dosia26 20.11.07, 13:31 Droga Koleżanko - napisałam w spr wózeczka, ale poczta mi szwankuje. Czy jesteś może w sieci i potwierdzisz maila? Ewentualnie inne forumowe Mamy - czy mogłabym prosić nr gg do ww osoby? Dziękuję - dosia26 / gg 7272573 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulichaa Re: magdulichaa - jesteś? PILNE 20.11.07, 21:06 cześć jestem, dzięki, dostałam od ciebie wiadomość bardzo dziękuję i jestem jak najbardziej zainteresowana, jutro rano dam ci znać tzn zadzwonię do ciebie, żeby umówić sie co i jak, jeszcze raz dzięki i do usłyszenia jutro Odpowiedz Link Zgłoś
dosia26 Re: magdulichaa - jesteś? PILNE 21.11.07, 19:56 I znowu nie mam pewności, czy dotrze napisana wiadomość. Przeptraszam za to zamieszanie, ale na gmailu jestem od niedawna, nie znam jeszcze wszystkich możliwości skrzynki pod tym adresem, a obawiam się, że nie puściło mi ilości przesyłanych zdjęć. Zdjęcia przeslę jutro raz jeszcze (dzisiaj mąż był na urlopie), a najlepiej proszę dzwonić pod wskazany nr telefonu, jestem cały czas "uchwytna". Mam nadzieję, żę wkrótce się zobaczymy i maszyna pojedzie w nowe ręce mamy Maluszka:) Dominika (-787 346 264- lub -668 846 286-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1w Dosia! 29.11.07, 00:50 dziękuję za maila. odpiszę na pewno, na razie nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś