.54.174.159.tvksmp.pl 18.02.09, 23:34 Janek, ty się marnujesz! Takiego talentu szpiegowskiego nie można zaprzepaścić. Są różne organizacje, które na pewno będą mocno zainteresowane twoimi zdolnościami. W tym temacie nie poprzestawaj na zakończeniu swoich poszukiwań na jednym dostawcy netu, myślę, że IP, pomimo, tego, że jest jeden dostawca - neostrada, jest osiągalne. Trzeba poprosić admina o udostępnienie. Skoro zasiałeś już taki temat, to go dokończ. A Pani Ania, może być spokojna, bo jak ktoś ma talent i do tego olbrzymią wiedzę, co potwierdzam, jako klienta, to jej taki Janek nie zaszkodzi a wręcz pomoże, bo temat cały czas żywy. A skoro się o kimś mówi dobrze a kogoś innego to drażni, to też o czymś świadczy, ciekawe o czym??? I dodam, że Pani Ania nie przyjmuję w żadnym kąciku, tylko w dużym , przestronnym pokoju swojego domu, w ciszy i spokoju. Nie odbiera w czasie wizyty żadnych telefonów i poświęca naprawdę dużo czasu. Korzystałam z jej pomocy i wiedzy i na pewno jeszcze skorzystam. Pozdrawiam! M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: szukam wróżki w BB IP: 195.205.23.* 19.02.09, 09:24 widzisz banerek u gory? dzis kumulacja w totka, jade do komorowic po liczby! a tak naprawde to jestem konkurencja, mam czarnego kota i niekompletna talie kart do gry w piotrusia, przyjmuje w malym pokoju w mieszkaniu mamy bo sie jeszcze nie dorobilem tak jak wasza faworyta. aha i tez nie odbieram telefonu bo go nie mam. udanych i spelnaijacych sie wrozb w tlusty czwartek dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margareta Re: szukam wróżki w BB IP: *.54.174.159.tvksmp.pl 19.02.09, 11:46 Janek, tylko tyle?? Rozczarowałeś mnie... Kiedy podasz wyniki śledztwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: szukam wróżki w BB IP: 195.205.23.* 19.02.09, 12:54 uwaga! specjalnie dla margarety ( ktora nie jest owa wrozka ani nawet jej sasiadka czy klientka, ot zwykla komentatorka )wyniki sledztwa: wciaz sa ludzie ktorzy wierza w przepowiednie, wrozby, czarne koty, karty, taroty i bezplatna reklame internetowa przy uzyciu forow. i dobrze dzieki temu swiat jest kolorowy :) na zdrowie paczuszki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: szukam wróżki w BB IP: *.54.174.159.tvksmp.pl 19.02.09, 16:36 Janek, czytaj uważnie poprzednie posty, jestem klientką :) Janku, czy zdobyłeś już IP od admina? Nie uciekaj od tematu, o to chodziło przecież tobie samemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: szukam wróżki w BB IP: *.54.174.159.tvksmp.pl 19.02.09, 16:38 Janek, a tak w ogóle to ty jesteś najlepszym specem od reklamy Pani Ani hihihi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po Re: szukam wróżki w BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 12:25 Zapewne kolega albo rodzinka hi hi .pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Sobczak Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 20:45 Cześć Margaretko,zwracam się bezpośrednio do Ciebie. Mam jedno konkretne pytanie.Widzę że,ze znanych tylko Tobie samej powodów,dla których polemizujesz tutaj nt.pani Ani z Komorowic-na korzyść tej pani. Pomyślałam sobie,że po Twojej odpowiedzi,na mój post,wyrobię sobie obiektywną opinię.W związku z tym,mam Margaretko jedno krótkie pytanie;jak nazywa sie pani Ania z Komorowic i pod jakim adresem przyjmuje.Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_berk Re: szukam wróżki w BB 19.02.09, 21:19 Proszę bardzo. Nie wiem czy odpowiedź Cię usatysfakcjonuje Kaju, bo Pani Ani z nazwiska nie legitymowałam przychodząc do niej, ale chętnie Ci wytłumaczę jak tam dojechać. Napisz na mail mar_berk@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margareta Re: szukam wróżki w BB IP: *.54.174.159.tvksmp.pl 19.02.09, 21:21 oops, zalogowałam się, a tu chodzi też o IP inne niż neostrada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: szukam wróżki w BB IP: 195.93.135.* 20.02.09, 07:11 mam pytanie czy ta pani odczynia tez rzucone uroki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.oma Do anki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 08:11 Ja Polecam Marie Bucardi z BB-Zajmuje sie Magia (ryt.i takie < Tam.Znajdziesz W Necie,ma Stronke Tez jako Jasnowidz-Wrozby po czesci wszystko,ale radzi sobie z takimi rzeczami<ja nie bylam<Ale duzo ludzi korzysta!!! Pozd.< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlec Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 20:35 Byłam ostatnio u wróżki która przyjeżdza do BB, odczynia wszystkie uroki/ale na to trzeba się specjalnie umówić/.Przyjmuje na ul. Jutrzenki 24 ,byłam 3 godz.a ona spytała się czy mam jeszcze jakieś pytania do kart.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: szukam wróżki w BB IP: 91.215.34.* 31.07.10, 17:26 Polecam Wróżke Klare, przyjmuje w Bielsku i Katowicach.Mozna tez na smsy.Bylam 3 razy, wszystko sie sprawdzilo, nie naciaga na kase, zadajesz tyle pytan ile chcesz.Ma strone www.wrozby-tarot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: szukam wróżki w BB IP: 77.252.250.* 07.09.10, 10:18 A ja polecam Pania. Co tutaj duzo mówic. Jest rewelacyjna. Nie ma lepszej600726228 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: szukam wróżki w BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 07:30 Tak ja też u niej byłam jest nisamowita jak rentgen wszyscy znajomi też tak mówią mówi otym co było ,jest i będzie Wiola 600 726 228.To jest centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek VIOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 16:58 BYŁAM U Pani VIOLI TRAGEDIA. ALKOHOL. NIGDY WIECEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 18:43 przestańcie pisać bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: szukam wróżki w BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 12:37 To nie czytaj . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 22:31 a gdzie ta Pani Ania pryzjmue.Bo chetnie skoryzstalabym z jej uslug... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margareta do Reni IP: *.54.174.159.tvksmp.pl 19.02.09, 11:50 Reniu, niby ja jestem Panią Anią i się "kłucę"? No przykro mi, rozczaruję Cię, Janek Ci dowodni jak wyśledzi IP, że niestety Nią nie jestem. A poza tym jeśli Cię temat nie interesuje, to po co go podbijasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: szukam wróżki w BB IP: *.b-ras1.bbh.dublin.eircom.net 14.04.09, 22:41 Czy ktoś móglby podać mi namiary na tą wróżkę która przyjmuje gdzieś koło dworca,to mój mail:ola2009@poczta.onet.pl Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: szukam wróżki w BB IP: 188.33.78.* 10.05.09, 12:48 Ludzie w chwilach zakrętu życiowego SZUKAJĄ NADZIEI i to jest całkiem normalne, iż szukają tej NADZIEI w kartach Tarota. Ja również całkiem niedawno przeżyłam ciężkie chwile. Uciekłam do ezoteryki i nie żałuję. Zapaliła się nadzieja na lepsze jutro i powrócił do mnie spokojny sen. Czy coś się sprawdziło ? Tak, sprawdziło się i dalej sprawdza. Pomimo tego, iż wiem, że przede mną są jeszcze bardzo ciężkie chwile, to jednak śpię spokojnie, bo wiem, co się wydarzy w ciągu najbliższych 18 miesięcy mojego życia. I wiem, że wyjdę w końcu na prostą. Byłam u świetnej dziewczyny, która nie tylko rozkładała karty, ale również spokojnie pozwoliła się wypłakać przy gorszych informacjach. Czy powiedziała mi wszystko ? Raczej nie, bo z tego co wiem i co praktykują osoby czytające z kart, nie można powiedzieć wszystkiego. A przynajmniej nie można powiedzieć tego, co może zabić nadzieję w danym człowieku. Za jej namową wybrałam się również na tzw. oczyszczanie energii. Byłam do tego sceptycznie nastawiona, ale przeżyłam szok, kiedy Pani zajmująca się oczyszczaniem energii, na samej podstawie wahadełka i wykresów opowiadała o moim życiu i niektórych przykrych sytuacjach jakie mnie spotkały i wpłynęły na moją psychikę i relację z najbliższymi. Do kart Tarota jak i do całej ezoteryki odnoszę się z szacunkiem. Wiem, iż nie wolno zbyt często uciekać w karty, ponieważ Tarot potrafi być przewrotny, jeżeli zbyt często z niego korzystamy. COŚ w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeskowiak Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 09:07 potwierdzam! chodzenie częste na tarota nie jest dobre! i niech to robią wróżki z doświadczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
aneta777_pl zdecydownaie Pani Ania! 14.05.09, 19:54 polecam Panią Anie z Komorowic!!! jest suuuper! naprawde warto dac to 70 zl ... ona ma wielki dar. jezeli chcesz isc do wrozki idz do niej ! nie pozalujesz..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała12345 nie jestem taka pewna:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 10:34 no właśnie sama nie wiem....byłam ostatnio u niej i kiedy wyszłam byłam zadowolona....wydawało mi się ,że mówi konkretnie....ale nie przewidziała,że zmienię prace, co nastąpiło za parę dni...powiedziała,że gdzieś za rok........ ostatnio miałam dość poważny wypadek samochodowy....też mi o nim nie powiedziała..... Zaznaczam,że miała mi mówić wszystko bo o to prosiłam, i dobre i złe.... No cóż....nie wiem co o tym myśleć....A i bierze już nie 70zł, a 100zł.... ale gdyby była ok to nie ma sprawy...ale tak...żal kasy....za bujdy..:( Szkoda, bo liczyłam na coś więcej po takich opiniach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierp Re: nie jestem taka pewna:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 23:14 Warto było wydać stówę. Naprawdę warto. Masz mniej w portfelu, ale więcej w głowie. Teraz wiesz, że ta wróżka to oszustka. A skoro już chłoniesz wiedzę, to wiedz jeszcze jedno: Inne wróżki to też oszustki. Nikt nie przewidzi, że będziesz mieć wypadek. Nikt nie powie Ci kiedy zmienisz pracę. Może najwyżej zgadywać. Ale przecież nie o zgadnięte przepowiednie Ci chodzi. Takie jest życie, że nie znamy przyszłości, chociaż czasem bardzo chcielibyśmy znać:) XXI wiek, Bielsko-Biała, wielkie miasto. Nie róbmy siary miastu. Przestańmy wierzyć w zabobony i wróżby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenawawrzyk333 ja jestam za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 10:33 Nie jestem zwolenniczką ani wróżb ani wróżek ale kiedyś skorzystałam i to co usłyszałam wcale mi się nie spodobało po pewnym czasie okazało się że z tego co tak mocno zadrwiłam spełniło się na dodatek dostałam lekcje życia ,wiedziałam że żle robię ale nic nie mogło mnie powstrzymać! Teraz mam to za sobą ,wiem już że napewno ta pani mi pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajaja Re: ja jestam za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 11:01 ludzie masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolac27 Re: nie jestem taka pewna:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 13:43 ja byłam u wróżki i powiedziała mi że będę mieć dwóch panów szefów ale atmosfera będzie nie fajna i tak było.Pracowalam 4 miesiące i musiałam zrezygnować,atmosfera była nie do zniesienia.z kąd to wiedziała.było innych spraw i to też się sprawdziło.ja jej nic nie mówiłam,sama mi to wyczytała z kart.na zachodzie ludzie chodzą do wróżek i to nie jest jakaś siara jak piszesz.może tobie sie nie sprawdziło i jesteś rozgoryczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: nie jestem taka pewna:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.09, 21:49 Przewidzi i to wszystko jest rewelacyjna pani Maria tel 501324110 Spełnia się wszystko po kolei tak jak powiedziała szok Jestem bardzo zadowolony że do niej poszedłem. Ciężką operacje mojego taty i że wyjdzie z tego przewidziała to półtorej roku wcześniej i jeszcze ok 6 rzeczy wspaniała kobieta bardzo mi pomogła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zdecydownaie Pani Ania! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 22:35 podaj adres.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-19821 Re: szukam wróżki w BB 04.02.10, 11:52 Chcialam odswiezyc temat, czy moze mi ktos prosze dac namiary na wrozke z bielska bialej kolo dworca, o ktorej to sporo bylo pisane wczesniej na forum. bede wdzieczna daaissy@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: szukam wróżki w BB IP: *.152.lesio.net 21.10.09, 14:34 Radzerj uwierz w siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolac27 Re: wrózka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 13:47 A ty się naucz pisać poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: szukam wróżki w BB IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.09, 15:54 a po co ci wrózka a jesli chcesz moge sprobowac odpowiedziec na twoje pytanie namaiary na mnie 5046484 to numer gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga12 Pani Ania z Komorowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 16:17 Byłem na jej Katach wszystko mi się sprawdziło naprawde warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Pani Ania z Komorowic IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.12.09, 17:15 Przeraża mnie siła autosugestii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: Pani Ania z Komorowic [ skoro się IP: 91.198.94.* 29.12.09, 16:56 wszystko sprawdziło, oznacza to, iż jest denną wróżką, bo sam/a twoja siła autosugestii zadziałąła, a nie jej przepowiednia, bo PRAWDZIWA wróżka nie mówi na 100% mało tego! sama stara się mówić tak, by jej rozmówca zdawał sobie sprawę, iż to, co ona mu przekazuje jest sprawą ruchomą i całkowicie odmienialną no ale... skoro tak się zapatrzyłeś/yłaś na nią, to już twój problem ja nigdy nie polecam takich czary-mary, gdzie 100% dają gwarancję, nikt nie da! 100% w życiu jest tylko jedno -śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Pani Ania z Komorowic [ skoro się IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.01.10, 15:51 i podatki. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-19821 Re: Pani Ania z Komorowic [ skoro się 07.02.10, 17:15 czy ma ktos namiary na jakas inna wrozke nic Pani Ania z Komorowic??? szukam kontaktu do wrozki przy dworcu w Bielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjali_b-b O wróżce z PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 20:16 Wróżka, której reklamę można zobaczyć koło dworca PKP dostępna jest pod nr tel. 667281679. Dzwoniłam do niej. Kobieta wróży ze zwykłej talii kart, za spotkanie bierze 100zł, trzeba się z nią umówić z tygodniowym wyprzedzeniem. Póki co jeszcze się na nią nie zdecydowałam... Przed podjęciem decyzji, zadzwonię jeszcze do Wróżki z Komorowic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: O wróżce z PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 15:24 Jak masz telefon na P.Anie z Komorowic to napisz mailla mariolac27@wp.pl.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: O wróżce z PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 14:28 Wróżka Kasia która przyjmowała przy dworcu,przyjmuje na ul.Mickiewicza 46/2c Odpowiedz Link Zgłoś
graviter Re: Pani Ania z Komorowic 07.02.10, 18:15 Wróżka z Komorowic? Mam nadzieję, że to tylko plotka i nikt nie para się tym "zawodem" w Komorowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: szukam wróżki w BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 13:10 Ja znam Wiolę w centrum mówi o tym co będzie ale gdy powie Ci o tym co przeżyłaś przez ostatnie lata to zaniemowisz ma dar ale trudno ją spotkać ponieważ często leży chora w szpitalu tel;600 726 228 pozdrawiam.Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: szukam wróżki w BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.10, 08:42 Wiola tak moje koleżanki z pracy do niej chodzą i podobno im się sprawdza sam też mam ochotę tam iść ale na razie brak mi odwagi pozdr OLO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIEK Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 17:00 TAK ALKOHOLEM Odpowiedz Link Zgłoś
kasia14323 Re: szukam wróżki w BB 12.03.10, 20:21 Wszyscy sie zachwycacie "wrozka"Ania z Komorowic a prawda jest taka ze ona tylko dobrze potrafi tasowac karty i nic wiecej bylam zaplacilam 100 i jedyne co sie dowiedzialam to tylko to co ona odemnie wyciagla naprawde nie warto tracic czasu chyba ze chcecie wyrzucic pieniadze w bloto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 10:04 Jednym pasuje drugim nie byłam u wielu wrózek i mogłabym napisać sporo nie byłam zadowolona nie miało to również odniesienia do mojej sytuacji nigdy nie potrafiły określić czy dany stan nastąpi czy też nie żadnych wskazówek ani pani z ul.Kustronia ani pani z dworca PKP i wiele innych jedyną dobrą radę dostałam od pani Anny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atenka Re: szukam wróżki w BB IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 29.03.10, 14:08 Witam wszystkich. Chciałabym wszystkich przestrzec przed wróżka Anną z Komorowic. Moja historia mam nadzieję będzie dla Was przestrogą. Od jakiegoś czasu życie mi się skomplikowało, żeby się podbudować zachodziłam od czasu do czasu z koleżankami do różnych wróżek w BB. Część rzeczy się sprawdzała część nie. Zawsze podchodziłam do tego z dystensem. Traktowałam to jako pocieszenie mnie jak było mi bardzo trudno. Na miesiąc przed sprawą rozwodową nie wytrzymałam presji. Szukałam po necie i trafiłam na rewelacyjne opinie o P. Ani z Komorowic. Postanowiłam iść chociaż byłam pół roku wcześniej gdzie indziej i niebyło tak źle. Ale chciałam usłyszeć coś co pozwoliłoby mi zasnąć. Od roku już poznałam moje Szczęście, z którym jestem szczęśliwa do dziś. Mój syn zaakceptował "nowego tatę" i też nie wyobraża sobie kogoś innego. Poszłam do Pani Ani zapytać o rozwód. Tymczasem ona już z samych dat urodzin mojej i mojego partnera powiedziała, że nie będziemy razem. Zanim zaczęła wróżyć powiedziała mi że gardzi szarlatanami którzy są oszustami a ona wróży pokoleniowo i to co powie to tak będzie i nie ma innej możliwości. Rozłożyła karty i powiedziała, że mogę stawać na głowie i robić nie wiadomo co, ale Moj Miś mnie zdradzi i razem nie będziemy. Rozkleiłam się. Na dodatek powiedziała, że sprawa rozwodowa potrwa conajmniej pół roku, że mąż się nie pojawi na rozprawie, że będzie mnie niszczył w sądzie, że nie objedzie się bez świadków, że będzie jatka itd. Powiedziała, że mam syna nie przyzywczajać do nowego partnera chodziaż tak bardzo go lubi bo to tylko gorzej będzie. Że dopiero spotkam swojego wybrańca i nawet podała znaki zodiaku. Powiedziała ze rozwód potrwa conajmniej 3 rozprawy i dopiero się zakończy. Oprócz tego powiedziała jescze kilka innych szczegółów, że nasze najbliższe spotkanie z partnerem (pracuje za granicą) wypadnie nie za ciekawie, ze go owszem odwiedzę, ale nie bedę zadowolona, że coś już się psuje itd. i najważniejsze co mam sobie zapamiętać to że NIC nie moge poradzić na tą kobietę. Podała mi Pani Ania interpretacje kart, które wyszły - dziś po skosultowaniu ich z kimś innym okazuje się, że nie takie złe były - wręcz odwrotnie powinny być intepretowane. W tej chwili jestem po rozwodzie. Pomimo tego ze mam syna nieletniego rozwód został orzeczony na 1 rozprawie!!! co się prawie NIGDY nie zdarza - mój ex mąż się pogrążył totalnie w sądzie!! Taki rozwód mieć to jak w totka wygrać. Pojechałam do Londynu - wyjazd był wręcz wymarzony. Do dziś jesteśmy szczęśliwą parą, ale to co przeżyłam przez kilkanaście dni po wizycie od Pani Ani nigdy nie zapomnę!!! Załamana byłam choć nie należę do osób wrażliwych aż tak bardzo. KTO DAŁ PANI ANI PRAWO MÓWIENIA, że NIC NIE MOGE ZMIENIC I TAK JUZ BĘDZIE? Kto pozwolił zniszyć mi nadzieję na szczęście i odebrać wiarę?? PANI ANIA TO ZWYKŁA OSZUSTKA - nie sprawdziło się nic z tego co mówiła - opierała się tylko na moich opowiesciach o mnie i na tej podstawie wysnuła własne wnioski. Można się przecież domyśleść ze jak kobieta ma innego to mąż nie bedzie polubowny, ale nie tym razem - stereotym zawódł. NIE DAJCIE się zwariować - WASZE SZCZESCIE ZALEZY OD WAS. Obicałam sobie że już nigdy do wróżki nie pojde i że opisze to na interencie jak juz bede miała pewnosć ze to co usłyszałam się nie sprawdziło. A NIE SPRWDZIŁO SIĘ NIC. Nie jestem fikcyjną osobą - jestem bielszczanką a moja hisotira jest jak najbardziej prawdziwa. Zastanowice się czy warto zanim wydacie niepotrzebną kasę i to na Panią Anię, gdzie inne wróżki są o niebo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: szukam wróżki w BB IP: *.wilan.pl 07.04.10, 00:30 Ja też byłam niedawno u p. Anny,ale nie wywarła na mnie dobrego wrażenia,na razie nic się nie sprawdziło i mam nadzieje że sie nie sprawdzi.A czy mogłabyś podać jakieś namiary na inne wróżki w BB?Mój nr GG 8186800.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: szukam wróżki w BB IP: *.centertel.pl 11.04.10, 12:32 Szanowna Pani, takie bzdury jakie wypisuje pani na temat Pani Ani to ŻENADA!!! PANI ANIA TO NAJLEPSZA WRÓŻKA W BIELSKU, PODBESKIDZIU I PEWNIE W ELICIE WRÓŻEK W KRAJU!!! Bardzo miła, cieła i pomocna ludziom Osoba. Wszystko się sprawdza! Dopóki do Niej nie trafiłam odwiedziłam kilka wróżek w Bielsku i wiem na pewno, że była to strata czasu i pieniędzy! Szczególnym przykładem jest pani, która ma gabinet w budynku dworca. Tyle bzdur co usłyszałam od niej to przechodzi ludzkie pojęcie! Gdybym miała wypisać te przykre i tragiczne rzeczy to zajęłoby to sporo czasu. Na szczęście NIC się nie sprawdziło! Droga panI, sama powiedziała pani wcześniej, że była u kilku wróżek i były takie super to po co szukała pani jeszcze innych?! Dlaczego na ich temat nie napisała pani takiego bzdurnego elaboratu czy listu pochwalnego?! Może to pani jest jedną z tych odwiedzonych wróżek i bojąc się konkurencji pisze takie bzdury, żeby wyeliminować ŚWIETNEGO FACHOWCA W DZIEDZINIE EZOTERYKI JAKIM JEST PANI ANIA. Jestem przekonana, że te wszystkie negatywne bzdury, które w ostatnim czasie ukazały się na forum to sprawka jednej i tej samej osoby bądź jej znajomych. Droga pani, jeśli ktoś jest tak dobry, profesjonalny a przy tym ciepłym i dobrym człowiekiem to nic nie jest mu w stanie zaszkodzić nawet takie durne opinie jak ta, którą pani napisała. Szkoda czasu! Jeszcze jedno, bardzo chętnie poczytałabym o tych wszystkich innych wspaniałych wróżkach, które pani odwiedziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 14:02 Mam wrażenie że bronisz P.Ani bo masz w tym swój cel, nie jest taka dobra jak niektórzy sądzą. Wiele razy korzystałam z usług różnych wróżek, ale żeby o niej napisać że jest w elicie to czyste jaja. Mnie powiedziała że z nią nie współpracuję bo nie odezwałam się słowem i nasz seans bardzo krótki się skończył.Od jakiegoś czasu przeniosłam się do wróżki na ul.Jutrzenki 24,przyjeżdza z Polski i tam przyjmuje na zapisy,nie muszę jej opowiadać o swoim życiu żeby to samo mi powiedziała,Pyta się jedynie o datę urodzenia. Godna polecenia seans u niej trwa około 2 godz. kosztuje 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doriska Re: szukam wróżki w BB IP: *.wilan.pl 22.06.10, 12:11 prosze podajcie wiecej informacji o wrozce z BB ul. JUTRZENKI 24. jakis kontakt telefo. czy cos ;)) dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: szukam wróżki w BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 23:45 Moźesz mi podać jej tel proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: szukam wróżki w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 22:26 Jesli mozna to prosze o podanie namiarow na P. Anie szukam juz dluzzszy czas i znajduje tylko opinie na forach. Gdzie ja mozna znalesc???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc-iu wróżka Irena z BB - kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 20:42 Dla zainteresowanych podaję kontakt do wróżki Ireny Bielska-Białej. Przyjmuje w centrum "pod aniołami" i prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: wróżka Irena z BB - kontakt IP: *.wilan.pl 14.04.10, 11:58 Wróżka Irena to rewelacja,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d........ Re: wróżka Irena z BB - kontakt IP: *.wilan.pl 22.06.10, 11:58 nie polecam wróżki Ireny z BB- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusława Re: wróżka Irena z BB - kontakt IP: *.slubice.vectranet.pl 06.11.11, 20:55 Witam panią mam do pani pytanie które niedaje mi spokoju czy uda mi się wyjść z problemów finansowych czy będę miała dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka Irena z BB - kontakt IP: 195.205.23.* 07.11.11, 08:56 nie wierzę hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa ? Re: wróżka Irena z BB - kontakt IP: *.unknown.vectranet.pl 09.11.11, 13:17 Przecież wiesz jak jest to w czym problem ... Wymagasz potwierdzenia czy zaproszenia na konsultacje ? Mnie się pewne ,, odczytywania ,, kojarzą jednoznacznie a inne nie . Pewnośći nie mam . Czekam na konkrety , które to potwierdzą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa ? Re: wróżka Irena z BB - kontakt IP: *.unknown.vectranet.pl 09.11.11, 21:39 Chociaż może nie czekać . Co Wy na to ? Warto oczekiwać na coś co jest tylko fantazją , wymysłem , naszym marzeniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa? Re: wróżka Irena z BB - kontakt IP: *.unknown.vectranet.pl 14.11.11, 20:55 Pytanie nieaktualne . Nie warto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doriska Re: szukam wróżki w BB IP: *.wilan.pl 22.06.10, 23:02 prosze podajcie wiecej informacji o wrozce z BB ul. JUTRZENKI 24. jakis kontakt telefo. czy cos ;)) dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: szukam wróżki w BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 07:36 Znam lepszą w centrum Bielska Jak ci powie co było to zdędiejesz ,co jest ico będzie za kilka lat mnie i moim znajomym się sprawdza Wiola 600 726 228. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba jaga Re: szukam wróżki w BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 15:39 Powróż sobie sama .Może zgadniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: szukam wróżki w BB IP: 195.93.134.* 18.08.10, 18:39 a ja siedze i placze jak czytam 4 reklamy jedna po drugiej, dziewczynko opamietaj sie i wykup violci reklame skoro jej samej na to nie stac a nie strzelaj 4 posty z numerem telefonu z tego samego IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: szukam wróżki w BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 13:03 Witam ja mam sprawdzoną przez moich znajomych wroży od 20 lat z kart klasycznych ma na imie Wiola mieszka w centrum. Mowi nie tylko o tym co będzie ale powie ci co było lata wstecz że zaniemówisz .Trudno sie znia skontaktować ponieważ często choruje i jest w szpitalu ale warto jest jak rentgen.tel;600 726 228 pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: szukam wróżki w BB IP: 78.8.105.* 23.10.10, 17:24 za dworcem PKS ul. Starobielska, blok 10 pietrowy nazywa się krulik, 7 piętro Odpowiedz Link Zgłoś