Dodaj do ulubionych

transport do Tychów

11.11.07, 13:50
dzień dobry
niedługo rozpoczynam prace w Tychach(dokładnie w Hagerze)i mam problem z dojazdem:(pewnie nie ja jedna:) praca zaczynam o 7:30 i na PKP nie moge liczyć..
może znajdzie sie ktos kto dojeżdza do Tychów i mógłby mnie zabierać ze sobą? bedę się dorzucać do paliwa...pomóżcie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Radek Re: transport do Tychów IP: 82.160.76.* 11.11.07, 14:23
      praca zaczynam o 7:30 i na PKP nie moge liczyć..

Czemu nie ... 6 06 z BB 7 06 w Tychach Wystarcza ci czasu żeby dojechać w każde
      miejsce . WG nowego rozkładu od grudnia.
      • ziolownik Re: transport do Tychów 11.11.07, 14:31
        jesli rzeczywiśćie taki pociąg będzie kursował od grudnia to bardzo sie cieszę:)
        prace zaczynam od przyszłego tygodnia ale jakos sobie poradze:)
        dziekuje za info..
    • ziolownik Re: transport do Tychów 11.11.07, 15:13
      a skąd jeśli można wiedzieć masz informacje na temat nowego rozkładu jazdy PKP?
      • Gość: Radek Re: transport do Tychów IP: *.starnettelecom.pl 11.11.07, 16:05
        Jest od 2 dni na www.bahn.de

Tyle że po niemiecku albo po angielsku. a musisz wpisać datę dalszą niż 09
        grudzień .
    • ziolownik Re: transport do Tychów 11.11.07, 16:12
      rzeczywiście...tylko dlaczego nie mamy jeszcze informacji na polskich stronach? dziwne:|
      • Gość: Radek Re: transport do Tychów IP: *.starnettelecom.pl 11.11.07, 16:16
        ziolownik napisała:

> rzeczywiście...tylko dlaczego nie mamy jeszcze informacji na polskich
        >stronach? dziwne:|

Bo dla PKP to wielka tajemnica która miała być niespodzianką dla podróżnych i
        konkurencji . Tylko ze zapomnieli o internecie i wścibskich niemcach
        austryjakach belgach etc którzy nie mają nic do ukrycia w rozkładach .
        • ziolownik Re: transport do Tychów 11.11.07, 16:19
          dobre:)mam nadzieje,że te informacje sa wiarygodne bo bardzo odpowiada mi te połączenie..
          dzieki raz jeszcze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka