lotos.flower 06.11.07, 15:08 www.rmf.fm/fakty/?id=126585 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adaja1 Re: serce boli gdy sie takie rzeczy czyta :(( 06.11.07, 15:28 Cud, że pies dzieciaka nie zjadł. Jak to czytałam to przypomniał mi się chłopczyk, którego przywiozło pogotowie do szpitala. Pogotowie było wezwane do pchnięcia nożem w jakiejś melinie. Jak lekarz wszedł to po ocenie sytuacji w pierwszej kolejności zajął się wygłodniałym leżącym dzieckiem. Chłopczyk był tak niedożywiony że nie mógł stać z trudem póżniej w szpitalu siedział. Cofnięty w rozwoju fizycznym tak na oko z 9 miesięcy:( Najgorszy obraz był jak dali mu w szpitalu odżywkę w butelce ze smoczkiem. Łapki zacisnął na niej tak że zbielały mu kostki, chcieliśmy mu ją poprawić bo żle ją trzymał i trochę kapało ale nie byliśmy w stanie od ust mu jej oderwać. SZOK. Odpowiedz Link Zgłoś
mysty tak, serce boli i scyzoryk w 07.11.07, 00:05 kieszeni się otwiera. 'Żyję' tym newsem od rana. Właściwie to nasza decyzja o adopcji już zapadła Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Mysty 07.11.07, 09:19 no cóc mogępowiedziec, oprócz tego, że zazdroszczę, ale tak bez zawiści:) Mi przekonywanie śubnego idzie jak po grudzie... od lat 3. A właściwie więcej tylko,że przedtem był bardziej skłonny. Odpowiedz Link Zgłoś