Gość: Dziadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 23:22 Joanno trzymam za Ciebie kciuki,oby tak dalej Ci szło ku pociesze dzieci izadowoleniu Twoim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Superniania z Bielska-Białej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 13:26 Naprawde Pania podziwiam i zycze sukcesuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Niech sie interes rozkreca.POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patka Re: Superniania z Bielska-Białej IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.07, 15:11 Życzę dalszych sukcesów :) Superpomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moxie Re: Superniania z Bielska-Białej IP: *.nyc.res.rr.com 20.10.07, 16:06 Tez gratuluje pomyslu i przedsiebiorczosci. Odpowiedz Link Zgłoś
e.day Superniania z Bielska-Białej 20.10.07, 18:26 Tak właśnie być powinno! Super, pozdrawiam i życzę wielu dalszych sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja A moze praca z niepelnosprawnymi dziecmi? IP: 170.252.72.* 24.10.07, 15:45 Gratuluje serdeczenie. A moze komus chodzi po glowie podobny biznes, ale zwiazany z opieka nad dziecmi niepelnosprawnymi? Znam pare osob, ktore chetnie 'sprzedalyby' dzieciaka czasem na kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Superniania z Bielska-Białej 24.10.07, 18:09 Ogolnie pomysl swietny :-) Gratuluje pomyslodawczyni :-) A dziewczynce o imieniu 'Jokasta' wspolczuje pomyslowosci rodzicow - tak dostac z dubeltowki na dziendobry, na poczatku zycia :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielszczanin4 Re: Superniania z Bielska-Białej IP: *.c196.msk.pl 25.10.07, 15:08 No fajnie, ja też gratuluję - z tym że mam dziecko i usiłuję się dowiedzieć gdzie to dokładnie się znajduje i... nie znalazłem. Ktoś może podać adres, ewentualnie również cennik? Albo sam adres chociaż...? Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Superniania z Bielska-Białej 26.10.07, 17:45 Oj, jak dziecku trzeba tlumaczyc ;-) Wpisz w google wyrazy Przytulanka i Bielsko, dostaniesz na pierwszej pozycji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielszczanin Re: Superniania z Bielska-Białej IP: *.c196.msk.pl 26.10.07, 18:17 Dziękuję!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooral Re: Superniania z Bielska-Białej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 15:03 Partyzantów jadąc od skrzyżowania z Andersa w kierunku Vienny, po prawej, na światłach, Belos i skręt na Olszówkę (i Cygański Las), po lewej masz to przedszkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 13:52 Tam na zdjęciu to nie Wiktoria i Jokasta, tylko Wiktoria i Kuba - hihihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ma2ma super pomysl 16.03.09, 14:16 moze ktos wpanie na taki pomysl w cieszynie...tez by sie przydala taka niania!!! Odpowiedz Link Zgłoś