lotos.flower 06.12.07, 05:38 nie śpie od 4.30 :) nie wiem czemu, moze dlatego że dziś mikołaj :D kawusia na stole pachnaca i goraca :) prosze się czestowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madida a ja prosze o uspokojenie 06.12.07, 09:10 ja też własnie pierwszy łyk robie :) i drże ,drże - bo Młodą zostawiła pierwszy dzień z nianią:).I Zu coś wyczuła bo odkleić ode mnie się nie chciała ;/. bedzie dobrze , bedzie dobrze -prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
akastel Re: zapraszam na kawe 06.12.07, 09:56 Ja też nie bardzo wyspana, bo do 1.00 zajmowaliśmy się mikołajowaniem. Niektóre prezenty wymagały odpowiedniego złożenia i trochę nam zeszło. Ale warto było! Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: zapraszam na kawe 06.12.07, 10:23 ja tez poprosze kawe :-) Moje dziecie usnelo wczoraj poznym popoludniem i obudzilo sie o 20, mielismy wiec bardzo dlugi wieczor. Poniewaz na spanie i tak nie bylo szansy, zabralysmy sie za robienie pierniczkow. Caly dom nam teraz pachnie, wzielam troche do pracy wiec czestujcie sie. Sa troche twarde (jak to pierniczki dzien po zrobieniu) ale bardzo smaczne. Poszlysmy spac grubo po polnocy, a Zofik wstala jak zwykle 6.30, kawa mi sie przyda. Madida. Dobrze bedzie. Trzymaj sie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Madida! 06.12.07, 13:35 Kiedyś musi być ten pierwszy raz! Zuzia napewno ma się dobrze, nic się nie martw. I zdaj nam relację jak już wrócisz do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Akastel! 06.12.07, 13:36 A co to za prezenty Mikołaj składał do późnej nocy? Pochwalisz się? I jeszcze mi powiedz jak zdrowie Lilki? Mam nadzieję, że lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: zapraszam na kawe 17.04.08, 16:52 O qrczę kawa już wystygła i wywietrzała ,Lotosku zrób nową Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: zapraszam na kawe 17.04.08, 17:55 pędze lece pedze lece :) od mikołajek to i troszke spleśniala <fujjjj> a aura taka ze popoludniowa porcja kofeiny jak najbardziej sie nalezy :) Odpowiedz Link Zgłoś