adaja1 04.01.08, 17:18 12.01.2007 prawdopodobnie o 14 zabawa karnawałowa dla dzieciaków - w Żywcu w przedszkolu mojego Jakuba - może przyjść kto chce, byłam w zeszłym roku - było super, w tym też idę, może ktoś chętny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekielkoe Re: zabawa dla dzieciaków 05.01.08, 10:44 chętnie zabralabym mojego Kubusia :-) - a w którym to przedszkolu? Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Re: zabawa dla dzieciaków 06.01.08, 17:29 W przedszkolu nr 8 koło Klubu Śrubka. Dam CI znać o godzinie jutro:) Mam nadzieję,że mój Jakub wyzdrowieje i się spotkamy, choć przy tych zabawach trudno pogadać:). Erubi może też będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Piekielkoe 10.01.08, 12:01 Zabawa 12.01 od godziny 14. Jeśli nic się nie zmieni będę ja i Erubi. Weź jakies drobne bo ą tam konkursy ( losowania) i jakieś bileciki wstępu. Nasze znaki charkterystyczne - najgłośniejsze dziecko - Jakub najwyższa mama - to ja różowa wróżka - dziecko E-rubi A matkę założycielkę pewnie znasz - a jak nie - to patrz za ładną biżuterią i pięknym uśmiechem:) Odpowiedz Link Zgłoś