karolina_pp 10.12.07, 10:08 Bo ten link do wątku, który wcześniej podałaś zamknięty się zrobił :( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40116&w=72434644&v=2&s=0 a ja tam zadzwonić chciałam, żeby się zapytać do kiedy zbierać można... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa1w Już podaję adres 15.12.07, 23:28 Stowarzyszenie Centrum Wolontariatu i Inicjatyw Obywatelskich w Stalowej Woli ul. Wojska Polskiego 5 37-450 Stalowa Wola z dopiskiem "wózek dla Marka" Przepraszam, Karolinko, że dopiero dzisiaj piszę, ale link poprzedni zerżnęłam z forum grudniówek, które już o nakrętkach zapomniały. Na szczęście miłe Wygodne pozwoliły mi zajrzeć na swoje forum - musiałam do nich zapukać grzecznie. Aha, one zbierają do końca roku i wysyłają zaraz po Sylwestrze. Nadmiar nakrętek nie jest możliwy, bo można starać się o wózeczek dla następnego biedulka. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_pp Aaaa, no to fajnie - więc zbieramy cały czas :) 16.12.07, 00:06 dziękuję Ewuniu Odpowiedz Link Zgłoś